Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 3
catrinutza spune:
In primul rand Bine ai venit! Anna Irena (am inteles ca a picat catrineala)
In al doilea rand, mi-ar trebui un magazin de canapele…n-am scris din varii motive…
Dar in esenta suntem bine, racelile s-au mai rarit dar cam cu complicatii, din pacate.
Mariutza e o domnisoara si jumatate, plina de o personalitate pe care uneori ai vrea sa i-o intinzi pe pereti, dar noi sa fim sanatosi…In toamna am fost cu ea la tratament la Govora si pt ca i s-au facut cateva ture de aerosoli de-ai lor peste o tuse (avea laringita de fapt), i s-a agravat tusea de nu mai reuseam sa o scoatem la capat de nici o culoare, inclusiv a trebuit sa amanam gradinareala. Intr-un final am resit sa o punem pe picioare si sa inceapa gradinita…merge la o gradinita noua, eu zic deosebita pentru ca este creata ca o extensie a unei gradinite de stat deja existenta, dar in cadrul unei parohii, undeva prin central Bucurestiului. E o adevarata aventura dusul si adusul de la gradi, mai ales ca anul acesta e la program scurt. Dar s-a adaptat extraordinar de bine, ii place la nebunie si o luna jumatate cat a mers nu s-a imbolnavit nici o data, deci implicit nici Raresoiu. Din pacate insa am fost cu ei la munte, aerul prea rece, caldura prea mare in casa au dat verdictul: rares bronsiolita acuta, maria o raceala mai puternica…adio gradinita, adio serbare care oricum era fara parinti…Ea e ok (vorba doctoritei “ au fost si muuult mai rau”, la Rares insa s-a complicat treaba pentru ca a facut otita acuta cum n-a mai facut nicioadata si puroi in gat…si ca de obicei s-au suprapus si peste dintzogeneza.
In rest, crestem mari si voiosi…Mariutza, cum spuneam, are o personalitate de iti vine sa urli, aude si face numai ce vrea si cand vrea ea, dar toata lumea imi spune ca e bine ca-i asa…casc ochii bine ca poate vad si eu mai bine; se schimba de 5 ori pe zi, ar vrea numai in rochite si fustite, viseaza numai bijutereala, parfumeala si fardeala (nu ca si vede asa ceva) si asteapta sa mai creasca, asa ca mine, ca sa poata sa faca asa ceva…a ramas acelasi atomel, care iti ofera niste raspunsuri si niste pastile de viata de te uiti ca curca-n lemne, e o surioara mai mare destul de grijulie, adora sa bucatareasca cu mine si a ramas cu “te fac dintr-o privire”.
Rares a crescut si el, s-a facut “babat”, de la un an si o luna de cand a luat-o la plimbare singur-singurel nu il mai opreste nimeni si nimic, e un smecher si un bandit cum nu s-a mai vazut care “te face din priviri si gropite”, a slabit si s-a inaltat si e un demn urmas al atomicei, asa ca nu imi mai fac probleme ca ar fi cam…mototol…
Eu incerc sa supravituiesc in toata nebunia cat pot de bine, mai cu vorba buna mai cu amenintarea, mai cu recompense, mai cu pedeapse…sunt destul de obosita, dar ma incarca ei (si pozitiv si negativ)
Ne mai gasiti pe blog sau la poze...e drept ca pe ambele am activat destul de putin in ultima vreme, dar pentru cine nu mai stie de mult de noi poate vor fi noutati pe acolo...
PS: dati-mi si mie datele contului comun ca sa vad si eu poze
Va pupez si fug ca azi iar au avut program ffff scurt la somn si ma steapta o dupa-amiaza luuuuuuuuuunga cat o zi de post.
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
www.mariasirares.blogspot.com/" target="_blank">ce mai citim
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
carmenpit77 spune:
Buna fetele
felicitari andreea sa-ti traiasca ambele fetite, sa fie sanatoase si sa va bucurati impreuna
ciuf spune:
Bine ai venit pe lume, Anna Caterina.
Andreea, felicitari pentru fetita. Sa fie intr-un ceas bun si tu sa te refaci repede-repede.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Serj spune:
Andreea, am avzut pozele, e o scumpa cea mica, si mie mi se pare ca seamana cu tine. Poate gresesc, stii din poze se vede altfel, dar important este ca e sanatoasa, si mancacioasa! E o scumpa Theea pe langa surioara ei . Chiar daca nu este inca venit lapticul bun, ce este acum e foarte bun pt ea, cred ca nu ar trebui completari, doar pusa mai des
Ah, am vazut sai cele din urma, pozici, si te-am admirat, ai fost o gravidutza foarte frumoasa.
Stefanna , nu te speria! Ambra a fost foarte dorita, si cand visul mi s-a implinit (adica sa astept o fetita!) m-a apucat frica... ma gandeam asa ca tine, daca voi putea sa iubesc un alt copil mai mult decat il iubesc pe Sergio... si am fost super-indragostita de amanadoi... aoi a venit Aurora (neasteptata si... aproape ca nu o vroiam ) si mi-au trebuit cateva luni sa ma obisnuiesc cu ideea! acum as manca-o de cat de mult o iubesc, si simt ca as muri pentru fiecare in parte... Pot spune ca nu fac diferenta, desi ma infurii pe toti, atunci cand ma supara, ii cert... si, ma dispera fiecare cu ale lui... dar, i-as vrea pe toti, daca ar fi sa o iau de la capat...
