Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*
Raspunsuri - Pagina 15
lianam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cami33
Clar, trebuie sa sunam la Protectia Copilului . Ntz, ntz.._ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein) |
daaaa, suna, suna...si ma pui martora
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
bubu05 spune:
'Neata!
Uf, ce de bolnaviori...sanatate multa, multa le doresc, si la pici si la mamici! 
Din pacate n-am avut timp ieri sa intru, am citit repede si pe diagonala...au venit nasii la noi si am stat sa pregatim bunatati, apoi la masa, la un vin fiert cu scortisoara si cuisoare
, apoi strange, curat/vase...am stat pana tarziu...
Am vazut filmuletul cu Dudelu, foarte scumpic! Si Elmo e tare rau! si Vlad e indragostit de el 
lianam spune:
uite si de asta imi iubesc eu vecinii

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
luny spune:
ma sovi, sa te auda Dumnezeu si sa se intoarca nitel cu fata si inspre noi, ca tare greu a fost anul asta, iar ultima jumatate, dezamagitor de dureroasa, din multe puncte de vedere
...toate-odata gramada pe noi, dar sanatosi sa fim, ca le-om duce toate, cumva..
eu ma rog intens ptr un miracol sa ne mutam de aici, sa reusim la un 3 camere...
Deja..mi-e si frica sa-mi mai fac pana si banalele vise..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Pai ziceti ma ashea
BICII se scrie, nu BICI
Si Nicoleta asta, de cand a emigrat nu mai stie sa scrie romaneste
Pai draga Nico , au vis-a-vis de PRO TV daca nu gasesti la Viena ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Eu zic Sovi sa nu te grabesti cu Anuska pentru ca oricum o sa vorbeasca inaintea lui Dudelle , simpt cum o sa ma inverzesc
Si un pal din ala tot imi pun eu in sufragerie chit ca Mimu si-a facut cruce cand i-am explicat ce vreau, a zis ca numai prostii invat eu pe forum ![]()
L-am vazut si pe Mufa cum curata prin casa.Falacu, daca a fost bolnavior nimeni n-a pus mana pe nimic acolo.Acum ca si-a revenit si-a vazut ce debandada este, s-a apucat de treaba ce sa faca ? ![]()
Liana cea-care-doarme-toata-ziua, pai daca tu vorbesti non stop fata cand sa se mai esprime? Ca nu-i frumos sa vorbesti peste aia mari.Si ce-ti mai tine partea cuscr-a, de speriat!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny acu, sa vad ce intelegti de aici, Muffy acum 30 min Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Bai ce tare e!!!Cand ajung acasa o sa incarc un filmulet similar cu Sanziana.
Asa ca Luny, sora mea, eu iti propun sa facem cu copii astia un joint venture, si facem curatenie in casele oamenilor. Mai scoatem si noi un ban cinstit
Si fii-mea cu atata sarg freaca tot ce prinde - matura, aspirator, mop, carpa de praf...
O sa vedeti in filmulet, cum isi clateste mopul, ca deh, nu poate sa spele cu el murdar. 2- 3 frecari si mopul in galeata! Maseaua e programata la taiere pe 6 ianuarie. Deocamdata a trecut criza, s-a dezumflat si nu ma mai doare.

Amazoanca mea sa vorbeasca... Ho ho ho... pana se va hotari ea sa zica "Mo Catun" vine vara ... iar de poezii nu mai spun nimic. Poate doar se aiba chef sa le mimeze. Zic si eu precum Cami - injinera Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
Da mah, e harnic tare baiatul meu, si dupa cum vedeti, aspiratorul de jucarie nu-si mai are rostul la el, il las sa dea cu asta mare, cu folos!![]()
liana zici de Teo ca vorbeste chineza???
pe Mufa l-ai vazut in tratative de afacerii cu chinezii lui?![]()
Iubirea mea,
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Liana cea-care-doarme-toata-ziua, pai daca tu vorbesti non stop fata cand sa se mai esprime? Ca nu-i frumos sa vorbesti peste aia mari.Si ce-ti mai tine partea cuscr-a, de speriat! Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi) |
daca ma iunbeste
... eeee, simtesc eu asa in coshu pieptului
...ca mai tarziu, cand si-o da drumu' n-o sa mai am loc ba daaaa luny, cum sa nu stiu conversatia mufo-chineza

luny spune:
o, ce veste!
s-au razgandit ai mei si nu mai pleaca nicaieri de Rev, m-a sunat mami meu ca pot sa duc Muful la ei, cica sa ne facem planuri
.si, la fel va reactiona probabil si soarcar-mea('o ce veste minunata'
) ca a scapat ea! ca ce se facea ea daca incepea copilul sa planga dupa noi, de aceea nu stia daca e chiar o idee buna sa-l lasam cu ea

asa ca.... ce facem de Rev???![]()
Iubirea mea,