Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaser spune:
Am vb cu Alina! Era in sala de nasteri...zicea ca o doare destul de tare.
Sper sa aiba Doamne Doamne grija de ea si de fetita.
A zis ca ma suna ea dupa...Am niste emotii...
ANDREEA GEORGIANA spune:
S-a nascut Roberta, fetita Alinei!!!!!!!!!!!!!!!! Are 3300 si este tot ce am aflat de la Mihaser (careia i-a picat netul)
Bine ai venit pe lume, pui drag!!!! Alinuta, ai facut o treaba buna!
Asteptam vesti. Si poze.
ciuf spune:
Alina, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si papacioasa, iar tu sa te refaci cat mai repede. Nopti cat mai linistite posibil!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
aalina2003 spune:
Alina, felicitari!Micuta Roberta,bine ai venit! Sanatate din plin si un dram de noroc!
mihaser spune:
Buna!
Andreea
So s-a nascut ieri Roberta Cristina in timp record...cam 2-3 ore...Nasterea a fost naturala...bebeloaia mare de 3 kg...e papacioasa.
Joi o sa mearga acasa printesa la fratiorul Marc.
Va pup! O sa puna Alina poze!
Am trimis si noi ceva pe mail...
Stefanna spune:
Bun venit pe lume ROBERTA CRISTINA.Alina, sa iti traiasca copilasii,sa te refaci repede si sa va bucurati din plin de puii vostri scumpi.
Azi mi-am vazut bebele la eco.Doamne, ce frumos mi s-a mai parut.... desi cred ca cel mai mult din el e nasucu.Pare tare captusit, si ce e mai important e cu capusorul in jos.
Mihaser v-am vazut pozutele de Craciunei.ce frumosi copii, si ce mama supla, numai buna de invidiat.
Va pupic acum pe toate....deci pana in martie s-a inchis sezonul la nascaciune.Poate pana atunci mai apre o burtica, fiindca vad ca vestile de burtici ne mai aduna si pe noi pe aici
Stefanna mami de fetita si 29+
Delia21 spune:
ROBERTA CRISTINA BUN VENIT PE LUME,MULT NOROC in viata si multa iubire scumpa mica!!!!Alina,asteptam pozele cu bebita
.O sa aveti un craciun tare fericit prevadoi ajunseram acasa....umblaram ca banii rai...cum se spune in popor si la Ny si in Conneticut o zi,vazuram si ne jucaram in zapada,am facut si 2 omuleti de zapada ...de care suntem tare mandri,am fost si la colindat prin oras cu prietenii...si la un botez duminica seara...iar azi ajunseram si inapoi acasa in Florida unde-i cald si bine....caci cu toate gegile si paltoanele....suferiram de frig.Am pus poze incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2323973140072337911YpVAwR
Polixeni spune:
Alina FELICITARI!!!SA VA TRAIASCA MICUTA PRINTESA!!REACERE RAPIDA!!
Va urez un Craciun fericit si sarbatori pline cu bucurii si sanatate!!! [/red]
PETRECERE FRUMOASA TUTUROR!!!
tania2 spune:
Bun venit, Roberta!
Multa sanatate si norooooc!
Alina, refacere rapida, asteptam poze cu bebe mic!
Pup