Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Luny, ia vezi fata , ai febra? Nu e cap de mort fata, e Tweety Las' ca te spun eu lu' taica Warner , poate pune mana pe tine sa vezi ce-ti face Cap de mort auzi...si bice ...si Darth Vader ..pe Gecko o infricoseaza Elmo Eu nu va mai pun filme, ca vad ca nu intelegeti nimic Copilul aati inteles care e?
Si ultima dilema CIUPERCA e o parcare de Mall . Bagi masina pe usa in lift, tragi de bat, urca masina la etaj, din inertie aluneca la bariera, apesi pe buton, ridici bariera si masina se duce la vale Ideea e buna, jucaria ii place, dar cand trage o data de batul ala, iese masina cu lift cu tot Si de 100 de ori trebuie sa o pui la loc pe sine Deci nu se joaca singur Eu chiar i-am ascuns-o o vreme, ca se enerveaza ...dar a gasit-o de curand si uite asa

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

eu recunosc, sunt praf

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

-ici pasarici ...biiiine, daca va suna mai frumos va zic randunici

special pentru cuscr-a cea in atmosfera de

kya si teo se urca cu picioarele pe el si se tine de manere, se leagana, rade....pana acum n-a luat buseli...ma mir .....fetele ca nu mai ne-am pupat demult
ma bucur tare ca mufilici e mai bine; sper sa se faca bine, bine ...eee, da mai luny, asa n-am eu somn noaptea ... ma plictisesc de dormit peste zi, ce sa fac ... treaba n-am, copilu' are merue cu cine sta ...viata frate

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Baiii am mai vizionat si eu una, alta!
Delir Dudelu cum danseaza el si cum se joaca, mi-a placut mult fotoliul, eu am recunoscut Tweetul ca Ana are sac de dormit cam din acelasi material. Tare si jucaria agraj . Dar cel mai tare am ras de Elmo

Si m-am uitat dezaprobator la Sasa cand am vazut cat de matura in gandire este Sofi
Ca intotdeauna, Nila pe pozitii, omniprezent :)))

La fel si de Thea de Alice, fetelor, ce le dati sa pape de sunt asa destepte? Si aveti si braaaaaad

Si am mai vazut poze de la serbari, de la Bubu si de la Ariel Vaaai cred ca eu la prima serbare or sa cheme aia salvarea de la cat voi boci

aaa, si balerina de Tuchi! Dar cata gratie pe Ilinca, dar ce frumoase erau ele toate!

Hai ca mi s-a dat si mie drumu la webshots si pot sa il accesez. Linkurile cu burtici le-am ratat, stau la panda, pe cat posibil.

fuc la zaneatza. ma duc sa o invat o poezie ca vad ca fetele prind repede

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mai, cica nu-i sigura treaba...ca Sanzi a lu' Kya cica nu le parleste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si una buna de tot, sa fiu in trend cu unele din voi: aseara mi s-a spart o buata de masea si tre la stomato si mi-e fricaaa..si sa nu ziceti alte cele! chiar asa, naty, kya cum va sunt maselele?
acu, sa vad ce intelegti de aici, Muffy acum 30 min

PS:bubu am o vorba cu tine, da un semn pe mess, pls

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

nici teo a lu' liana nu le parleste ... nu vrei sa ne bagi in seama geckolina-gravidina, ha ?... da' intelege toootttt, si ce nu trebuie , executa, mestereste...ce sa mai, e desteaptaaaaa si frumoasaaaaa ... na, sic sic

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

da' intelege toootttt, si ce nu trebuie , executa, mestereste...ce sa mai, e desteaptaaaaa si frumoasaaaaa ... na, sic sic

injinera draga...e inteligenta, dar nu poate sa se exprime

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

acu, sa vad ce intelegti de aici, Muffy acum 30 min

PS:bubu am o vorba cu tine, da un semn pe mess, pls

Clar, trebuie sa sunam la Protectia Copilului, abia si-a revenit puiul si l-ati si pus la treaba. Ntz, ntz..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Sanziana are circumstante atenuante, ca a avut dopuri de ceara in urechi si nu se stie cat timp n-a auzit :))
Iar Teo de Liana puri si simplu n-are timp sa vorbeasca. De la mama-sa a invatat sa nu stea la taclale. Time is money

Luny, inca nu reusesc sa deschid linkul dar il pun in stand-by, poate isi revine netul/explorerul/compul.
Pup durerea de masea
Luny, cred ca voua DD vrea sa va pregateasca un an 2010 bun si frumos, si pentru asta va inghesuie acum repede toate ghinioanele de la anu care nu s-au putut anula.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Citat:
citat din mesajul lui lianam

da' intelege toootttt, si ce nu trebuie , executa, mestereste...ce sa mai, e desteaptaaaaa si frumoasaaaaa ... na, sic sic

injinera draga...e inteligenta, dar nu poate sa se exprime

daaaa...treaba e ca se expriiiiiiima, cu varf si indesat, da' nu romaneste

Mergi la inceput