Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
ciuf spune:
Sa aveti parte de un Craciun fericit si imbelsugat!!!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
alinaalex spune:
fetelor multumim mult pt. sustinere si urari, va uram si noi un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!
Alina, mami de Marc Alexandru (28.03.2006) si 38+ cu
pozele noastre
alinaalex spune:
so, am ajuns si noi ieri dimineata acasa , chiar in ajun de Craciun.
Roberta e o scumpa, e foarte cumintica, asa a fost si in spital, papa f. bine, am laptic o gramada, doarme f. bine si mi se pare ca seamana leit cu Marc cand era de varsta ei (adica cu tati, de la mine are doar degetele de la manutze si picioare), si un parutz negru si ciufulit
Nasterea a fost f. rapida, in conditiile in care m-am internat la 8.30, iar la 11 nascusem deja , dar parca a fost mai dureroasa decat prima. Ma rog, a trecut, mi-am mai revenit si ma bucur de minunea mea
Am venit odihnita din spital, in afara de prima zi in care n-am putut sta decat in pat de dureri, in rest a fost ok, conditiile neasteptat de bune.
Parca nici acum nu-mi vine sa cred ca e a mea!
Marc nu se mai dezlipeste de ea, abia acuma am reusit sa-l trimit la plimbare cu tati, ca nu mai voia sa iasa din casa Ar vrea tot timpul sa se joace cu ea, sa o mangaie, sta de paza langa patutz.
Numele fetei l-am ales cu doua zile inainte de nastere - Roberta l-a ales Marc, iar Cristina e ales de tati. Ale mele variante au cazut toate pana la urma
Am pus poze in contul comun daca vreti sa o vedeti!
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
Catrinel_17 spune:
Roberta bine ai venit!! ALINA, bravo, felicitari si tot binele din lume!
Sarbatori Fericite, fetele! Multi pupici!
Noi am fost in vizite si am avut musafiri intr-una!
Serj spune:
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Roberta Cristina bine ai venit pe lume!!!! sa fii sanatoasa si norocoasa, si impreuna cu fratiorul tau sa va bucurati parintii!
Alina, scuze intarzierea...
Noi am avut o saptamana tare grea, cu boli, si abia acum suntem mai bine...
Va doresc la intreaga ghiocime multa sanatate si un an nou cu multe impliniri!
aida_o spune:
Felicitari, Alina!
Bine-ai venit pe lume, micuta Roberta Cristina!
miine intru si eu sa vad pozele. acum ma culc, ca e 1 noaptea si cine stie cind s-o trezi privighetoarea mea... sa apuc si eu putin somn.
Sarbatori Fericite, fetelor!
alinaalex spune:
multumim frumos pt. urari
va mai trimit niste poze in contul comun, le-am facut ieri
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)