Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Poze Paltinis

http://picasaweb.google.com/olgagireada/ForumisteleLaPaltinis#

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

"Dupa-atata frig si ceata, iar se arata soarele, de-acum nu ne mai ingheata, nasul si picioarele". Ghioceii au fost promovati la rangul de prim soliste, in cadrul teatrului regional de iarna, paltinis, si astfel, au evoluat pe scena calda din camera noastra. "Ce de vaiet, ce de zbucium", toti se misca incolo-incoa, iar parintii de boboci, comenteaza totul clar. Uite-l pe Marius Urzica, povestind de bb3, dara cel de la inele, nu este domn Ianisor? Ca la paralele parca-i, Neli Adelake Kim, iar la haltere e bosul, senior calitatea prim. Asa s-a scris si al treilea 1/3 din acelasi farmec, al aceleiasi excursii.

Eee, si cum paine fara munca si munca fara paine nu se poate, a venit si timpul sudorii. Caci in munca mea de finisare a primelor 7 surprize am fost ajutata de catre partner de novus [zic partner si nu sot pentru ca este atat de implicat in TOT, precum partenerii din echipele politiste din filmele americane], gazele mari, Olisor si sufleteste de catre toti.
Ce nu am reusit insa a fost sa insufletzesc o seara de dancing... dar nu-i nimic, imi scot talentul la inaintare data viitoare, ca stiti vorba ceea, e bine ca mereu sa mai ai inca ceva de facut.
Ce am reusit insa a fost sa stam la povesti, la crosetat ganduri, la impletit suflete.
Noaptea se incheie pe la ora 3, somnul bate distractiunea, viata bate filmul.
Duminica ne pregatim de bagaje si plecare. Toti simtim ca suntem o mica-mare familie, ne pupam si ne promitem sa ne revedem. Acest moment cald este inca un 10%, si astfel, farmecul excusiei a fost un intreg, si un pic pe deasupra.

Noapte buna.

Edit-accente.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput

Acum am privit pozele de la Oli, sunt superbe, pai ele vorbesc muuult mai mult si mai complet decat tot ce am scris eu mai sus... ASTA da talent, pupam Olisoru' .

Acu trec si la restul de poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ei si pt ca Anca a povestit asa frumos vin si eu sa-i sustin povestea cu imagini. Dar nu 100%, lipseste partea cu Surpriza Ancai, ea va decide cand o va divulga, si contrazicem povestitoarea la partea cu dansatul, noi (adica failia Gazii) am dansat si chiar l-am antrenat si pe cavalerul Davidutu. Ia priviti si va delectati, rabdare sa aveti ca am pus muuulte poze sa-si aleaga dintre ele daca vor si mamicile excursioniste. www.dropshots.com/Gaza22#date/2009-12" target="_blank">Poze Ghioceii Paltinis

edit-linkul
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sapte lunite

Mergi la inceput

Daa, deci dupa vizionat pozele, mi-am dat seama cat de mult dintr-o viata de om nu poate incapea in niste litere si fraze. Sunt surprinse in poze niste expresii extraordinare, mult, mult peste sirul pur epic al intamplarilor...
...este fascinant cum isi priveste tati de ianis feciorul, cum il tine in brate tudor pe fratiorul lui mai mic, cum este gazica o domnisoara cu rang de alteta cel putin, cum este adelake o mini-craciunita, cum se mandreste minunatul cu silviuta lui, cum isi primesc ghioceii darurile lor de la prima zapada, cum ii trimite raze de blandete cativ lui bb3, cum merg ele darze amandoua, adelake si mamica ei, frumoasa oliska, romantica rusoaica aliona, ochii tulburatori de vii ai lui novus cea mica, ela cu privire ganditoare dar caciula copilaroasa, partner de novus, fericit oriunde sunt fetele lui, ianis parca de la cercul polar, gazu mare, tati de altetza, deci super protector, candidul sarut al bosului pentru altetza [de asta e protector tat-su], iubiri de mamici topite in obrazul puilor lor, si cerul senin si albastru precum cu totii, frumos, visam.

Mergi la inceput

Anca daca mai ai putere sa te uiti si la pozele noastre. Si sa-mi spui cand sa dau ok-ul si pt cele cu surpriza, si inclusiv un filmulet doveditor cu dansul care a fost restrictionat pe motiv de "furnicuta"

Gata pup si revin maine. Noapte Buna.

Mergi la inceput

Acu ma uit, dansul poti sa-l pui sigur [eu ma referisem ca nu a dansat toata lumea-toata noaptea], cu surpriza, mai asteptam cateva zile, sa mai termin cateva... sau, daca vor fetele, poti sa pui cand vor ele..., desi mi-ar place ca sa primeasca pachetul la posta ca pe o surpriza... hai mai astepta-ma cateva zile...

Mergi la inceput

Anca Aaa daaaa eu nu ma grabesc de aceea am fost atenta sa nu se strecoare vre-o poza incriminatoare. Iar cu filmuletul la fel ca in el apare o furnicuta care lucreaza de zor. Tacem malc si daca zaresti cumva vre-o poza care sa dezvaluie secretul sa-mi spui sa o sterg eu am incercat, sa fiu atenta. Pup si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

fetele excursioniste si neexcursioniste. Am citit povestea ANCAI, am vazut poze......parca a iesit chiar mai frumos decat data trecuta......sau este doar impresia mea? Oricum se vede ca a fost tare bine. Si asa un dor de mers la munte la zapada m-a apucat......

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

gaza, pozele sunt superbe, nimic pt ochiul de detectiv al dl general, dar poza cu gaza mica in maieu si cu toca albastra m-a terminat... de asta este ea o altetza si noapte buna.

Mergi la inceput