Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
Catrinel_17 spune:
Uhh, ciobanasa mea a facut de emotie de 2 ori pipi in pantalonasi...inainte de piesa de teatru. si o imbracasem asa frumos pt serbare, dar ce sa facem, asta a fost. o sa incerc sa pun poze cat mai repede.
si dimineata in ziua serbarii, nu stia cum sa plece mai repede la gradi, s-a napustit sa-si ia cizmele si era inca in pijama... Am zis stai, ca trebuie sa mancam micul dejun inainte. Aaa, OK, zice ea si se duce si PUNE MASA!! a pus untul, rosiile, sunca, branza pe masa. (copii fac treaba asta si la gradi). dar oricum, am fost impresionata
AIDA, ce cool ai instalat tu acolo!!
multa sanatate bebeilor muciosi!
SIMONA TOMA, mai da si aici un semn de viata!
ANDREEA, ce faceti?
catrinutza spune:
Sal
Irina, din pacate nu e prosteala...laptele se bea din biberon...scoaterea lui e ingreunata si de faptul ca rares bea la biberon...de fapt tentative am avut si a baut cu paiul din pahar, dar cantitatea era infima si am revenit pt ca interesul meu e sa haleasca cat mai multe lactate, ca sa nu mai avem probleme cu piciorusele...
Cat despre Rares, nu prea mai e dolofan (ceea ce ma bucura nespus, pentru ca a acum pot sa ii dau sa pape mai orice, nu il mai tin la regim)...iar de blajin?! e doar de poza...cand l-o apuca, sa te tii...mai nou are ce are cu bietu' Toby...pe unde il prinde, pe acolo il smotoceste...sunt intr-un razboi tacit de fapt...
L-am vazut si eu pe Andrei si nu imi vine sa cred ce mare-i pe langa colegi....sigur n-a gresit grupa?!
De cand ninge i-am scos din casa...si parca amandoi sunt mai bine...cu nasurile rosii, dar nu mai tusesc....o fi, n-o fi, nu stiu, cert e ca fac mucegai daca stau prea mult in casa...
Alina, ai grija de tine...nu poti sa il trimiti pe Marc in "delegatie" in cazul in care e racit si trebuie sa vii acasa cu fata? sanatate maxima....
Aida, jos palaria...sa mai zica cineva ca femeile nu sunt inventive....cat despre "fete la fete, baieti la baieti" cunosc tipul de slogan...il aud zilnic...o sa iti fie un pic mai greu la inceput, pana reussesti sa gasesti modalitatea sa te imparti...acum gasesc ca modaliatea de organizarea a casei mele m-a ajutat enorm (nu si cnad trebuia sa culc plodu' mic)...doua camarute care sunt despartite de o usa...asa ca eram cu un picioar intr-o camera si cu celalalt in cealalta....sa mai fi avut si scari se urcat si coborat?!iac...oricum sunt dulci amandoua...cum decurg "ostilitatile"?...si-a luat in serios rolul de sora mai mare care are o papusa vie?!
fug ca s-a sculat "blajinu'" si-i turbulent.....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
www.mariasirares.blogspot.com/" target="_blank">ce mai citim
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alinaalex spune:
noi tot cu febra...
azi e mai bine, totusi, ca de ieri dimineata am trecut pe antibiotic.
Ieri tot peste 39 a facut temperatura, aseara l-am bagat sub dus cu apa lalaie si numai asa i-a trecut febra. De 3 zile nici n-am iesit din casa, off. Si avem zapada afara... Acuma asta e, imi pare rau ca tocmai acuma, in acanta s-a imbolnavit si toata toamna in colectivitate a fost ok (ca de obicei ). Saptamana trecuta tati a fost la pat, cu febre, antibiotic si concediu medical, deci asa ma veselesc eu inainte de nastere. Bine ca n-am nimic , sper sa rezist pana luni.
CATRINUTZA, n-am cum sa-l trimit pe Marc de acasa, adica nu am unde. O varianta ar fi fost maica-mea, dar e racita cobza si ea, ca abia ce a intrat in sfarsit in concediu, si-a facut de lucru sa se vaccineze cu ala pt. H1N1 si la cateva zile au aparut si reactiile, e praf la pat, cu febra si alte alea. De aia n-am facut eu vaccinul, ca doar l-am primit gratis. Si , oricum, Marc nu sta fara mine, in cel mai bun caz cu tati. Cat eu voi fi in spital va veni mama la noi, ca el nu e obisnuit sa stea fara noi in alta parte, nici macar la bunici.
Si Marc bea si acum laptele cu biberonul, cred ca asta e si farmecul de bea lapte la greu, ca din cana nici nu vrea sa-l guste.
SIMONA, sper sa mai scrii si tu la noi.
CATRINEL, asteptam poze!
IRINA, multumim!
am vazut pozele de la serbarea lui Andrei
ce mare e fata de ceilalti copii!
DELIA, sanatate lui Rudy!
Marc din fericire doarme bine noaptea, cred ca e sedat de atatea medicamente...bine, in general nu avem probleme de somn.
Alina, mami de Marc Alexandru (28.03.2006) si 38+ cu
pozele noastre
aalina2003 spune:
Aida, !!!Mare noroc si cu internetu'asta! N-am apucat inca sa vad pozele,sunt la serviciu,dar ma strecor cumva in pauza de pranz!
Sanatate multa bolnaviorilor!
Catrinutza, bine ai revenit!(sper ca ai revenit,adica!). Si Anabea laptele din biberon (inca!), de cana nici nu vrea sa auda si pentru ca are inca sub 14 kg (bine,nici inalta nu prea e!), i-am lasat si biberonul..
alinaalex, citeam un subiect pe la generale despre vaccinarea impotriva AH1N1la gravide, se pare ca e controversata procedura..nu la noi, prin Norvegia, Suedia..asa ca e mai bine ca ai ales sa nu te vaccinezi. Sper sa rezisti sanatoasa pana cand nasti,cel putin!!!
Mihaser, tare faza cu raceala lui Cri...! Si Ana asa ia tot ce-i spui, litera cu litera, nu prinde alt sens,decat cel propriu!
Stefanna, asa si Ana, ma intelegeam ma bine cu ea cand era mai mica.Acu', fiindca eu plec devreme la serviciu, o imbraca
taica-su' chipurile cu ce haine ii las eu,dar nu se poate intelege deloc cu ea si tot timpul o gasesc imbracata..dupa gustul don'soarei..! Nu are rabdare (cand e vorba despre un joc nou,de ex) sa i se explice nimic, zice ca stie ea,ca e mare.., ba chiar uneori plange cand eu, de ex, stiu mai multe cuvinte cu nu'stiu ce litera decat ea. O mai las sa si castige, fireste, dar nu mereu, fiindca nu vreau sa se obisnuiasca asa.Aseara imi spunea ca de ii tot dau "atatea indicatii", si zau daca sunt genul asta. Nu o dadacesc deloc, dar uneori chiar trebuie sa-i spun cate una-alta.
Si mai are o chestie,daca jucam un joc si eu pun o piesa pe care ar fi trebuit s-o puna ea (dupa ce am incercat sa-i explic si am asteptat,fireste), vrea s-o luam de la inceputul inceputului sau,in cel mai bun caz sa re-puna ea piesa cu mana ei....
Ieri a avut serbare (fulg de nea), a venit Mosul,au cantat-dansat, au primit cadouri..bucurie mare,ce mai!Este a doua serbare cand participa efectiv,pana acum toate au fost esecuri totale.
Noi plecam la munte de Craciun..adica sper, ..fiindca nu am gasit cauciucuri de iarna potrivite si cu vremea asta ar fi cam riscant sa plecam altfel, ar trebui sa plecam intre 23-27 dec, la Cheile Gradistei. Apo, de Rev, vom fi acasa,pe la un restaurant, pe undeva. Cam atat despre noi..mai vin io, dupa ce vad poze!
micaalsa spune:
Andreea, am vazut pozicile. sa-ti traiasca minunea zburlita e duuuulce foc . Thea cum a primit-o?
alinaalex, nastere usoara si multa sanatate la Marc. Nu-ti fa griji ca astia micii nu primesc asa devreme virusii, au imunitate de la noi.
