Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna fetelor,
vreau sa linistesc fetele care au venit nemultumite de la eco, si eu la fel am patit la 16 sapt, asa ma dusesem cu un elan si era sa ies plangand de acolo, nu ca nu ar fi fost ok copilul ci datorita faptului ca nu mi-a spus nimic ci doar mi-a dat o hartie cu niste date. M-am consolat apoi cu gandul ca bebe e bine si ea se grabea. Dar daca data asta (joi merg la eco pt 20 sapt) se intampla la fel, si nici la intrebari nu imi raspunde imi schimb medicul. Noi suntem asa de entuziasmate de puiutii nostri si ei, medicii sunt asa de plictisiti, nu e corect fata de noi.
Dar fetelor hai sa fim bucuroase ca puiutii nostri sunt bine si sa nu ne stresam ca ii afectam si pe ei. Multe dintre noi sunt deja la jumatate ce trece timpul, trebuie sa ne bucuram din plin de aceste momente ca ne va fi tare dor de ele.
Si la Iasi ninge de dimineata si e un frig.
Vreau si eu sa vad pozele dar nu stiu cum, vreti sa ma ajutati?
Si eu am pus 4.5kg, nu imi vine sa cred cu ce viteza cresc, ma sperii, ca mi-am propus sa pun doar 15 kg (asa am vazut pe net)
Va pup si aveti grija de voi!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc.... nu prea ma int dak e sau nu burtica mare important este sa fie beb bine

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Reallaura: am scuipat de 3 ori ca sa nu iti deochi burtica, sarcina usoara in continuare!
Aleesico : frumusica burtica ai , cam atat de mare e si a mea ... saptamana asta voi pune neaparat o poza si eu,am ramas datoare!
Arturicii : multa zapada aveti, bucuria copiilor. Cand iti vad baieteii cum se joaca in zapada imi aduc aminte de copilaria petrecuta la bunici cu tot asa de multa zapada ( frumoase vremuri). Ultima poza ( philip noel 2009) e super. Va doresc multa sanatate tuturor .

Acum pot spune ca mi-am facut datoria, sunt la zi cu discutiile noastre. Va doresc in continuare o dupa-amiaza cat mai frumoasa.

R_ocsy 16 +

asa creste bebicu
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cristina, Crissy, Gabriela (It), Alinutza-multumesc de imbarbatari!

Cris-09- catelu latra mai putin decat o fac ceilalti, latra cu motiv: Tigan pe strada, pisica, masina de gunoi sau apare un membru al familiei si intarzie la poarta sa intre (il enerveaza, caci e bucuros si moare de narabdare sa sara pe el/ea)
La momentul actual ar trebui sa-mi pun pe poarta il loc de "CAINE RAU" sa pun "CAINE FUTACIOS". Mai ales cand doarme poti fura curtea si casa ca nu simte. Aceasta rasa e genul de rasa de companie, sa ai o jucarie vie in curte, nu sa te bazezi ca te apara de hoti.
I-am adus o femela intr-o seara si a lasat-o stapanul la noi, toata noaptea a mers in fundul catelei si aia nimic (era prima data la mascul). Dimineata cateaua inca dormea si asta treaz pe burta o supraveghea, cum a deschis ochii, cum a inceput iar sa sape transee prin curte unu dupa altu, dar nu cred ca s-a intamplat ceva, ca saraca era terminata de frica.

Discordia- nasol cu frigu' in casa
Anamariam 79- saptamana viitoare ma duc la doctora mea si o intreb daca e cazul sa repet, daca nu cea de 16 sapt o sa o fac cu ea ca e direct interesata urmarindu-mi ea sarcina. Sper ca in ianuarie sa fie mai bine.
Ale- felicitari pt baietel
Pe mine ma doare in stanga (unde e capul copilului) de ieri de mor. M-a apasat doctorita in punctul ala de-mi venea sa-i trag un picior.
Sotu zicea sa nu mai dorm pe stanga sa nu stea copilu cu capu in jos, sa dorm pe dreapta. Lui ii ardea de glume si mie imi venea sa ma zgarai pe fata.

Oricum mi-a mai trecut supararea, acum ma gandesc cum ajung eu maine pe vremea asta urata la Fundeni pt analize.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Bine v-am regasit burtici fericite.

Ati vazut ce frumos e afara? E ca intr-un basm frumos... se pare ca ni s-a implinit dorinta si o sa dureze toata saptamana, dupa cum sa spus si arturica.

Eu stateam si ma gandeam aseara ca Maya mea va fi un copil cam singur... Noi nu avem prieteni care sa aiba copii, ba suntem primii care vor avea unul, in Bucuresti suntem de 1 an jumatatesi nu am legat nu stiu ce prietenii... Nu vreau sa am un copil zgarcit si posesiv care sa creada ca totul i se cuvine... Voi, mamicile care aveti deja un copilas, a avut cu cine sa se joace? Si daca nu, cum ati procedat?... Sper sa nu vi se pare deplasata intrebarea mea...

nicoleta, eu zic sa te linistesti pentru ca mai mult rau iti faci daca plangi... poate ca la urmatoarea ecografie o sa se vada mai bine. M-am uitat peste masuratorile ecografice, la cat ma pricep, si e ok. probabil ca fetele care stiu mai multe o sa-ti fie mai de folos. Capul sus si nu te lasa doborata de un fapt incert! Va fi bine!

