Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
alinaalex spune:
STEFANA, eu de la 21 sapt. am avut presiunea aia pelvina, senzatia ca mai e un pic si iese bb, care s-a accentuat pe masura ce crestea sarcina...plus contractii, nedureroase, dar ma trezeam destul de des cu burta beton si nu era o senzatie tocmai placuta. Mergeam pe jos pana la gradi si inapoi, la 5 min. distanta, in rest numai cu masina, de frica sa nu se intample ceva. Culmea e ca de la 35 s incolo am inceput sa ma simt excelent si plina de energie
si cred ca duceam cu succes sarcina pna la 40 daca nu era declansata la aproape 39 (din motiv de dr. ce pleca in concediu si nu m-ar fi lasat pe maini straine)
Eniuei, tin pumnii sa mai stea un pic bebelul in burtica pana vine Bambi, ca ai nevoie de ajutor, si sa ai o nastere cat mai usoara. Relax, totul va fi perfect si ai sa vezi ce implinita te vei simti cu doi copii, eu cred ca nu exista bucurie mai mare, cel putin asta simt eu, e greu, dar e minunat ![]()
sa stii ca retraiesc cu emotie momentele ultimelor saptamani de sarcina cand iti citesc mesajele, ma gandesc la voi, si chit ca am zis ca nu mai vreau sa trec in veci printr-o nastere si bine ca am scapat de o grija, aia de facut copii, tot incepe sa imi incolteasca un gand , ca parca totusi as mai avea curajul o data
numai ca nu spun la nimeni ![]()
in alta ordine de idei noi suntem bine cat de cat, Marc inca muceste, nu l-am dus zilele astea la gradi si sper ca maine sa fie totul ok, ca e ziua cea mare, o botezam pe Robe
si tre sa fim apti de petrecere. Am terminat in mare si cu pregatirile, mi ramane sa-mi fac freza si manichiura.
Robe e bine, mai nou se naneste si ea toata noaptea si dupa aia toata dimineata, spre fericirea mea. Asa ca am timp sa fac de toate. Ce-i drept se naneste mai putin ziua, dar asta chiar nu e o problema. Si e destul de cald afara, asa ca ne flendurim pe la plimbari, cred ca de asta se odihneste asa bine.
Edit: de 2 ore scriu la mesajul asta, fug ca mai am treaba, ma duc la croitor dupa pantalonii lui Marc.
va pup si revin sapt. viitoare cu poze de la botez 
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
Delia21 spune:
Andreea,esti o dulceee!!!Stii cine vine la mine in vizita pentru o saptamana???Vine chiar pe 14,acum duminica ,de Valentin.Domn doctor cu noua sotie si cu copilul ei din prima ei casnicie...si ma ma bucur enorm ca vine si mandru meu ca altfel innebuneam
.I-a invitat mama,....fara sa ma intrebe si pe mine cum m-as simti,ea cica nu se astepta ca sa i se spuna da,....in fine,...suntem adulti,civilizati,educati....dar tot am impresia ca ....o sa ma simt tare ciudat!!!!mama ,...ajunge luni seara....deci macar nu trebuie sa le fac eu patul,...ma intelegi![]()
.Nu i-am reprosat mamei,..si nu vreau sa o fac sa se simta prost...pe motiv ca ar fi trebuit sa ma intrebe mai intai....dar un picut de intelepciune nu strica zau din partea dumneaei
.Dar in fine...trebuie sa trec cu bine si prin asta....numai sa nu fi in pielea mea.Dar cum ziceam ma bucur enorm ca vine mandru....e vremea nasoala acolo,zapada...si trebuia sa ajunga azi...si s-a gandit el ca mai bine vine doar de ziua lui Rudy ca sa mergem la Disney...si nu stia el de ce mai aveam un pic si plangeam la telefon....cand mi-a spus ca vrea sa isi anuleze venirea pentru weekendul asta.Asa ca ajunge si el duminica si sta pana joi
.Pupam toate gagalicele...si am purces la facut casa luana...si prajiturit de inimioara glazurate in ciocolata...si alte bunataturi...pentru noi si musafiri![]()
ANDREEA GEORGIANA spune:
Delia 

