Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Hello burtici!

Frumos-frumos cu zapada asta, dar si periculos pentru noi... Nici pe jos nu-i bine ca alunecam, cu masina patinam...

Nicoleta, sper ca esti bine, chiar daca te-ai lovit la genunchi, tot e mai bine decat sa cazi pe spate sau pe o parte...

Eu astazi sunt echipata de munte ... chiar daca sunt la serviciu. Mi-am luat bocanci si geaca de ski, ca nu se mai poate.

Va pup pe toate, aveti grija de voi!

Cristina, fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Gabiella_t daca vrei sa ninga spune-i lu Mira ca ea are pile la meteorologie
Nicoleta_B bine macar ca ai cazut in genunchi si ti-ai ferit burtica,dar totusi ai grija.O sa te tin eu la curent cu privire la traficul pe Fundeni,daca are rost sa te incumeti,ca stam in zona.Aseara de exemplu a facut sotul 2 ore jumatate de la morarilor pana la colentina.Dar ieri,ce-i drept,asa a fost peste tot.
Annnna35 bine ai venit!Sa ne impartasesti numai vesti bune pe parcursul sarcinii
anamariam79,foarte amuzanta povestea..Si felicitari pentru rezultatele bune
Cristina_26foarte frumos arata listutza.Abia astept sa modifici sarbatoritele lunii viitoare,sa fiu prima pe lista
Despre mine...raportez arsuri groaznice,seara inainte de culcare.Aseara nu mai suportamimi venea sa bag capul in zapada ca strutzulCredeam ca sunt de la portocale...ca am devenit dependenta de ele,as manca si un kg pe zi..dar azi nu am mai mancat,ca sa vad dc mai am,si vad ca deja au revenit.Stiti vreun remediu?
Hai,o zi frumoasa..ne citim mai incolo..ma duc sa "bucataresc"

poze
Seby 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna, fetelor!
Va multumesc pentru urarile de bun venit.
Sa va spun cate ceva despre mine.
Am 32 de ani, impliniti acum pe 8 dec. Deci data nasterii mele este 8.12.1977.
M-am casatorit abia anul acesta, este prima sarcina, care a venit relativ repede dupa ce ne-am hotarat ca ne dorim un bebe ( in a doua luna am ramas)
Desi inceputul de sarcina a fost cam greu (am avut indoieli, nu in sensul de a pastra sau nu copilul, sunt o militanta anti-avort, ci de genul :"Ce m-o fi apucat sa fac copil? Voi face fatza oare?"; mi-a fost cam rau, am lasat tigarile, am abandonat cura de slabire si gimnastica pe care o faceam...am devenit brusc foarte constipata...), acum sunt foarte bine, m-am obisnuit cu sarcina, dupa ce l-am vazut pe bebe la ecograf il iubesc si mai mult si il astept, chiar daca totul este in continuare o necunoscuta pentru mine,....nasterea...maternitatea...
Mai rau e ca ma ingras pe zi ce trece. Stiu ca trebuie sa ma gandesc numai la binele si dezvoltarea normala a copilasului si incerc sa fac asta, dar ma deprima faptul ca nu mai incap in pantaloni si fuste, de fapt ma strang,nu stiu ce-o sa simt cand chiar nu ma vor mai incapea...
NicoletaB, imi pare bine ca dpn-ul meu reprezinta o zi importanta pt tine. Si mie imi place data, mai ales ca in preajma ei am gasit ziua unei sfinte cu nume frumos pt o eventuala fetita - Sofia (4 iunie)
cusa, si eu am nasul infundat aproape mereu de parca as fi racita, dar am aflat, tot de la voi, ca e ceva normal, asa ca ignor si eu.
Revin azi mai tarziu sau maine, sa nu ma intind prea mult si sa va plicti.
Numai bine tuturor!

P.S. Va rog explicati-mi si mie cum fac sa apara scrisul bold sau italic sau colorat!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare dragi burtici!

