Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 16
anca_nicolae spune:
sasha, buna dimineatza!
Fiecare excursie a avut farmecul ei, la moeciu am fost mai multi si vremea ne-a permis sa stam mai mult afara cu totii, si deci sa interactionam mai "diversificat", pe de alta parte acum a fost mai familiar, si speram tot asa, deja se planifica o excursie la mare.... oare ghiocicile vor purta costum complet de baie, sau topless? dar ghioceii? hmm, e noapte, hai ca ma bag la somn, cine stie ce mai intreb...
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae sasha, buna dimineatza! Fiecare excursie a avut farmecul ei, la moeciu am fost mai multi si vremea ne-a permis sa stam mai mult afara cu totii, si deci sa interactionam mai "diversificat", pe de alta parte acum a fost mai familiar, si speram tot asa, deja se planifica o excursie la mare.... oare ghiocicile vor purta costum complet de baie, sau topless? dar ghioceii? hmm, e noapte, hai ca ma bag la somn, cine stie ce mai intreb... Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni |
ANCAmai rarut apucam noi sa ne gasim on-line.... Mi-e si sa ma gandesc la o intalnire la mare....sigur nu vom avea cum sa ajungem....chiar ma intreb cum de reusesti tu cu trei iezi sa te "deplasezi" asa de usor......
Gata, ma retrag!
Noapte buna!
IriTeoPetru
New Life Is Born
Gaza22 spune:
Sasha nu fi trista o data si o data tot ne-om potrivi noi sa ne intalnim. Chiar ar fi o idee buna sa te gandesti si sa ne spui cum, unde si cand ti-ar fi mai usor sa vii si tu. La fel si celelalte mamici pt care e mai greu cu deplasarea si poate asa dintr-un brainstorming gasim un loc potrivit pt toti.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sapte lunite
Gaza22 spune:
aaa si inca ceva, mamici sa stiti ca e mult mai usor cu intalniriele astea decat pare pt ca sunt muulte mamici care tin loc de dadace astfel incat sa apuci sa mananci, sa faci bagaje sa ai grija de ceilalti puiuti. Si pe calea asta multumim Novus,Denisamada si sotulsi Cativ careia ii sta tare bine cu 2 bebei in brate.
Gaza22 spune:
Gata ca deja am depasit cu muult ora de somn si maine Gazii ma ia de proaspata. Pup Noapte buna.
joanna27 spune:
nu e corect!
am citit pana acu sa vad care e surpriza si nimic....
M-au consolat pozele si povestile...dar tot sunt suparata.
In semn de protest nu mai scriu nimic....azi
de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009)
poze
pisigri spune:
Shasa, curaj, anca tocmai a demonstrat ca se poate! . Oricum, la vara va fi altceva, si cel-mai-mic-indian va fi mai marisor... Va asteptam la cort la noi in iulie 2010, unde vreti voi, la mare, la munte....la noi o sa fie luna de concediu si nu avem de gind sa calcam nici in iasi, nici in vreun hotel in perioada aia. Ca abia asteptam sa scoatem iar cortul de la naftalina, sa mai luam inca un sac de dormit, sa nu aiba Pisilinca de unde sa cada noaptea (da, avem saltea, dar are 5 cm...), sa o bag cu bulanasele in valuri si in piriu de munte, sa o vad cum se tiriie prin iarba si prin nisip, sa "inotam" amindoua fiecare in colacul ei ...si Pisilinca noastra va fi la nudism . Desigur, seara avem foc. La chitara nu stim sa cintam si nu prea agreem ideea de casetofon/cd/mp3-player MAI ALES la munte, dar... stele sint pentru toata lumea
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
koko_1 spune:
Buna dimineata!
Am admirat doar pozele cu bulanase delicioase...supeeeerb.
Fecitari fetelor pentru iesire, bine ati revenit acasa.
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
Gaza22 spune:
Neata fetelor! A Ninssss! nu-mi vne sa cred chiar a venit iarna si in Buc. Pe de o parte ma bucur, dar ma trece si un fior, brrr ca e frig si urat si mai greu cu iesirile afara.
Pt ca sunt prima dau eu cafeluta cu lapte si ceai pt cine doreste. Pup
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Merci de ponturi, Bianca! Si eu tineam disociat cand vroiam sa slabesc, dar mai strict (ar fi trebuit 3 zile numa carne, 3 zile numa fructe, 3 zile numa legume, 3 zile numa lactate- dar fiindca de carne goala mi-e scarba, fructele-mi fac foame etc. tineam 3-4 zile de lactate (doar iaurturi, kefir, lapte batut) si slabeam exact cat aveam nevoie. Dar atunci nu aveam asa surplus, aveam si io 1 kil acolo si mi se parea un dezastru:))) Dar acum chiar ma ambitzionez, mai ales ca dieta ta cu pizza vegetariana chiar imi surade!! De maine ma apuc!!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
am uitat sa iti zic...in fiecare zi trebuie sa mananci 4 patratele de ciocolata neagra. cat mai neagra:)
hai m-am apucat si eu de azi. mananc pui la cuptor cu branza.
bafta