Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
fetelor am intrat sa va urez un AN NOU FERICIT, cu multe multe impliniri, sanatate si crestere mare la ghiocei, ghiocele si fratiori/surioare de ghiocei, iar 2010 sa fie de o mie de ori mai bun ca precedentul!
va pupam cu drag!
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabi_fer spune:
Buna seara si "LA multi ani mamicilor,multa sanatate si un an cat mai bun, plin de realizari! Cat pentru mine...as putea spune ca imi doresc, timid, o fetita.
Proaspete mamicute...va admir bebelusele si fratiorii respectiv surioarele mari.
Se pare ca anul 2009 a fost anul fetitelor, eu am auzit numai de fetite, sora mea va naste in ian-feb o fetita, o astept...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianad/dianad.jpg)
dianad spune:
La multi ani! Fie ca 2010 sa fie un an foarte bun, plin de sanatate si bucurii! La multi ani, NSHIRO!Bun venit pe lume fetitelor:Anna Irene si Roberta Cristina si felicitari mamicilor frumoase si curajoase ! DianaD & Alexandru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
La multi ani, Rocsana. Sa ai parte numai de bucurii!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmenpit77 spune:
La multi ani fetelor, sa aveti parte de un an 2010 plin de bucurii si mai ales multa sanatate.
Astazi a cam inceput toata lumea serviciul asa ca va urez la toti si spor la treaba
Am petrecut si craciunul si revelionul acasa in sanul familiei
A fost dragut, Alyssa s-a simtit bine si asta este cel mai important
Pt mine petrecerile continua pt ca asteptam sf Ion, ziua mea , ziua sotului si terminam la sf lunii cu ziua mamei asa ca mai am cate ceva de bucatarit.
Catrinel_17 spune:
Neata, girls!!
La multi ani, mult noroc si sanatate!!! Sa aveti un an nou minunat!
Noi am petrecut frumos, Oana a fost la prima ei petrecere, a stat pana la 23.55 cand mi-a adormit in brate, asa la la 12 cand toata lumea ciocnea, eu incercam sa o pun in pat. S-a distrat frumos, erau multi copii, prieteni de-ai ei, m-am bucurat ca nu a fost plangacioasa, (de oboseala). A fost prima petrecere de multi ani cand am stat pana la 2 noaptea. Super!! Acuma a inceput din nou gradi… Eu am o saptamana grea acuma, dar trece ea cumva. Ma gandesc sa-mi caut un job nou, si nu stiu unde sa caut - nu stiu daca sa ma reorientez sau nu… sau sa-mi deschid o afacere… Multe semne de intrebare.
Aici e ceva zapada anemica, dar tot ne-am dat cu sania ieri toata dimineata pe un delusor prapadit in parc
CIUF, incerc sa pun poze. Nu am facut asa de multe, avem numai cateva… si la revelion nu am facut deloc.
ANDREEA, ALINAALEX, AIDA, MICAALSA (tu esti deja de mult in paine!!) un an nou minunat cu familia largita!
STEFANNA, urmeaza fratiorul Biei la rand!! Cum a fost la gradi?
CARMENPITT, AMEERA, ma bucur ca ati mai intrat.
Hai ca incerc sa mai scriu sapt asta.
pupixe
Biuta spune:
Mamicilor si boboceilor, mari..si micutei, va dorim un An Nou fericit, cu multa sanatate, copii cat de ascultatori, macar din cand in cand:) si bucurii fara numar :)
Felicitari Andreea, Alina, Aida pt puisorii noi si frumosi :), sa va traiasca cu sanatate si noroc mult si noroc mult Stefanna:)
Sper ca nu am uitat pe nimeni...am cetit numai cateva pagini la marea viteza, m-am dezobisnuit demult.
Rocsana draga, un calduros LA MULTI ANI CU FERICIRE SI SANATATE!!
Va pupam pe toti!!
Bianca+Anthony
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
LA MULTI ANI ROCSANA, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
LA MULTI ANI THEA MARIA (fetita Laurei Ioana) la implinirea celor 2 anisori!
sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Laura, te mai asteptam pe la noi, poate ne pui si niste poze de la petrecere
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)