Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 14
anca_nicolae spune:
Pensiunea frumoasa, si noaptea, si ziua. Noi eram cazati "pe langa borcane", asa mi-a explicat novusica. Ne cazam, recunosc, in cea mai misto camera, culisele bulanaselor. Eu niciodata nu desfac bagajele, ci doar scot fix obiectul necesar, si deci scurtez si timpul de despachetat si cel de reimpachetat. Asa ca iute iute am coborat la restaurant... pai sa fi fost dyana acolo, sa vad ce mai facea frate, ca papanasi monti nu erau... erau tot cu m, dar m de la mega!!!
Parcam puii pt seara, insa asta nu inseamna ca au si dormit. Nuu, cel putin bosul este expresia vie a ceea ce se zice: "la Paris, viata incepe la 10 nopatea!" Si daca noi, mamicile, aveam oaresce dubii ca acest "obicei francez" nu ar fi tocmai ceva indicat pt un bebe, apare hop domnul gaza sa ne spuna ca fix asa este el, si ca nici macar scoala militara nu l-a trezit spre o viata "normala", l-a trezit, dar doar cu apa dimineata . Asa ca daca am vazut ce domn a iesit pe moddelul francez, am stabilit ca si bosul poate ramane la distractiune. Pesemne presimtea el ceva de bine. caci da, seara ne-a vizitat mosulica, dar nu era mos Nicolae, nici mos Craciun, era chiar insusi "Gigi", adica mosul Gazi-Oli. A venit si surpiza, dar pt ca fetele dinaintea mea au fost inspirate si nu au detaliat nimic, nu v-o divulgam inca. Vrem ca si voi, cei ce ne cititi, sa deveniti, la un moment dat, placut surpinsi...
Vinul fiert a fost de-a dreptul minunat, cred ca l-as cota ca 1/3 din farmecul excursiei, familia gazi .
edit-alte culori
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni
novus spune:
Ca sa intrati in atmosfera, vizionati inca niste bulanase pana finalizeaza Anca povestea asa frumos narata !!!
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4185155365/in/photostream/
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
La o ora ne-ortodoxa ne indreptam spre somnicul de nopate. Unii au dormit mai greu, altii foarte bine :). Olisor se tot intreba cum am dormit eu cu 4 copii, daaaar eu am experienta, ca doar acasa dormim 4 intr-un pat mai putin lat ca cel din pensiune, asa ca le-am explicat fetelor: eu stiu sa dorm pe un pixel, ma rog 2, ca sunt inainte de monti .
Dimineata rasare ca o noua speranta. Stabilisem sa ne vedem la micul dejun in jur de 10. Eram prezenti, dar nu primii , a mai "impunatoare" dintre noi, delicata cativ deja papase. Si ea, si luminoasa Silvia. Chiar m-am si mirat cand am citit mai sus ca cica au plans ghioceii, dar nuuu, privirea Silviei este limpede si luminoasa ca un mic far, al doilea, primul v-am zis ca este Oli.
Scriu in mesaje scurte ca se tot invarte bb3 pe langa calcu [ce zicea pisigri ca adoarme in 3 minute????]
edit-niste greseli
Ilinca_M. spune:
Maaama, da' cat ne tine in suspans anca_nicolae!! Si io pic aci de somn...da' nu ma las!
Acum am vazut cat a slabit Oliska!! Asa nu se mai poate, tufete, am ramas io ultimu' bastion al kilogramelor in plus?! Gata, s-a pus ambitzu' pe mine!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
anca_nicolae spune:
Ne asezam sa papam, pai da boierie, bufet suedez, si nu, nu era pizza vegetariana, deci si [pe la grade mai mari ar fi fost ceva probleme. Sa-i vedeti pe cei de la grupa mare cu cata satisfactie isi umpleau platourile cu ce doreau si caaaat voiau, ca apoi, dupa ce tocmai terminasera de stivuit totul in farfurii, sunt intrebati daca vor oua... si da, voiau SI oua . Evident ca mama lor a trebuit sa faca "sendvisuri", asa, mai in background, sa nu ne facem de bafta chiar de la primul bufet suedez. Dar tot ne-am facut, ca a doua zi dimi, toate platourile din bufetul suedez erau pe jumatate. Tot bune, si oricum, suficiente, dar totusi, pe jumate .
Si papa toata lumea, stabilim programul zilei: vizita la paltinis, cu o mica pauza de smerenie si fitness la schit. Cei 3 granzi au preferat sa stea smeriti in masina, ceilalti au urcat panta. Si nu oricum, ci cu bosul in brate. Deci, unii si-au lucrat sufletul in salasul Domnului, altii si-au lucrat muschii in natura.
Si daca parcasem masina cel mai jos, totusi principiul lifo nu a functionat, ultima am parcat, ultima am plecat. Mergem incolonati spre statiunea paltinis, cei din fatza mea cu grija, eu cu cauciucuri de vara.
olishka spune:
Salutare!!!
Incarc poze si revin.
Pup toate fetele, dar mai ales pe marile povestitoare Anca si Pisigri
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Ilinca eu am poze cu Pisigri si freza Nu este chiar ca in poza, dar este faina Sunt finute tare fetele din Iasi
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Pisigri, frumos si detaliat ai povestit si tu, cat despre dezamagirile tale lasa ca data viitoare o facem lata !!
pisilinca frumusica !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Se merge pe partie, nu cu saniile, ci cu ghioceii. Poze, partea 1, poze partea 2, cand apar si eu de la masina [eram tot in procesul LiLo, last input, last output]. Daca sanii nu erau, grade minus erau. Cam frigut, asa ca plecam intr-o alta mica plimbarica spre "centrul" statiunii. Toti cu masini, eu cu bb3 perpedes. Tot cu mine vine si chiti, ca cica trebuie sa slabeasca, si sa nu cumva sa se ingrase VREUN gram. Hotarata fata.
Dupa o ciocolata calda, plecam pe un traseu total verde, erau asa de multi brazi, si un aer atat de cristalin, incat puteai uita, pentru cateva clipe, ca traiesti intr-o tara cenusie si poluata. De fapt, aceasta uitare este al doilea 1/3 din farmecul excursiei.
ramona7575 spune:
OOOOO,O adevarata scriitoare ... pe bune... cred ca o eclipsezi pe Mihalea Radulescu... Felicitari dar mai citesc si maine ca ma dor ochii,lectura e de nota 20 !!!