Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CARMEN, ce fain ca ninge la voi, pe noi ne tot aneninta dar vad ca inca nu, in schimb e f. frig, sufla un vant...am fugit pana la magazin, da era sa ma ia pe sus, cu tot cu burdihanie si gata era sa-mi inghete creierii

CATRINUTZA, fug sa vad pozele, ca tare-s curioasa de Mariuci si Stefanutzi

Marc mi-a racit, dimineata a facut si febra, tuseste, muci, off, sper sa fie bine pe cand vine aia mica si sa nu racesc si eu, acum, la final.

Alina, mami de Marc Alexandru (28.03.2006) si 38+ cu
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Care imi da si mie parola de la contul nostru comun sa vad si eu pozele Aidei si ale Andreei? Please

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Si la noi ninge... asa, mai timid...

Sanatate lui Marc, ALINA!!

Oana are azi serbare de Craciun si va fi ciobanas! imbracamintea e improvizata la gradi, deci astept surpriza. cred ca o sa plang de emotie.

CIUF, iti trimit PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Rudy mi-a plans toata noaptea de durere de burtic...asa ca dimineata fugiram la doctor,avu si febra mare 39.5C.....Acum doarme si geme...si ma topesc de mila luiSANATATE tuturor bolnaviorilor!!!!!

Catrinel,...deci mai sunt persoane...care nu-si pot stapani emotiile.Wellcome to the club!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Noi avem una bucata Alex cu muci si febra mica, si una Sophie cu muci, ceea ce nu-mi mai lasa timp pt nimic... Serj, ca ma-ntrebai - nu, n-am pe nimeni care sa ma ajute...

Pentru ca m-am saturat sa tot alerg intre Alexandra care e la parter si Sophia (care e la ea in camera), cind o aud plingind si stiu ca are scutecel uscat, a mincat si totul e ok, ieri mi-a venit o idee:
am dus in camera la Sophia un laptop la care am conectat o camera web (fixata deasupra patului, poza aici), si am facut un cont special pentru Sophia pe Yahoo Messenger. De la parter, de pe laptopul meu, ma conectez pe camera web a Sophiei, prin contul meu obisnuit de pe Messenger. Asa o pot vedea cind sunt in alta parte decit in camera ei, dat fiind faptul ca avem conexiune fara fir, la internet, si-mi pot cara laptopul oriunde in casa (poza aici).

Am conectat si o camera wireless, alb/negru, care transmite imagini la laptopul meu de la parter, pentru eventualitatea ca se intrerupe conexiunea de la internet, si mi se blocheaza imaginea din camera color.

Asa se vad imaginile transmise de camere: 1 si 2

Acum pot sa stau linistita daca o aud pe Sophia plingind, prin baby monitor, uitindu-ma la camere si stiind ca e totul ok, si-i pot acorda atentie Alexandrei care oricum are nevoie de timp "numai ea si mami, ca fetele mari".

Voi mai reveni, mai sunt restanta cu citeva raspunsuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

si sa nu uit: pentru copiii vorbitori de engleza sau franceza, site-ul asta este super: http://santa.sympatico.ca/
puteti face un mesaj personalizat, de la Mos Craciun, pentru copil/copii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Offf, iar copilasi bolnaviori ... Rudy si Marc, va doresc multa sanatate, puisorilor !

Aida, super idee ! La mine ar fi functionat numai cand eram singura acasa cu bebe, altfel tati nu rezista sa-l auda pe bebe ca plange si sa nu dea fuga sa-l ia in brate ... chiar daca el plangea de plictis ! Multa sanatate si fetitelor tale !

catrinutza, vizionat si pozele voastre. Ce domnisoara s-a facut Atomica noastra ! Dar ... ea papa lapte tot cu biberonul, sau se prostea in poza aia ? Rares un flacau pe cinste, dolofan si blajin Ce par blooond au amandoi ! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei, ai niste comori !

Andreea .... ati ajuns acasa ?

Am fost si noi la serbare saptamana trecuta, uite ca acum avusei timp sa pun si poze : http://family.webshots.com/photo/2650415890104795194sffSsF

Catrinel, cum a fost la serbare ? vrem poze !

La noi ninge si sunt in dubii daca sa-l scot pe Andrei ... abia s-a inzdravenit un pic ... de sambata nu am iesit din casa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Aida esti super tare!

Irina Andrei pare de la grupa mare! El sigur va fi seful clasei!

Mi-a explicat azi dimineata Cri cum ca el a racit ca l-a tras curentu`...de la instalatia de la brad...ca ne-a ajutat sa-l impodobim.

Azi are filmare la dansuri si maine e serbarea...Apoi intra si el in vacanta pana in ianuarie.

Va pup!

Mergi la inceput

Mesaj de la Simona Toma:
stii cum e cu 2 strumfi
e tare greu
dar asta e, noi ne-am dorit, nu?
trebuie sa o scoatem la capat
mie imi e greu ca Maria nu doarme bine noaptea
mai stii ce rau dormea Edutu?mereu ma plangeam.Ei, cam tot asa doarme si Mariuca.De vreo 3 zile doarme un pic mai bine, ca i-a iesit un pacatos de dinte.Cred ca ala a fost cauza multelor nopti zbuciumate.
Si mai am o problema cu ea, mai mereu e racita.Are 9 luni si deja a luat de 3 ori antibiotic.Ne-a adus Edutu de la gradi fel de fel de virusi

Cam asta e.

Mergi la inceput

iote si poze cu atomicii:

http://family.webshots.com/slideshow/575663821xtGuQu

Mergi la inceput