Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Ilinca draga,:1. domnul de care spui pare a fi sotul joannei, asa banuiesc.caut o poza sa-l identificam acolo.2. cred ca tocmai aspectul meu de copil duce la zero absolut...poate vine Mos Craciun cu ...ceva-ceva, desi se prevede o perioada tare stresanta si tensionata la noimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

sotul joanneiDespre dumnealui e vorba?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

sotul joannei
Despre dumnealui e vorba?

mami de Silvia Ioana

Ha! Exact! Eram sigura ca e tata lui Ianis, chiar vedeam o asemanare:))) Abia acum am vazut ca Ianis e leit Ella!
Eu pozele tale de la Moeciu nu le vazusem, ce bine ca ai pus link!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

No, acuma-s derutata de tot! Da' cine-i tipa din poza respectiva?! Ca nu e Joanna, nu? Joanna e in alta poza, cu tricou in patratele, nuuuu?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
No, acuma-s derutata de tot! Da' cine-i tipa din poza respectiva?! Ca nu e Joanna, nu? Joanna e in alta poza, cu tricou in patratele, nuuuu?!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)7luni
Tipa e venita cu ei, banuiesc ca e sora ei...nu stiu sigur.linkul e de la pozele joannei de la moeciu. pozele mele le gasesti aici: http://picasaweb.google.com/vizitiu.bogdan/Ghiocei?authkey=Gv1sRgCKzIpb6F0bGOyQE#mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Floric, eu i-am dat sotului sa puna la posta plicul cu coduri de bare; il intreb cind vine daca s-a executat sau daca il plimba in buzunar de o saptamina....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

tufete - la cum ninge acum (si cica vor fi cel putin 2 zile asa) sigur ne trebuie saniuta pt misunat bebele prin zapada, nu?
ei, si iaca asa, constat inca-odata cu regret lipsa lui aris de pe forum
pai am fi stiut precis ce sanie sa cumparam , ce trebuie sa aiba, ce trebuie sa faca ca , la cum o stim , sigur pana acum era totul prospectat, testat cu sau fara vitamina

asa, ramanem noi sa ne dam cu parerea si sa vedem cum o scoatem la capat

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput

m-am uitat acum pe prognoza (in bucuresti) si... sambata vom avea soare iar de duminica iarasi ninsoare cat cuprinde, ca despre ce temperaturi cu minus vom avea... nu mai zic nici pis
deeeci, trebuie sa ne mobilizam cu operatiunea saniuta

avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Multumesc pentru ceai

Am terminat de recuperat tot.

Dyana intr-adevar ai slabit f mult si arati foarte foarte bine. BRAVO!!!! Sa stii ca si eu mi-am dat seama ca in acele poze nu erai tu

Am vazut poze cu Vladimir inotatorul . Super Bianca zi-mi te rog daca ai nevoie de analize pentru piscina din Brasov.

Ilinca felicitari pentru progresele mancacioasei Sophiphi (progrese la ridicat in fund ) Si sa stii ca am si o scuza tare buna pentru faptul ca nu am aparut mai repede cu pozele: David este bolnavior A racit la munte. Are niste muci de abia mai repspira. Partea cea mai urata este ca iesi a si vomitat de 2 ori, iar noaptea asta 1 data (eu cred ca din cauza mucisorilor) si mai face si caca des. Ieri am fost la o noua pediatra caci ne-am facut abonament la euroclinic, dar nu mi-a placut deloc de ea. I-a prescris lui David antibiotic Asa ca am sunat-o pe vechea pediatra si m-am lamurit. Apropos, stiti un pediatru bun care lucreaza la Euroclinic sau care colaboreaza cu ei?

La munte a fost SUPER. Abia astept urmatoarea iesire.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

oliskha - ce mult ma bucur ca ai reaparut
imi pare rau pentru davidut. La vasta mea experienta , eu zic ca din cauza mucisorilor a vomitat. Sa te astepti sa si tuseasca mai ales cand sta culcat in anumite pozitii. Cu ce il tratezi acum? Aerosolii nu va ajuta?
pt ochisor ati terminat tratamentul?

tu cum te mai simti? ca parca iti era rau, cu greata si ameteli

avem 8 luni

Mergi la inceput