Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
Qamar spune:
wow , Alina, felicitari! sunt in urma rau cu cititul:-)
21.12 deci, sora-mea e pe 22.12, copila serioasa si perseverenta
Andreea, ma bucur ca scrii! nu am apucat sa vad poze ca --iar--am uitat "coordonatele" mail-ului comun...
Ciuf, ce-mi place cand scrii mai mult:-) distractie placuta de revelion si profita la maxim de vacanta:)
Tania, ceva poze noi?sau am ratat eu vreun link, ceva..
Micaalsa, Delia, Stefanna, Mihaser & evribadi else, pupici maximi!
revin si eu cu niste poze mintenash
alinaalex spune:
NOE, multumim frumos
va uram si voua un An Nou cat mai fericit, plin de surpize placute, sanatate si tot ce va mai doriti voi sa se implineasca!
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
Qamar spune:
oh my, ce de frumuseti
ce mare e Marc, eu nu l-am mai vazut de f mult timp si ce mandru e de surioara
d-soara Thea si Suri --f frumos numele Anna Irena-- sunt superbe, ce mandru e Cristin, are 3 fete frumoase acum
Aida, de Alex si de Sophia nu mai zic nimic, ca m-am topit oricum pe fb, si voi 3 sunteti niste fete tare tare frumoase
asa mi s-a facut o "pofta" de un bb mic, chiar ma gandeam ca vreau sa mai fac 2..acum numai sa gasesc cu cine:-))
am pus si eu ceva noutati aici, o sa le las online 2-3 zile:)
alinaalex spune:
acuma m-am uitat si eu in contul comun la poze proaspete
Andreea, Doamne ce faini is craciuneii vostri, toti 3 la un loc!!!
Aida, de voi ce sa mai zic, micutza e pe zi ce trece mai dulcica, amandoua seamana leit cu tine!
tot in 4 ati serbat Craciunul?
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
tania2 spune:
Am vazut poze de Andreea si Noe, absolut superbe, copilasi frumosi, frumosi!
Am pus si noi cateva pozici!
]p[upii
mihaser spune:
Salutare!
Am vazut si eu poze minunate cu Bia si D-soara T cu surioara Suri si Vladi!
Noe si io te pup...te-am si visat si am trecut luni prin Simeria, unde ne-am si oprit la OMV sa ne rotim la condus...ma tot benoclam pe acolo doar, doar ma intalnesc cu voi...La cat de mare e Bia acum nu as fi recunoscut-o!
Tania eu astept poze...nu ca nu te-as crede pe cuvant ca Bia e o scumpa...
Poli ma bucur ca te-ai descurcat...azi am luat masline de Kalamata...sunt cele mai bune pe care le-am mancat pana acum...fara exagerare!
Va pup si va doresc numai bine!
ciuf spune:
Noe, ce ma bucurai ca aparusi pe ecranul nostru. Bia se face din ce in ce mai frumoasa, ochisorii ei parca ii ies mai tare in evidenta. Iar parul e tare mare. Sta sa i-l ingrijesti? Nu i se incalceste? De Craciun ai fost la parintii tai?
Ma uitai la poza aceea cu desenul Biei. Exact asa face si Eva oamenii.
Celelalte poze ale fetelor nu am reusit sa le vad ca parca mi-e tare peste mana cu contul asta. Cand mi-e lumea mai draga incurc parola.
Eu azi-dimineata aflai ca azi suntem in 30. Ca sa vedeti pe ce lume traiesc . Si nah ca intrai in priza ca eu trebuie sa duc maine seara la petrecere oua umplute si vroiam si eu reteta mai fancy.
Ieri mi-am cumparat doua perechi de sandale pentru toaleta si pe una ma pusei cu paietele pe ea si iesi asa ceva ... ce n-ar mai fi. O nebunie. Ii luai sotului o ora din timpul lui ca sa imi lipeasca paietele alea. Si parca vad ca maine seara, in toiul petrecerii, or sa cada paietele una cate una. Sa nu uit sa car tubul de lipici cu mine. Mi se paru o idee grozava sa lipesc chestiile alea ca sa se potriveasca mai bine cu rochia.