Vivela, felicitari pentru caruciorul albastru. Sa-ti creasca bebe sanatos in burtica si sa stea acolo pana la termen

alesicoo, daca doctorul a zis ca e bine, eu zic sa mergi pe mana lui. Nici mie nu mi-a dat foarte multe dimensiuni la ecografia de 13 saptamani. Vai Ale... uiti asa o treaba importanta... vezi daca te stresezi degeaba? Felicitari!!!!

Nati, iti multumesc de lamuriri!

Ayla, ma bucur mult ca te simti mai bine. Nostalgia... e imposibil sa nu o mai ai... cred ca va ramane mereu... Ma bucur insa sa vad ca esti mai legata de prezent, de real. Doamne ajuta! Felicitari pentru Luana, un copil perfect!

Mary, eu Duphalac-ul l-am luat atunci (o saptamana), in fiecare zi cate 20 de ml parca, mai pe seara, dupa ce ajungeam acasa. Dupa ce am teminat sticluta m-am reglat si am continuat sa mananc multe fibre si fructe ca sa nu mai am nevoie de ajutor

Sabina, Arturica, cine sunt acesti Bakugan si Ben10, ca de cateva zile tot citesc de el, da' pe bune daca stiu din ce poveste sau desen animat sunt desprinsi...

Sabina super tare faza cu amanta reincarnata in pisica. Ha ha, m-am prapadit de ras.

Elybub, si eu o sa merg acasa sa nasc, la o clinica privata, in Suceava Ce e aceasta urticarie de sarcina? Ca mie mi-au aparut niste mici bubite pe spate, asa, mai pe laterale. La pipait se simt super aiurea... eu aveam pielea asa de fina... Sotul imi zicea ca atrata ca si cum as avea pielea de gaina. Aveti vro una idee ce ar putea fi?

discordia, iti inteleg foarte bine frustrarea si nemultumirea... exact asa ma simt si eu in situatii de genul asta, cand trebuie sa trag ponoase pe urma altora... Sper din suflet sa se rezolve cumva situatia asta, pentru ca e inuman sa stai in frig de sarbatori.

Alina, si celelalte fete care poate stiti, e adevarat ca exista numai vreo 3 centre in Bucuresti care fac morfofetala aceea dintre 22 si 25 saptamani? Ca eu ma duc la Dacia Medical center, iar acolo au si medic ecografist, D-na Dr. Adela Dinu, care mi-a facut si eco de 12 si 16 sapt si mi-a zis ca ne intalnim la urmatoarea morfofetala... acuma nu stiu ce sa cred... Oricum, luni ma vad cu doctorita mea, si o s-o intreb si pe ea. Sper ca nu v-am ametit prea tare...

Crissy, si eu am refuzat atat bitestul, cat si triplul test...am expus de multe ori motivele, asa ca nu ma repet. Insa cum zicea si gabriella, si eu stiam ca odata ce ti-a iesit bine bi-testul, triplul nu prea are rost.

Rocsy, imi pare rau de secventa neplacuta de duminca, insa ma bucur ca acum esti mai bine. Felicitari pentrumiscarile lui bb. Au fost primele?

gabriella... uf... sper ca nu a avut o magnitudine mare cutremurul...Oricum, imi inchipui ca e neplacut. Bine ca sunteti bine!

cris, ce obicei frumos cu prima zapada... ceea ce zici tu imi aduce aminte de primele ierni impreuna cu sotul meu... Aveam 16 ani eu, el 18... Nu am mai prins asa ierni... ma lua si ma arunca in troienele de zapada de la marginea drumului... si apoi se arunca si el langa mine... Acum daca am incerca asta, ne-am sparge capurile de asfalt

Fetelor, stiu ca am scris muuuult, insa mi-am deschis de la 1 fereastra de raspuns si abia acum am reusit sa parcurg tot si sa va raspund tuturor, caci am avut o gramada de treaba. Se cunoaste ca e sfarsit de an... Si tot simt ca am uitat sa va zic ceva... eh... mai revin.

Va pup, burticute!

Mira fericita 17+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am inteles Nicoleta,nu ma asteptam sa fie caine de paza..sau sa manance hotii,dar macar sa ma anunte cand intra cineva in curte..Oricum merita sa-l tii pe langa casa la cat de frumos si jucaus e.Multumesc de raspuns

Am pus si eu poze cu burtihanul meu in continuua crestere.

