Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
Neata!
Ma bucur sa Mufi Pufi nu mai are febra si si-a reluat programul normal de exercitii nocturne
Asta-i din ciclul rau cu rau dar mai rau fara rau ![]()
Imi pare rau sa aud ca si fetele craciunite de Nicol dar si Iris se alatura grupului de bolnaviori ! Sa va faceti bine repede 
Nicoleta nu mai fi trista ca au trecut 13 ani, La Multi Ani fericiti!
Bucura-te ca au trecut alaturi de cel pe care l-ai intalnit acum 13 ani, pe care l-ai iubit si ca a fost o iubire implinita!
Despre bici, eu nu stiu unde ai vazut asa ceva la mine (cred ca ai incurcat borcanele).Dar daca-ti doresti stiu eu ceva din care sa faci
Hihi, ce gluma macabra 
Olgule el zice ca ta'su e Anakin Skywalker , aflat in perete , inramat, la sor'sa in camera
Acu' nu stiu ce i se pare lui, dar mie mi se pare ca chiar seamana 
Poate nu-mi aduc eu aminte ce s-a intamplat (ca oricum nu-mi aduc aminte
) Elmo e adus de peste mari si tari la cererea expresa a Teodorei, a meritat tot efortul ca tare e haios ! La noi inca n-a aparut , din pacate!
Nicol fotoliul e din Cora , au tot felul de culori/modele. Tare util la escaladat 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
cami33 spune:
Neata!!
Ce bine-i in vacanta
, la 9 ne-am trezit
Ooff, ce multi pui bolnaviori
. Sanatate multa dorim tuturor
Am vazut muuulte pozici si filmulete
, m-am distrat tare cu Dudel acrobatul, Thea dulce, lebadutza gratioasa

Noi am impodobit bradul aseara, Bubu a fost in extaz
, azi deja nu mai prezinta interes
AMR=11
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
VALENTINA C spune:
Noapte relativ buna: doar a tusit
. de dimineata insa avea 38.8, drept pt care am bagat Eferalgan si am luat Augmentin, ca prea de mult timp trage de tusea asta...
Ideea e ca el e destul de in forma...sper sa fie bine miercuri la serbare, ca n-as vrea s-o pierdem...![]()
Ne retragem la "Mini Mauku" ( mickey mouse)
Valentina cu
Matei si
31+ cu Luca
zozela spune:
La multi ani fericiti,Nicoleta si A.!!
Daca au trecut repede,inseamna ca au fost frumosi!!

Valen-sanatate!!Trece pana la serbare,trebuie sa treaca!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
gecko spune:
ce pacat
ca nu vine deseara Mos Craciun
...ca as fi avut si eu casa luna-bec, ce pacat
ca nu-mi vin baietii acasa decat peste un ceas jumate...miroase demential pasarea aia moarta din cuptor
.
Imi pare tare rau de puiutii bolnaviori. Sper ca si Lyvy si Ioana au avut nopti mai usoare. Multa sanatate puiutilor
.
PS. Cred ca sunt singura nebuna din lumea asta care il considera pe Elmo infricosator
. De fapt nu numai el...orice jucarie care zice mai mult de MAMA. Gandul ca o jucarie poate sa rada asa tare imi da fiori pe sira spinarii...ca sa nu mai zic de papusile alea ce zic rugaciuni
mihutza11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita lacul lebedelor |
off ca frumusica mai e!
abia astept sa mai creasca Andra sa o duc si eu la balet.. nu mai pot de nerabdare!!ps. de obicei ma prinde ora 2 treaza, ca stau si ma mai uit la filme.. sau bantui aiurea pe net.. deci nimic productiv..
Alice ce sportiva e Thea! asa cald e la voi?
mai Zozelici nu sunt fan de tuica, dar asa as bea una.. macar asa de dor
Ioana, Luny, Nicol, Vali, Lyvy sanatate multa!
Mimo vad ca are si Dudell o energie de numa'
are Andra mea vreo 3 Elmo: asta razacios, unul ce da pupici zgomotosi Elmo just wanted to say that Elmo loves you! muaahh!!, inca unul pe care il tragi de maini si de picioare si un laptop cu cifre.. si cand mergem prin magazin tot la Elmo se opreste.. nu stiu de unde are ea asa drag, ca la tv e dimineata de la 8(pana la 9) dar noi dormim si rareori apuca sa il vada un pic, daca se trezeste pe la 8.30..
Si din vocabular:
- te belec = te iubesc!
- aio lu = i love you!
- petulica = pasarica (e mai mult un putulica asa cu primul u nu foarte clar)
- mo tun = Mos Craciun (canta si ea cu mine Mos Craciun cu plete dalbe, mai exact la refren intoneaza si ea Mo tuuun)
- in loc de mami imi mai zice cateodata mina - asta cred ca vine si de la Miha, cum ma striga omu' meu
si multe multe, dar cum suntem mai mult singure nu prea are cine filma, ca daca ma apropii de camera imediat vrea ea sa puna mana.. poate o sa o pacalesc cumva sa o mai filmez ca nu am mai filmat-o de mult.. si mai ales cand vb.. sau ca azi cand ma certa ea si gesticula de mama focului.. oare v-am zis ca isi pune mainile in sold ca o gospodina ? nu stiu de unde a invatat asta ca eu nu fac asa..
sau se face ca doarme si cica sforaie.. deci mor dupa ea
..ca fiecare din noi de altfel dupa omuletii nostri..
ps. apropo de Mickey Mouse il stie si pe el desi nu prea l-a vazut si chiar ii zice corect numele "Micky".. aaa si Donald tot Micky e
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
Ora 1 a venit
si la nani am fugit
asadar v-am pupicit! 
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
am vazut Dudellul
, parca e tot mai baietoi mare
, mi-a placut fotoliul cu cap de mort
, (de unde l-ai achizitionat?), si ultima jucarie, ciuperca, pt ca-si facea singur de lucru cu ea![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Luny, ia vezi fata , ai febra?
Nu e cap de mort fata, e Tweety
Las' ca te spun eu lu' taica Warner , poate pune mana pe tine sa vezi ce-ti face 
Cap de mort 
auzi...si bice 
...si Darth Vader 
..pe Gecko o infricoseaza Elmo 
Eu nu va mai pun filme, ca vad ca nu intelegeti nimic
Copilul aati inteles care e? 
Si ultima dilema
CIUPERCA e o parcare de Mall
. Bagi masina pe usa in lift, tragi de bat, urca masina la etaj, din inertie aluneca la bariera, apesi pe buton, ridici bariera si masina se duce la vale
Ideea e buna, jucaria ii place, dar cand trage o data de batul ala, iese masina cu lift cu tot
Si de 100 de ori trebuie sa o pui la loc pe sine
Deci nu se joaca singur
Eu chiar i-am ascuns-o o vreme, ca se enerveaza ...dar a gasit-o de curand si uite asa ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Luny, ia vezi fata , ai febra? Nu e cap de mort fata, e Tweety Las' ca te spun eu lu' taica Warner , poate pune mana pe tine sa vezi ce-ti face ![]() Cap de mort ![]() auzi...si bice ![]() ...si Darth Vader ![]() ..pe Gecko o infricoseaza Elmo ![]() Eu nu va mai pun filme, ca vad ca nu intelegeti nimic ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
nu BICE
femeie buna
...ci BICI...de la BICICLETA