Intru scurt de data asta, ca de altfel in ultimul timp, cu informatii proaspete legate de indemnizatia pe care o primim pt cic 2, daca nu intram direct din cic 1 in cic 2 (se stiu fetele in aceasta situatie)

Deci, mi-au raspuns cei de la Agentia de prestari sociale si au zis ca indemnizatia pt cic 2 in acest caz este de 85% din indemnizatia pe care am primit-o in cic 1 + eventual, pt cine apuca sa mai mearga o luna-doua la serviciu 85% din venitul obtinut astfel din salariu. Practic, se iau cele 12 luni dinainte de nasterea bebe 2 si se aplica cota de 85% la venitul obtinut in fiecare luna (deci inclusiv venitul reprezentat de indemnizatia din cic 1).

Din fericire m-am inselat eu, nu vom primi 600 ron, exista aceasta optiune cu 85%, sper doar sa nu schimbe legislatia pana intram noi in cic 2. Va rog sa ma pt dezinformare, o sa ma abtin de acum incolo de la comentarii, daca nu sunt foarte sigura pe ceea ce spun.

O zi frumoasa va doresc!

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost si noi la zapada nitel. Nu a fost prea expansiv, era si f frig, ne-am intors repede.
Sabina ms de info...probabil daca ne vom muta la casa vreodata iau si eu asa ceva.
nana Oricum am probleme cu tranzitul...de cand ma stiu
cam tot o data pe sapt reusesc si eu. Bine, asta e problema minora fata de ce aud ca ai avut de tras. Jos palaria!
Ana bine ai venit! Sarcina usoara!De facut fata o sa faci, cum sa nu, cand e copilul tau nici un efort nu e prea mare! In plus cu cat inaintezi in varsta e mai greu, dupa parerea mea, din toate punctele de vedere.
NicoletaB nasol cu cazatura...mare grija!
cris_09 eu cu lapte ma dreg la arsuri. Inteleg ca nu e prea indicat, din cate s-a spus aici, dar pe mine ma ajuta. SI ziceau fetele de Rennie. EU nu am luat niciodata.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Cris, si eu am aceiasi problema cu acidul (am avut-o inainte de sarcina de la nemancatul la serviciu si indopatul cu toate prostiile) si iau "calmant gastric menta maxi life" de la Sintofarm. Cica e natural, poate fi luat fara probleme de catre gravide. Pe mine ma tine efectul cam jumatate de ora, hai maxim o ora de cand termin de supt pastila (ce luam inainte de sarcina ma tem sa mai iau). Cand simt ca ma urc pe pereti iau un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar cu un pahar de apa, ca ma ajuta mult si cu balonarea - dar asta in mod exceptional. In principiu se poate regla si cu regim alimentar, destul de greu de tinut de catre gravide: adica nimic care fermenteaza, fara fructe sau legume crude, fructe doar compot, legume fierte, dar fara cartof, mazare, fasole, varza; fara prejeli de nici un fel; paine doar prajita; fara dulciuri concentrate, sucuri, etc. ...

Anna, selecteaza ceea ce vrei sa bolduiesti sau sa colorezi si apasa butoanele corespunzatoare din bara de format. Nu prea stiu eu sa explic, daca nu te descurci, spune-mi, o sa ma gandesc sa iti explic altfel.

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Laurita, tocmai am venit de la baie, si am fost bine, bine !!! Am mancat ieri niste iahnie de fasole. O sa mai incerc sa vad daca mai functioneza si in viitor, sau a fost doar o coincidenta. Nu vreau sa strig Evrika! degeaba

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

MULTUMESC FETELOR PTR INCURAJARI

+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

MULTUMESC FETELOR PTR INCURAJARI

+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita
Cu multe placereSarcina usoara,te asteptam sa mai poftesti pe la noi

poze
Seby 19+

Mergi la inceput

Multumesc Laurita si n_a_n_a pentru raspunsuri.O sa incerc cu lapte pana ajung la farmacie sa iau "calmant gastric menta maxi life".Regimul mi se pare tortura chiar si pentru persoane "negravide"

poze
Seby 19+

Mergi la inceput