Asta da zi a indragostitilor!
Poate se indragosteste sotia lui de mandrul tau, ca intr-un scenariu de film american![]()
Delia21 spune:
Andreea,tipa e psihiatra,...deci o astept sa ne lumineze....si clarifice mintile....nu sa ni le incurce si mai tare
,..;avem copilasi de crescut....si asemenea schimburi nu sunt pe lungimea mea de unda nici macar pentru un minut,eu sunt....bolnav de posesiva,nu asa....pana in varful unghiutelor....Trecem noi si peste asta....sper sa nu-i fuga a lui meu ochisorii in toate directile...ca-l mananc cu haine cu tot....Dar lasa ca o sa ma asigur eu ca privirile sunt pe mine

mihaser spune:
Saluti!
M-am intors acasa!
Vreau sa-i zic si eu la multi ani Ambrei din toata inima!
Serj sa-ti traiasca domnisoara senioara! 
Andreea, Tania imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem...poate data viitoare! A fost o vreme de kk rau!
Am reusit sa ajung sambata la Ikea si sa iau ce ne trebuia! Erau reduceri faine in Feria...i-am luat lui cri o camasa si un duffle coat 
Va pupez! Revin maine ca-s rupta...Alina ce fain de tine ca ai terminat pregatirile.
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Nu-mi vine sa cred ca a inceput iarasi sa ninga. Cred ca iarna asta nu se mai termina never.
Fimea de 2 zile imi spune din cand in cand ca o doare urechiusa. Dar nu face febra, ma lasa sa o apas dar usurel. Nu stiu ce sa zic,mai astept o zi sa vad ce se intampla
Delia21 spune:
A venit mama
!!!!Si suntem multi in casa
...Rudy e in culmea fericirii....isi iubeste tare de tot noua prietena care-i cu vreo 8 ani mai mare decat el.....mi-e draga si mie de mai ca ca le-as cere sa mi-o lase mie
.Revin....
Irina71 spune:
Pai Delia, revino, cu noutati. 
Carmen, ce mai face urechiusa ? Pupam sa treaca. Poti sa-i picuri un strop de Otocalm incalzit la bain-marie in urechiusa.... 
Alina, cum a fost la botez ? Asteptam povesti si ... poze ! 
Miha, ia treci si povesteste ce-ai facut pe unde ai fost ? 
Andreea, vazut pozele cu fetitele
Ai doua printese !
Aida, de Sophia ce sa mai zic, mi se pare deja asa maaaare ... 
In mailul comun este o scrisoare de la Biuta catre cine va deschide capitol nou. Dau copy/paste, sper sa nu se supere :
"Draga mamicuta,
daca ai timp, te rog eu mult de tot, la Biuta, modifica data de nastere, pune-o sa fie decembrie 15 1973, ma intinereste un pic :) si pe Anthony, pune-l in 1 Martie 2006, si scrie Romania, plssssss.
Stii de ce? Cu epoca asta digitala, e bine sa avem un pic grija. Nu ca nu poti sa o patesti oricum..da..no....
Numai bine si sanatate la toata gascuta.
Da-i si la Biuta, pls parola..sa mai vad si io poze cu copilasii si noi bebelusi?
Pupiciiiiiiiii "
Biuta draga, pai acolo sunt si pozele .... in Inbox ... trimise de fiecare, individual. Nu mai avem un album cu toti copilasii.
Va pup! 
P.S. La multi ani ! ghioceilor care azi implinesc 4 anisori, wow, mai avem un pic si plecam de la scutece ! 

ANDREEA GEORGIANA spune:
Maia, Stefana si Anna Lia, sa fiti sanatoase si iubite si sa aveti noroc de o viata minunata si de prieteni asijderea!
pt. voi si pentru mamicile datorita carora ati venit pe lumea asta, nu mereu minunata...
Revin maine dimi,
Pup.
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Irina sa sti ca ali nu a mai zis ca o doare urechiusa asa ca nici macar nu stiu ce a fost sigur. oricum ieri la camin a facut alta trasnaie, la lectia de dans a facut o pirueta si s-a ciocnit de un coleg. a venit cu capul de parchet si s-a jelit saracuta de i-a speriat pe toti.Au dus-o la disp[ensar dar totul s-a terminat cu bine ca nu a avut nici vanataie nimic.