Aida, am vazut si pozicile voastre... sunt atat de scumpe si fetele tale! Sophia seamana foarte mult Alex, dar are ochii tai, asa e, nu?
Iar tu... unde ai tinut sarcina, ca nici nu se cunoaste??? Arati foarte bine dupa nastere. Pozele de la mos Craciun sunt foarte frumoase, aveti acolo un loc unde se organiozeaza? Trebuie sa fie mirifica la voi atmosfera de sarbatori, cu zapada si restul...
Noi aici, avem ploaie si... iar ploaie
Irina, multa sanatate lui Andrei. Tu esti in concediu?
Catrinutza, multa sanatate si voua! am vazut ca ai lipsit mult...
Dar eu nu stiu unde ai pozele, imi dai o adresa, ceva?
Alinaalex , multumesc. Tu cum te simti? E posibil sa fiti si voi acasa in formatie completa?
Delia, vazut si puiul tau in costum de baie . Au facut si dus dupa serbare? Mi-a placut cum au sarbatorit ei Craciunul. Acusi plecati si voi la zapada, nu?
Ciuf, ai dat ex? cum merge Luca la scoala?
Noi vom avea lunea viitoare serbare, si sper sa fie sanatoasa, ca la ora actuala, din 3, 2 sunt bolnavi
Sunt curioasa cum va fi, ca acasa nu-mi spune nimic...e foarte generica la povestit: eu intreb ce ai facut la gradi? si ea imi spune: am desenat, am mancat si m-am jucat tre sa trag cu clestele vorbele de la ea...
la toata lumea
Delia21 spune:
Catrinel,cred ca-i haioasa foc isteatza de Oana
Irina,nu venim in tara.Are o prietena foarte buna botezul fiicei ei....la NY si am ales sa mergem acolo.Sa speram ca o fi totul bine....si sa ajung de sarbatori anul viitor acasa la mama si la nepoate.Catrinutza,tare ma bucur sa citesc nouati de voiEu mai scapai azi de un examen....joi il am pe ultimul...si tot joi seara zburam catre nord.Rudy are si el idei nastrusnice....de genul ca vrea sa fure o masina de politie....am vazut de 3 ori filmul "the hang over"....mi-a placut la nebunie....si cred ca de acolo i se trag asemenea idei marete,...deci pricepe copilu...mai mult decat credeamFug sa vad pozele cu ANNA
cami_antonia spune:
fetele
am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ajutati-o sa traiasca
donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
alinaalex spune:
ANDREEA, am vazut pozele, e scumpa si buflici papusica voastra, io zic ca seamana cu d-ra T. Sa va traiasca, sa fiti fericiti toti 4 !!!
si, inca o data, felicitari!
cand va lasa acasa?
CATRINUTZA, bine ai revenit! multa sanatate copiilor si sper sa dai si tu mai des pe la noi.
CATRINEL, in sfarsit! multa sanatate!
SERJ, ma simt f. bine, fac de toate, mai am saptamana asta la dispozitie, dar in mare totul e gata, azi chiar am spalat geamuri, perdele, na, sa fie baietii in casa curata pana vin fetele acasa, speram ca de Craciun vom si in formatie completa
asa ma bucur ca s-a inviorat atmosfera si la subiectul nostru, ca-n ultimul timp nu se mai scria cu zilele, uite ca au aparut si fete care nu au scris demult
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 37+ cu
pozele noastre
catrinutza spune:
sal fetelor si merci ca ma mai primiti inca la voi
Serj, link-urile sunt la semnatura...o sa incerc sa mai pun prospaturi....am citit ce ai scris despre cei 3 copii si mi s-au rascolit niste chetii...esti o fericita...
Vad ca si tu Alina mai ai un pic, un pic si gata...ia de vezi ce faci in noaptea de Craciun!!
Delia...
Stefanna...stiu ca citisem mai demult despre temerile tale...si io puteam jura ca nu pot fi mama de baiat...eu eram convinsa ca-i tto fata si m-am descumpanit un pic atunci cand mi-au zis ca-i baiat...dar nu l-as da pe goguta al meu acum pt 5 miliarde de fete...si asa toata lumea zice ca-i fata...tot timpul i se adreseaza cu "asta mica"....si in plus cred ca sunt mai mamosi sau cel putin asta al meu asa e...acum vad si eu cum e sa te pupe plodu' fara sa ceri insistent
Poate totusi imi da si mie cineva "legatura" catre contul comun ca sa nu mai salivez dupa poze pe uscat?!
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Multam fetelor care mi-au trimis datele contului comun...am vizionat cat si cum am putut intre scularile dese si urlatoare ale gogului mic...dar le-am savurat pe nerasuflate...tare au mai crescut toti pitigoii nostri, dar constat ca trasaturile lor definitorii au ramas la fel...
Si am pus poze nou-noute.
_
carmenpit77 spune:
Ninge, ninge d nu se mai opreste in Pitesti
Imi vine sa mor de necaz ca nu mai merge treaba la serv si din cauza vremii dar cand o vad pe fimea atat de fericita nu mai zic nimic.
Azi cand am sunat sa vad ce face era suparata ca nu are morcov sa faca om de zapada
Deci in wekeend asta ma asteapta