In fine. Vom vedea ce viata lunga or avea incaltarile mele.
Nu stiu ce mai vroiam sa scriu.
Ah, si eu am fost zilele trecute la un restaurant grecesc de am mancat Gyros, Souvlaki, salate, tzatziki. O incantare pentru papilele mele gustative.
Si azi sunt tot la dieta.
Daca nu mai intru maine, va doresc la toate si la familiile voastre ca anul 2010 sa fie unul bogat in fericire si sanatate. Sa nu mai auzim de probleme de familie sau sanatate, iar soarele sa rasara pe stradutele voastre.
La multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
UN AN NOU EXTRAORDINAR DE BUN DORIM LA TOATA LUMEA!!!!Noi stam acasa de revelion...dar se anunta nasa ieri...ca vine la noi,e in florida ,si-a luat un apartament la jumate de ora de mers cu masina de noi un apartament....deci am musafiri....si ma cam perpelesc,dar nu stiu de ce;mancarea o luam de la restaurant in mare parte...fac doar ceva oua umplute,vinete si ardei copti,...deci teoretic nu ar trebui sa ma stresez prea tare.Deci o sa fie si la noi casa plina cu 3 copilasi plus al meu unulAm fugit la pregateli...si sa cumpar si ceva cadouri pentru copiii,caci tot e sezonul...si nu-i vazui de un an de zile;sunt tare curioasa cum se vor intelege,mezinul are 2 ani jumate,cei mari...sunt deja mari,baiatul 10 ani si fetita 7,deci sper din inima ca nu vor fi incidente.Spor la treaba tuturor!!!
NOE,deci ai ajuns acasa.Tare frumos.Maine sper din inima sa am si eu timp sa imi pot bucura ochii cu pozele de bebelasi proaspeti
Polixeni spune:
Buna fetelor!!
Sunteti in pregatiri pt diseara???
Vai ce copilasi frumosi am vazut prin poze... fetelor sa dea Dzeu sa va bucurati de ei si sa fiti fericite si implinite!!!
Hmmm Miha deci ti-au placut maslinele de aici...da si mie imi plac mai ales acelea in otet sau cele strivite cu piatra si inmuiate cu lamaie
Ciuf ti-a placut tzatziki??
Eu prea multe pregatiri nu fac pt ca o sa mergem la soacra si asa ca o sa mancam ceea ce va pregati ea...o sa iesim si noi cu niste prieteni dupa ora 12.Si apropo de paiete..si rochia pe care o voi purta diseara e tot cu paiete. Se pare ca sunt la moda...
In ceea ce priveste vremea la noi cred k sunt vreo 23 de grade...este atat de cald incat imi vine sa ma duc la plaja....sa speram ca m-o curpinde spiritul festiv mai pe seara macar....
Oricum eu va doresc sa aveti parte de un An Nou fericit,plin cu sanatate si realizari!!!LA MULTI ANI!!!si va pe toate!!!
Ameera spune:
Salutare! Nu stiu daca ne mai tine minte cineva, dar doresc sa va urez si eu un an nou fericit, care sa va aduca tot ce va doriti.
Vreau sa le mai felicit din toata inima pe mamicile de bebe doi din ultima vreme, Micaalsa, Aida, Andreea, Alina (sper ca n-am uitat pe nimeni)si sa le urez bun-venit surioarelor de ghiocei.
Am o rugaminte, dar nu stiu cui s-o adresez :D, ca nu stiu cine se ocupa de lista de pe prima pagina. Ma puteti scoate va rog de pe lista respectiva? Si asa scriu pe aici, literalmente, din An in Paste :).
inca o data, la multi ani si numai bine tuturor!