Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Ce frumos s a asternut zapada aici in Gl si inca ningeee.

Noutati: ne-a iesit si noua primul zimtisor, ne ridicam singur in fundulet si papam din ce in ce mai bine.

Eu am avut vreo 2 saptamani nashpa din cauza unor migrene groaznice de-mi venea sa ma arunc in cap. De aceea nici nu am mai intrat pe aici ca umpleam pagini cu emoticonul ala cu plansu'
Oricum m-am gandit la voi si mi-ati lipsit mult

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Cum ne deplasam asa usor?

Cu entuziasm.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce poze superbeeeeee!!! de fapt ce familii superbe; pozele astea ar trebui lipite pe copaci in bucuresti la cata energie si fericire emana; mi-au dat lacrimile la muuulte poze... sunt absolut superbi protagonistii; daca-mi spunea cineva ca m-as putea atasa "virtual" de cineva... ii radeam in nas; si acum nu pot sa cred cat de mult am ajuns sa iubesc un grup de mamici /bebei/tatici raspanditi in toate colturile tarii

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Bravo

Super excursie, poveste, poze...tot. Foarte frumos!
Piticii minunatii. Felicitari si pentru taticii ajutatori.
Acum ma delectez cu poze. Again und again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

buna
am cateva lucruri noi si SH in stare perfecta de vanzare la preturi mici...
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/sets/72157622967366434/
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/sets/72157622912203670/

inafara de lucruri mai am:
- perna de alaptat Quelle in stare perfecta mare, husa detasabila bumbac pret 90 ron
- tarc - patut Bertoni vernil 150 ron, plus lenjerie vernil
- premergator chicco 150 ron
- casca protectie cap noua 100 ron, 8-12 luni

in tara platesc transportul la comenzi peste 100 ron
astept mesajele pe mail dobre_claudia@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Maaama, da' cat ne tine in suspans anca_nicolae!! Si io pic aci de somn...da' nu ma las!
Acum am vazut cat a slabit Oliska!! Asa nu se mai poate, tufete, am ramas io ultimu' bastion al kilogramelor in plus?! Gata, s-a pus ambitzu' pe mine!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Ilincuto........nu esti singura in club. Is sefa

Poze Raru
Poze noi

INTALNIRE ESTICA GALATI

Un vot la somn de ingeras, va rog

Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

multam de cafea

ce poate fi mai frumos pe vremea asta decat sa miroase a cafea si sa-mi bucur ochii si sufletul cu asa poze
tare sunteti frumosi cu totii si bebici si mamici si tatici

va pupicesc pe toti ca-mi sunteti tare dragi

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

La multi ani! ghiocicei sarbatorite astazi - Ileana, bebe de Galushca

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haha, mor de ras, IAR l-am vazut intr-o poza pe bb3 in cap! Dar e si prima data cand il vad de-aproape de tot: pai e o frumusetze de nu se poate, ce trasaturi are, ce ochi "de caprior" (ca sa nu zic de caprioara). De fapt am remarcat io o cheste la duamnele astea cu 3 copii (Anca, Shasa, Bogdana...): ma, toti is...unu' si unu', niste mandretzi, n-ai cum sa zici:"e, ia uite, din 3 unul parca nu i-o reusit asa grozav". Bine, Tudor e febletzea mea (am enumerat io de ce, in trecut) dar shhhh, ca nu vreau sa se creada ca fac discriminari
Tufete, acum mi-am dat seama ca la Moeciu am facut o confuzie: era un domn inalt, subtirel, cu ochelari, mai blondutz spre roscat chiar, parca: io eram convinsa ca e tatal lui Ianis, dar vad ca nu e! Cine era?!
Ce mai pot zice? ca toti bebeii sunt superbi? Deja se stie. Nu ca-s ghioceii nostri, dar chiar sunt reusiti; nu doar ca sunt frumosi(ca intr-un fel sau altul toti bebeii sunt frumosi) dar le si sclipesc ochii de istetime.
Gaza mica ma termina, ma apuca tremuriciul cand ma uit la ea, imi vine sa sar in monitor s-o giugiulesc, incredibil ce mutritza poate sa aiba, ma topesc cand o vad!!
Cativ, cum poti fi asa finutza si subtirica, parca esti o adolescenta!! Cu asa un aspect incredibil tu zici ca ai batut recordul Mihaelei?!(ca ea l-a spulberat) Zi-mi ca ai glumit!!
Aoleu, am ajuns la o poza unde Olishka doarme la volan...wake up!!!
Olishka, parca esti dintr-un basm...da, stiu cine esti: Alba ca Zapada, asa mi-o inchipuiam eu cand eram mica, dupa descriere: cu parul negru ca abanosul si pielea alba...ca zapada. Si sora ta e tot de poveste, de Chitzi ce sa mai spun...zici ca aveti tati diferiti? Inseamna ca mama ta e cu gena frumusetii!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Recuperez, urc poze si anunt!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati cu noi!!!

Mergi la inceput