Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
Delia21 spune:
Raspund.....pe fuga,intre 2 clase la scoala.Mai intai de toate urez LA MULTI ANI sarbatoritelor ,sa fiti iubite si norocoase !!!
Am musafiri saptamana asta...si e minunat...nu mai culcam inainte de 2-3-4 dimineata,...si eu la 7 trebuie sa sar din pat sa pregatesc odoru de gradinita si pe mine de scoala.Sa va spun ca de adormita ce am fosyt ajunsei la scoala luni fara backpack-ul in care imi tin cartile/caietele....asa ca cerui foi de la colegi...Stiam eu ca sunt tuta si nu fac fata la stres si la nesomn....dar nici chiar asa
mihaser spune:
Salut
vreau sa le urez si eu ghiocelelor sarbatorite la multi ani
...presupun ca-s toate d-soare mari frumoasa...iar cat si mamica dubla mamici tare mandre!...dar si barbateilor Markus si Bogdan!
din inima!
de lista nu mai zic nimic...eu abia am timp sa respir...dar...daca...vreodata...promit sa...va rog nu dati cu rosii!
stefanna iti tin pumnii! abia astept vestea cea mare...multumesc ptr compliment...in aceeasi zi am mai primit unul de la Cri si a crescut inima in mine.
carmen va pupam si speram sa nu va mai accidentati la dansuri...si Cri e innebunit dupa dansuri :)
delia multa energie sa va distrati cu oaspeti!
alina bafta sambata...sa fie totul ok!
Despre noi pe scurt...a ramas tati pieton o luna gratie vigilentilor din Alba (AnaMaria no ofense!), dar suntem happy ca plecam 10 zile in corfu in iulie.