Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
n_a_n_a spune:
Bine ai venit Annnna35! Sa ai parte de sarcina fara probleme si de bebe sanatos 
Nici noi nu am stiut ce se ascunde in burtica pana ieri, iubirici era prea pudica ![]()
Nana
18+ cu 
cusa spune:
Buna fetele!
Annnna35 bine ai venit si iti doresc sarcina usoara si la termen!
Ely si Nana sa dea Dzeu sa fie bine, aveti grija de voi, mai ales acum in sezonul asta rece cand e vremea asa schimbatoare si virozele is la tot pasul.
Eu de ieri am intrat oficial in sapt 17 bebitza e din ce in ce mai activ, il simt de fiecare data dupa ce mananc si seara cand ma bag in pat la somn.
Eu sunt bine, nasul mai e inca infundat in special dimineata cand ma trezesc dar deja am inceput sa ma obisnuiesc si il ignor.
Sa aveti o zi frumoasa si revin dupa ce termin de facut mancarea!
Cornelia
16+
gabriella_t spune:
Multumim Cristina pentru listuta.Incepe sa fie din ce in ce mai frumoasa si plina de carucioare.
Noi azi ne ocupam de bagaje
yuppppy mergem acasa....
16+ cu
Giulia Maria
andradap spune:
Salutare,
Moni_or, mea culpa atunci. Probabil prima oara nu am vazut decat primele poze. Sau ma uitam mai atent la tine ca sa vad cu cine "vorbesc" pe forum...
Lia_73, eu sunt fie uituca fie in urma rau de tot cu vestile. Asa ca imi doresc sa te felicit pt. sarcina si sa-ti doresc ca bebe sa fie bine, sanatos si sa stea acolo in burtica inca (cel putin) vreo 31 de saptamani. 
Anamariam79, am ras cu lacrimi si am citit si recitit randurile in care descriai cum te tineai de gard
A fost foarte tare faza.
Annnna35, bine-ai venit si sarcina usoara in continuare!!!
Fug sa culc copilul ca vad ca acum vrea el...
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
NicoletaB spune:
Bun venit Anna!
Oau! - 10 iunie DPN. Frumoasa data! ( pe 10 iunie sunt eu nascuta)
12+
NicoletaB spune:
Eu nu am mai ajuns azi la Fundeni!
Pe vremea asta nu ma incumet cu masina pana acolo.
Sper sa ajung pe luni, daca o mai fi careva de serviciu.
De dimineata am tras o cazatura in genunchi in fata firmei (granit sub zapada)
12+
gabriella_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Eu nu am mai ajuns azi la Fundeni! Pe vremea asta nu ma incumet cu masina pana acolo. Sper sa ajung pe luni, daca o mai fi careva de serviciu. De dimineata am tras o cazatura in genunchi in fata firmei (granit sub zapada) 12+ |
Sper ca esti bine si nu te-a zguduit prea tare.Si mie imi e tare frica sa nu cad .Ai grija de tine.

16+ cu
Giulia Maria
cusa spune:
NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE si la noi asa frumos!!!!!!!!!!!!!!!

Se pare ca Arturica ne-ai trimis la toi zapada , in toata lumea!!!!

Cornelia
16+
gabriella_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cusa NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE si la noi asa frumos!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Se pare ca Arturica ne-ai trimis la toi zapada , in toata lumea!!!! ![]() ![]() ![]() Cornelia 16+ |
Sper sa trimita si la mine aici cu toate ca sunt slabe sansele aici nu am vazut zapada decat odata.
16+ cu
Giulia Maria
cusa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella_t
Sper sa trimita si la mine aici cu toate ca sunt slabe sansele aici nu am vazut zapada decat odata. 16+ cu Giulia Maria |
Da Gabriella , dar nici aici nu a mai nins de vreo 10 ani , doar prin nord prin Scotia la munti!
Sper sa si tina, a inceput de vreo ora si vad ca inca tine si e din aia cu fulgi mari...
Cornelia
16+