PS:Arturica ai vazut ce culoare are camera mea?

poze
Seby 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Mira - mie mi-au aparut o gramada de bubite pe spate,aspre care parca te zgarie cand treci cu mana peste ele.Urticaria in sarcina am citit pe net ca sunt niste bubite care mananca foarte tare, deci la noi nu e cazul.Eu cred ca au aparut in mare parte din cauza dezechilibrului hormonal prin care trecem.Sper sa treaca odata cu nasterea.
16+ cu Giulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cris- cand suna cineva la poarta si nu intodteauna auzim, e primul care ajunge si latra de rupe. Are auzul mai fin, desi noi suntem in casa (unde suna soneria) si el e afara unde nu se aude

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mira si eu tot la Adela Dinu imi fac ecografiile, dar la CMU. Eu sunt foarte incantata de ea, o stiu de cand eram insarcinata cu Alexandra. Stiu ca cel mai performant ecograf din Bucuresti e la CMU Arcul de Triumf. Poate situatia s-a mai schimbat intre timp. Eu am pe 11 ianuarie eco morfofetela si ptr ca CMU Arcul de Triumf intra in renovari, m-au mutat in Baneasa.

Bakugan si Ben10 sunt niste ametiti din desenele animate cu acelasi nume. Mie nu imi sunt deloc simpatici, dar fii-mea e fan.
Cat despre socializare nu te mai framanta. Sa vezi cand o sa mergi cu bebe in parc ce gasca de mamici veti fi si ce prietenii veti lega. Vorbesc din experienta altor prietene de ale mele. Eu nu sunt prietenoasa de felul meu, nu merg cu pici in parc decat rar, mai mult iese bunica si bona cu ea. La noi in cartier mamicile sunt mai fitoase, nu stiu de ce. Ma impac bine doar cu cateva, dar nu am legat prietenii. Eu sunt de parere, ca prietenii sunt ca diamantele si nu poti avea 100 de pieteni. Hai ca deja bat campii.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare,

Ati vazut ca am adus zapada si la Bucuresti??? Tocmai din varful muntilor... am carat-o cu greu, dar tot am adus-o...
Azi mi-am recoltat analizele si astept rezultatul. Sa vedem...

Mira, ai putea sa iti iei o haina cu 1-2 numere mai mari... sau cat e nevoie.

Tigruta, da acolo am fost.

Dana81, Vivela felicitari pt aflarea caruciorului!

Nico, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Bebe este bine. Cea mai importanta masuratoare (adica aici intr-adevar te puteai intrista daca nu se vedea) a acestei varste a sarcinii (pliul nucal) este in limitele normalului. Lungime cranio-caudala = lungimea de la cap (cranio) la fundulet (caudal) . Peretele uterin este in mod firesc ingrosat subplacentar, la locul de insertie al acesteia. Nu era cazul la 12 s sa iti dea dimensiunile osului nazal (cmasuratoare de electie la morfofetala, nicidecum la 12 sapt). ACF= activitate cardiaca fetala, care este de 158 batai pe minut (acel BPM). MAF se refera la miscarile fetale, cred. Nu trebuie sa te ingrijorezi de nimic din ce scrie pe interpretarea de la eco... Sunt perfect normale. Si faptul ca nu a putut vizualiza chiar tot ce era pe lista nu e un semn de ingrijorare si nu denota nimic patologic.

Aleesicoo, tocmai asta sa uiti??? Stiu cat iti doreai sa fie baiat. Felicitari!

Madamar , am ajuns la Capra (ba chiar cu 1 km inainte de Capra nu era pic de zapada: de exemplu la Cumpana nu era nici urma de zapada). Acolo am stat cazati. Doar ca duminica dimineata am vrut sa trecem dincolo, in jud Sibiu, sa ajungem la Balea Lac. Am urcat vreo 5-6 km de la Capra, dar cu 3 km inainte de Balea Lac s-a infundat drumul.

Arturicii tu zici de mult timp ca trimiti zapada... o fi si de la tine, dar eu sunt convinsa ca am adus-o noi de la munte!

R_ocsy, multumesc. Sper sa-mi treaca repede ca nu ma mai suport asa. Felicitari pt. miscarile lui bebe. E ceva fantastic!

O seara buna si cat mai inzapezita!

PS: Eu azi ma bucuram ca ninge cu fulgi mari, dar aveam cauciucurile de vara la masina si alunecam ca cu sania...

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB
Anamariam 79- saptamana viitoare ma duc la doctora mea si o intreb daca e cazul sa repet, daca nu cea de 16 sapt o sa o fac cu ea ca e direct interesata urmarindu-mi ea sarcina. Sper ca in ianuarie sa fie mai bine.

Nicoleta si pe mine ma doare intr-un punct, dar in dreapta la vreo 3 degete de buric, unde stiam eu ca e bebe, dar asa de rau ca ieri abia mergeam, ca un melc. Azi e muuuult mai bine. O sa vad vineri la consultatie daca e bebe ala bataios sau altceva, ca in rest totul e ok.

Ana 18+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput