Ghiocei de martie - aprilie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CARMEN, si eu vreau sa il dau pe Marc la ceva sport, deocamdata face gimnastica la gradi o data pe sapt., profa lui e tipa care a concurat la ultima editie de Dansez pt. tine , l-as inscrie in primavara la inot, ca-i place mult apa si merge aproape saptamanal cu tati si Georgi la bazin in Felix, apoi as vrea si la dans...mai vedem noi.

MIHA, voi aveti patine? ca a fost si Marc la patinoar intr-o zi si a venit acasa cu istericale ca nu aveau aia de inchiriat patine decat de la marimea 29 in sus si tati a cautat de cumparat, da cica nu se fac decat cea mai mica marime 29??? is si eu curioasa, ca si el ar vrea pe gheata da mi-e sa nu-si rupa picioarele
daca stiti ceva dati-mi si mie de veste, am citit ca si Andreea se interesa

DELIA, chiar misto program la gradi noua a lui Rudy , nici nu ma mir ca-i place.
Si Rudy al tau e mare inotator!

AIDA, am admirat ultimele poze din contul comun. Sophia e absolut superba cu falcutele ei si mai ales cu ochisorii ei albastri
Iti seamana leit, mai ales la ochi.

eu am fost tare harnica azi, am fost la cumparaturi, am facut mancare cu Robe langa mine si am coborat in parc cu ea vreo 20 min. , in brate, ca e o vreme superba afara, soare si caldut. De cand am adus-o in casa doarme dusa, afara a fost toata ochi si urechi, curioasa de ce se intampla, ca e prima plimbare, pana acum am scos-o doar cu masina
ma enerveaza infofolitul asta, la Marc mi-a fost mult mai usor, la varsta asta stateam cu orele afara, era primavara si cald.
Am incercat sa o pun in marsupiu, dar nu m-am descurcat de nici o culoare, m-au trecut toate apele si dupa ce am reusit cu greu s-o bag in el, mi s-a parut prea greu de carat...o, la naiba, de-abia astept sa iesim cu caruciorul
Voi ati folosit marsupiu? al meu e gros, pe Marc nu l-am pus in el deloc tocmai ca mi se parea prea greu si atunci nici atatea haine nu trebuia sa pun pe el...

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Carmen, pai iti faci cont pe webshots.com (e gratis) si incarci acolo poze pe care le ai la tine in calculator. E simplu. Daca vrei detalii, spune. Ca mor de curioasa sa va vad.

Delia, pai La multi ani ! Sa-ti traiasca mandrul si sa aveti impreuna 5 copii ! (stiu ca vrei !). Trei fete si 2 baieti e bine ?

Stefanna, te cred ca esti in AMR pana in 25 februarie ... Bambi e nepretuita !

Miha, ce mai zici de tine ? Cauti job ? Te mai duci la sala ?

Andreea, te admir mult cum te ocupi de educatia Theei ... Cred ca va iesi o domnisoara adevarata, o "lady" .... balet, patine, muzica, dans .... Si da, lui Andrei nu-i prea plac manusile, pana i le pun ma trec apele, fuge, se ascunde .... si cand am reusit, in sfarsit, le smulge cu dintii si le arunca pe jos !!

Alina, nici eu nu am folosit marsupiul, desi aveam .... dar Andrei s-a nascut cu 4 kg !! Si la 4 luni avea 8 kg !! Deci m-ar fi deselat.... de ce nu o pui pe Robe in carucior ? La voi nu cred ca e asa zapada .... pe noi ne-a terminat iarna asta !

Offf, Andrei iar a facut laringita ... toata noaptea a tusit. Acum, sa stam 5 zile in casa, cu antibiotic Si cred ca mi-a dat-o si mie, ca ma doare gatul .... Tocmai cand ziceam ca anul asta nu s-a imbolnavit .... mi se parea curios ca l-am dus la gradinita 5 saptamani fara sa se imbolnaveasca ... uite, na, acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

