Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRISSY, eu in niciun caz nu fac vaccin, eu oricum refuz si sa mai citesc toata propaganda platita pro vaccinare...

CRISTINA, multumesc de felicitari!Sunt foarte frumoase numele pe care le-ati ales, si la noi prima optiune pt. al 2-lea nume ar fi fost Stefan insa numele nostru de familie incepe tot cu St asa ca nu suna prea bine.

La capitolul jucarii, clar eu sunt copilul, nu sotul. De fapt unul dintre motivele principale pt. care voiam fetita e ca sa ii (sau sa "imi") cumpar papusi, in special bebe din ala care plange, ragaie, zice mama Si l-am avertizat deja pe sot ca nu ma intereseaza ca o sa avem 2 baieti, eu papusa de aia tot imi iau Oricum, Luca e obsedat de masinute si deja si eu am inceput sa fac o pasiune pentru ele, ma reorientez incet de la papusi.

DANA, felicitari pentru posibila fetita!Parca spuneai ca va doreati tot o fetita, nu?

NICOLETA, ciudat cu peretele ingrosat, dar eu zic ca ti-a dat o multime de masuratori totusi, mie nu mi-a spus chiar atatea. Si din ce zic fetele care se pricep, se pare ca totul e bine. Eco a facut-o doctorita ta sau altcineva?

VIVELA, felicitari pentru baietel!

ALE, felicitari pentru baietel si tie, stiu ca ti-l doreai mult!

AYLA ai o minune de fetita, sa-ti traiasca!

CRISTINA, cand mai ai timp sa modifici listuta ma treci si pe mine cu baietoiul si cu doctorita Tira Mirela, Maternitatea Oradea? Multumesc mult!

Ce va invidiez pe cele care va bateti cu zapada!!! Eu n-am cu ce inca...

LE: CRISTINA, acum am vazut ca ai scris deja in listuta numele baietoiului, multumesc! Mai ramane numai d-rita dar aia e doar asa, ca am vazut ca au scris si altii, oricum nu mai e nicio mamica din Oradea pe aici.

Monica, mami de Luca Andrei si 16+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetelor, daca mi-am facut bi-testul si a iesit f. bine, oare mai are vreun rost sa mai fac si tripul test? Voi ce parere aveti?

Cristina, fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Fetelor, daca mi-am facut bi-testul si a iesit f. bine, oare mai are vreun rost sa mai fac si tripul test? Voi ce parere aveti?

Cristina, fericita 14+

Crissy eu nu am facut nici unul din aceste teste dar din ce am inteles de la fete atat timp cat bi-testul iese bine nu are nici un rost sa faci triplu test.Dar pt linistea ta cel mai bine iti intrebi dr ginecolog.

16+ cu Giulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felicitari pentru zapada, v-am zis ca va trimit!
Si se pare ca o sa ninga inca vreo 6 zile!
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ROXX0003?from=36hr_topnav_business

Sabina, pai crezi ca ei nu au un cutioi de LEGO? oho si inca ce cutioi. Si le place sa inventeze, sa caute, sa scormoneasca (sunt ca si gainile-n tarate).
Insa aseara a fost prima oara cand le-am lipit pentru ca vesnic stau toate gramada, nimic facut.
Si la cat am muncit eu la ele, ei imi dadeau doar piesele, am zis ca le duc in zapada daca in 24 de ore le vad si pe-astea bucati/
Nu e nimic grav ca o sa mai aiba si lipite, pot sa inventeze pe langa ele.

O zi alba sa aveti!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

BUna scumpele

Cand am vazut zapada m-am gandit la Cris_09. Sper ca esti multumita!
Am noroc ca e Bogdan acasa in concediu sapt asta sa ma apuc si eu de o curatenie generala...
Alessicoo,Vivela felicitari pentru baietei!
Dana , felicitari pentru fetita!
Mira, Madamar ma bucur ca va place burtica si Mircica! E Bogdan leit, intr-adevar. Picatura.
Nicoleta nici mie nu mi-a dat mai multe info la eco de 12 s, tot asa spunea ca nu se vede...atata s-a chiorat in ecran...important e pliul nucal si la tine e buna valoarea.Fii bucuroasa!
Crissy eu nu as face vaccinul.Pentru medici e usor sa puna eventualele efecte adverse pe seama a altceva. Atata vreme cat nu exista garantii ca e ok, better safe than sorry.
Cu DT, daca a iesit bine eu zic sa nu mai arunci banii si pe TT. Eu nu am facut nici unul la sarcina asta.
Gabriela felicitari pentru decizia de a nu face amnio. sa fie totul bine pana la capat!
SAbina sa va fie de bine bulgareala! ce dezvoltata e Alexandra pentru varsta ei, super! Cu copii, si eu sper sa aiba peste 3 kg, Mirci a avut 3350 si a ajuns la 3100, dar eu plangeam de mila lui ca e prea mic . Sper fetitza sa aiba peste 3500, la cat de mare e si burtica
Ayla Felicitari pentru copacel! S-a facut fetitza mare daca a luat-o la picior!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna mamici! Revin si eu dupa o abesnta de cateva zile. Mi-a fost foarte rau de duminica seara, pot sa zic ca in viata mea nu mi-a fost vreodata asa de rau. Am mancat o pizza si surpriza ... ceva nu mi-a cazut bine ( probabil sosul) si duminica noaptea si ziua de ieri am stat mai mult cu capul toaleta. O cana de apa daca o beam iesea pe unde a intrat in 5 minute. Slava domnului ca aseara ma mai lasat si am mancat si eu un pachetel de biscuiti ( am avut parte de cura de slabire obligat fortat pentru o zi). Astazi, mananc mai mult de regim, dar important e ca mi-am revenit si bebe la fel ca astazi l-am simtit de cateva ori ( ieri nimic).
Citesc si eu acum din urma sa vad ce ati mai scris ... sper sa nu ma apuce seara ca astazi tare greu merge internetul asta ... o fi de la zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Laurita multumesc .
Va invit pe toate la o cana de laptic fierbinte cu o felie de paine cu unt si dulceat de capsuni...bunuuuuut pe frig.
La mine tocmai a fost cutremur....brrrr.Imi este groaza de cutremure.
16+ cu Giulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am stat toata ziua cu nasul lipit de geam
A pus tata instalatie de jur imprejurul casei...si asa frumos e.Acum merita sa impodobim si noi bradul...tot amanam momentul ca nu avea nici un farmec fara zapada.
Il astept pe al meu sotz,ca l-am "amenintzat" deja cu obisnuita plimbare prin zapada.In fiecare an cand ninge mergem prin zapada vreo 8 statii de tramvai pana ajungem in parc sa ne aruncam in zapada neatinsa de picior(facem ingerasi)Anul asta poate e oferta si ma trage cu sania pana acolo

poze
Seby 19+

Mergi la inceput

Ok am revenit si am reusit sa citesc din umbra.
Andradap : multa sanatate si sa scapi de raceala cat mai curand.
Felicitari Pentru rezultatele de la eco :Dana 81, Vivela, Aleesico ( in ceea ce privesc masuratorile eu nu ma stresez deloc, ma intereseaza doar ca bebe sa fie bine, in grafic ... iar daca doctorita spune ca e totul ok nu am nicio treaba).
Ioana5255: in Brasov ninge bine si marunt de azi-noapte, avem o zapada de aproximativ 10 cm. Ma gandesc ca in poiana trebuie sa fie si mai si ca intotdeauna ei au mai multa zapada pentru ca sunt la inaltime. Dar daca vrei sa stii 100% am sa vorbesc cu cumnatul meu ca el lucreaza in poiana.
Discordia : mare ghinion ai cu vecinii de pe scara, restantieri la caldura. Si eu as face ca trenul in locul tau, in special acum in perioada de sarcina cand suntem mult mai sensibile + fetita ta ( daca nu gresesc ca nu mia retin exact daca e fetita sau baietel).
Crissy_c: si pe mine vestile despre gripa porcina ma scot din minti, incerc pe cat posibil sa am o atitudine pozitiva si sa nu ma gandesc. Ginecoloaga mea nu imi recomanda vaccinul, chiar il interzice cu desavarsire di aceleasi motive pe care le-am vazut scrise mai sus ... nu e testat pe gravide etc.

Sa vad ce mai imi amintesc din cate am citit ! Uitatul dosarului inainte de consultatie am patit-o si eu saptaman trecuta, a trebuit sa plec mai repede de la scarbici si sa il iau ... dar vad ca e o chestie comuna ... ehh ... hormonii astia. Oricum asta nu este singurul lucru pe care il uit ca mai nou uit foarte multe desi stateam foarte bine cu memoria. Capul prin nori , asta este!
In ceea ce priveste hainele , mi-am luat doar pantaloni de graviduta pentru ca blugii mei stramti si cu talie joasa ma scoteau din minti. Bluzele ma incap deocamdata iar hainele de iarna poate mai merg o luna , apoi voi fi nevoita sa imi cumpar altceva ( mania hainelor stramte si bluzite pana in talie dinainte de sarcina nu ma ajuta acum cu nimic, chiar ma incurca ... voi fi nevoita sa cumpar o mare parte din haine)
Am sa intru acum sa vad si pozele . Va pup burtici!

R_ocsy 16 +

Mergi la inceput

Reallaura: am scuipat de 3 ori ca sa nu iti deochi burtica, sarcina usoara in continuare!
Aleesico : frumusica burtica ai , cam atat de mare e si a mea ... saptamana asta voi pune neaparat o poza si eu,am ramas datoare!
Arturicii : multa zapada aveti, bucuria copiilor. Cand iti vad baieteii cum se joaca in zapada imi aduc aminte de copilaria petrecuta la bunici cu tot asa de multa zapada ( frumoase vremuri). Ultima poza ( philip noel 2009) e super. Va doresc multa sanatate tuturor .

Acum pot spune ca mi-am facut datoria, sunt la zi cu discutiile noastre. Va doresc in continuare o dupa-amiaza cat mai frumoasa.

R_ocsy 16 +

Mergi la inceput