Eu am avut mari emotii ca a cam coincis la noi primul an de colectivitate cu venirea pe lume a lui Teo. Si desi Iulia s-a mai imbolnavit, ce e drept putin fata de cat ma asteptam eu, asta mica a fost ok, n-a facut nimic.
catrinutza, am vazut si pozele voastre. Intr-adevar a slabit mult Rares dar poate ca s-a inaltat, nu? Imi place de mor blondul din capul lui. Asa cum de altfel e si Eva lui ciuf
Sa va pun si cateva poze cu gazele mele, incepand de aici
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
Stefanna spune:
CATRINUTA, vazut copilasii tai.Is niste minunati.Si ce ,mare mi se pare Rares... in mintea mea era inca picea din scutecele.Multumesc mutl de incurajari.Cred ca pana nu il vad, nu il am in brate, nu am sa pot intelege nici cum e sa fii in pielea mamei de baiat, si nici cum sa iubesti doi in acelasi timp.
MIHASER, mi-a placut mult faza cu m-a tras curentu de la brad... is asa scumpi cu ceea ce debiteaza acum.
CATRINEL, pai vad ca tu o lasi pe oana sa te ajute.Bianca are initiativa, insa sincera sa fiu ma cam fac ca nu inteleg, ca mi-e groaza ca scapa cate ceva pe jos, si nu mi-e ca sparge, mi-e de strans.DE asta nici pana la varasta asta ea nu manaca singura( cand e acasa, ca la day care nu o hraneste nimeni).Am vazut ca de vreo 2 zile tot incearca sa imi spuna ca ea papa singura... acum papa solid parca as mai lasa-o,dar supe, lapte cu cereale, mi-e imposibil sa imi imaginez ca le poate manca singura la mine in bucatarie
PE aici e un ger de crapa pietrele.MA rog,AIDA, nu cred ca se compara cu ceea ce e pe la voi.Insa ceea ce ma mira e ca Bianca a ainceput sa iubeasca iarna, zapada, frigul.De unde pana aanul asta cum o scoteam iarna afara incepeau rletele ca are zapada pe cizme, ca ii ingheata nasu, acum nu o mai pot baga in casa.Azi la minus 14 m-a tinut o ora si ceva afara, eu eram vanata de frig si am luat-o in casa cu urlete si impotrivire mare.
Ieri am intrat si eu in sapt 30... habar nu am cand a trecut vremea.Am dus tare usor sarcina asta( de fapt nici cu a Biancai nu am avut prea multe a ma plannge).Domnisorul continua sa prefere pozitia cu fundul in jos, si daca nu bienvoieste pana la 36 de sapt sa se puna invers, sint candidat sigur la cezariana.Habar nu am ce vreau.Cred doar ca imi doresc sa ajunga pe lume bine, fara nici un fel de eveniment si amndoi sa suportam ok momentul h.
V-am lasat cu pupici.MA duc sa imi scot puradelul din cada, unde se balaceste de vreo jum de ora, in care am profitat si eu sa dau la taste.
Aaaaaaaaaaaaaaa.MICAALSA, Teodora deja sta in fundulet... parca mai ieri abia ai adus-o acasa.
Pupici si o duminica frumoasa.
Stefanna mami de fetita si 29+
mihaser spune:
Salutareee!
Scoateti agitatele de graba ca soseste o surioara de ghiocel!
Hai Alina! Te iubim si cu tine o sa fim!
Doamne Doamne sa fie cu voi!
Maine se interneaza Alina...am vorbit un pic...o sa o barii cu sms-uri de n-o s-o las nici sa nasca...intentioneaza o naturala fara epidurala ca si data trecuta!
Curajoasa!
Pup ghiocimea!
Stefanna spune:
ALINA sintem cu gandul la tine.... cam grabita surioara asta. Hai sa vina sanatoasa si tu sa nu ai dureri prea mari.Te pupim si asteptam maaaaaaaaaaaaaarea veste.Bag sama ca raman singura cu burta mare pe aici.Hai, nu vine nimeni in urma mea?!
Stefanna mami de fetita si 29+
ANDREEA GEORGIANA spune:
Doamne ajuta, Alinuta! Fii curajoasa si linistita si... pup-o mult in primele clipe. E ceva absolut unic!!!
Culmea, mie mi-e dor de momentul nasterii si am niste emotii nemarginite.
aida_o spune:
wow, hai Alina! nastere usoara si bebelina sanatoasa!
scuze ca lipsesc, dar am ambele fete racite... cu Alex e usor, dar Sophia se chinuie rau cu mucutii din nas... ii pun picaturi cu solutie salina, si reusesc sa-i extrag cit de cit cu pompita. dar e tare greu cu bebe bolnavior.
pup fetele
hai Alina!