IRINA,esti o dulceata si o minunata ca intotdeauna...dar nu vad cum as face fata la 5;probabil...ca m-as adapta din mers...plus ca nu ar aparea 4 dintr-o data ma gandesc.Am zile cand la 6 seara trage Rudy de mine sa ma joc cu el...si abia fac fata si crede-ma sunt cu cafeaua,ciocolata,laptisoru de matca,Gingo-biloba,vit B-complex...oricand in buzunar.Adevaru e ca si scoala ma solicita...am ceva stres si batai de cap si de acolo,sper sa ma tina balamalele inca 4-5 ani cum zisei.ma mai ia si mandru dragutu de el...peste picior cu intrebari de genu...si pe tine cat te mai tin la scoala,si i-am promis ca pana termin pana sa ajunga fiu student.Cred ca as fi tare norocoasa sa mai vina inca 2,si sa fac fata...fara sa ma imbolnavesc de nervi...si fara sa imbatranesc inainte de vreme......Enorm imi doresc acei inca 2,..si daca ar fi si o gugustiuca intre cei 3 muschetari...atunci chiar ca nu ma dau pe o lume.Nimic nu se compara cu relatia intre mama si fiica,..ei bine...stiu ca si acolo pot fi incompatibilitati de fire,am exemple...si de acolo o gramada de ciocniri...dar no,hai sa gandim pozitiv.Oricum multumesc din inima de urari si sa se implineasca macar partial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Irina imi pare rau ca a facut laringita. Stiu ca e pacatoasa. A facut si Ali acu 6 luni si tare m-am speriat dar a trecut. Noi am avut branula in manuta atunci. Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

AMBRA !!!

sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de impliniri!
Serj, ce mai faceti voi?

Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetele dragi...
ma tarasc de la zi la zi.Nu stiu daca mai duc pe bebe pana pe 2 martie cand ar tebui sa vina.Deja in orice pozitie stau simt o mare presiune pelvina.Miscarile lui, desi imi fac placere, le simt dureroase. Colul este inca inchis, contactiile nu sint prezente.Ma rog ca macar sa ajunga mama pana sa nasc... gandul la Bianca, ce ar trebui sa stea prin vecini si aapoi cu tati care nu le prea are cu ale casei, ma ingrozeste.
Astea is ultimile vesti.Daca nu mai intru nu inseamna ca am nascut, pt ca imediat ce nasc il pun pe cristi sa scrie repejor raport la fete.
Va pup

Stefanna mami de si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

La multi ani, Ambra !
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai mult noroc !
Cristina sa iti traiasca comoara, impreuna cu celelalte si sa ne arati si noua cateva poze de la eveniment, da ?

Stefanna, tinem pumnii sa rezisti pana vine Bambi !

Carmen, eu numai cand ma gandesc la branula mi se face rau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Stefana,tinem pumnii sa mai stea bebe cumintel pana pe 2.......dar daca nu se poate...atunci eu iti urez de pe acum nastere usoara,bebe sanatos si norocos si sa iasa totul bine!!!!!Vreo prietena la care sa poti apela este prin preajma....caci stiu si eu cum e sa ai tatic stangage si nestiutor in ale pruncilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Prezent... tot burtosi, spre marea mea fericire, numai ca dintr-o data mi-a coborat asa de mult burtica si ma apasa bebe pelvin de am senzatia ca iese in orice clipa.
DELIA, aici unde stam acum nu am pe nimeni nimeni.Abia ne-am mutat acum 3 luni si sintem destul de departe de toti prietenii care ne-ar fi putut ajuta.Cel mai putin le ia 3 ore sa ajunga de la ei pana la noi.... deci nu pot sa imi fac iluzii.Plus ca toti au plozii lor.Daca era pe acolo,o livram pe Bianca la ei.
ALINA,AIDA,ANDREEA ce faceti? cum sint bebeii?
ma duc sa ma uit de poze noi pe contu comun... sper ca ati mai pus prospaturi.
Ma duc sa imi pun burta pe stanga si sa nanesc.
Pupic

Stefanna mami de si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Hop si eu!

Astazi implinim 2 luni! Incredibil, au trecut ca vantul si ca gandul si deja am uitat greutatile inceputului, noptile nedormite etc. Suntem bine, sanatosi, voiosi si ceva mai odihniti dar, unii dintre noi mai ales, n-ar refuza o saptamana calduros intr-un pat, in deplina liniste
D-ra T. este ceva mai cooperanta, doarme la pranz si i-a mai disparut din incapatanare, motiv pentru care este laudata si, implicit, foarte mandra de ea. Ieri a avut prima lectie de patinaj (cu un instructor doar al ei)si s-a descurcat excelent. Am gasit sa-i inchiriem o pereche de patine marimea 26 (singura, cu gheata de piele) si vreau sa-i cumpar totusi unele doar ale ei . Am si gasit o "sursa" care aduce patine de afara, unele superbe, de concurs, chiar si marimi foarte mici, dar trebuie sa astept sa mai gaseasca 2, 3 doritori pentru a trimite comanda. Nu credeam ca mai pot patina dupa 12 ani dar am reusit sa nu-mi fac pitica de ras. Asadar, de 2, 3 ori pe saptamana vom patina impreuna.
In rest , totul este in regula, nu mai avem guturai si nu mai tusim, dormim la fel de bine in fiecare noapte (Suri ca d-ra T. ma mai solicita uneori)si...asteptam primavara. Mi-a ajuns iarna asta cat pentru tot restul vietii...

Stefanna, eu am avut senzatia ca nasc inca de prin saptamana 36. Si am nascut in 40, cu declansare Stiu ca iti este tare greu,inca imi este proaspata amintirea acelei perioade. Si, vei rade, mi-e dor de ea! Sunteti pregatiti...in rest? Camera, hainute, carucior, psihicul tatalui...psihicul surioarei? Ma gandesc in fiecare zi la tine si emotiile tale. Am incercat sa-ti trimit un e-mail si mi-a venit inapoi, nu stiu de ce?!

Mi-a venit geniala idee de a copia toate postarile de la Odisee pana in prezent si de a i le pune d-rei T. in jurnal, mai ales ca acolo am scris toate realizarile ei. I-am facut astfel un jurnal pe cinste, in conditiile in care fizic nu apucam mai niciodata sa scriu ceva. Are astfel aproape 100 de pagini a caror lectura ii vor face o enorma placere la 18 ani. Cu ocazia asta m-a apucat nostalgia acelor vremuri. Am gasit mesajele prietenelor noastre virtuale care nu au mai trecut pe aici, am recitit intamplator postarile lui Nshiro, lungi si frumoase, ale Marianei si Monicai (MP), ale Tineisi Pispiricai, ale Ariadnei, "mamicii duble" etc. Alinaalex scria in decembrie 2006 ca "si-ar dori 3 baieti, ca Bittman" Am retrait emotiile nasterilor ghioceilor nostri, ale celor doua liniute roz in cazul Marianei, Laurei Ioana etc, m-au amuzat (acum) povestile despre soacrele de cosmar ale lui Polixeni si ale Catrinutei.
Mi-am amintit cate griji de faceam din pricina diferitelor simptome ale bebeilor nostri si cate intrebari aveam, despre meniuri, greutate, inaltime etc. Micaalsa se plangea ca Iulia nu doarme noaptea, eu, Loranda si Aalina sufeream ca fetele noastre sunt slabute si firave, Adar era ingrijorata ca Maia ei era suspecta de ceva grav, Aida se plangea ca nu poate scrie de la serviciu dar actualiza listuta periodic (ca si Tina), ea stia cand, Noe, ca Bia creste prea repede, Catrinuta relata traznaile atomicei, Mihaser pe ale lui Cristi cel cu lipici,Ciuf pe ale lui Luk Muk (iar noi, pana sa avem proprii dracusori, ne amuzam copios!), Serj, Cat, Tcelen, MP, Tili erau la a doua experienta, Mariana la a treia etc. Am impartasit atatea lucruri,bune si rele, vesele (intalnirea Deliei cu iubitul din "tinerete", dr. in SUA) si triste ( delicata problema a Taniei, rezolvata intre timp,pierderea unor ghiocei, a printilor si bunicilor unora dintre noi), incat ar fi pacat sa disparem pur si simplu. Ce poze frumoase avea Alicia si abia asteptam sa le vad (Kim)! Ce povesti minunate scria Nshiro! Nici Ile n-a mai dat niciun semn...pe aici si multe alte fete au disparut.
Cum ar fi sa scrie fiecare dintre ele cate ceva, orice, doar pentru a ne spune ca inca citesc paginile noastre si isi mai amintesc de noi?! Si sa punem un semn la listuta in dreptul celor care au raspuns apelului meu/nostru. Sunteti de acord?

Fug acum sa fac piata si apoi sa o iau pe d-ra de la gradi. Revin sa vad daca a aparut cineva.

Mergi la inceput