Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna si de la noi am devenit puturoasa la scris
Noi suntem binisor. Inisa tot pe pereti este ca nu am duso la gradi si se plictisesteeeee, uf.
De scoala mi am luat gandul ca nu o duc anul asta.

Apropo de cazut si io tot cu bufuri, io la oasele bazilui alea in fatza la cada, am alunecat in afara cazi si oleeee era sa ma duc cu piciorele in sus dar m am "tinut" cu oasele bazinului de cada, acum is curcubeu :).Nico foloseste Arnigel , este foarte bun iti ia durerea.

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nicloeta, sanatate multa! Stiu cum e, ca am patit-o si eu candva, eram copil, sa' tare neplacut e. Poate acum o sa te aprecieze seful in mod corespunzator, cand vede ca nu se descurca fara tine.

Iulia, Tommy va invata cu siguranta franceza, asa ca nu-i bai ca a vrut la scoala engleza. Bafta sa fie primit in prgramul care i se potriveste!

Irinusha, hmmm, ce sa zic, e f simpatic Darius privit din exterior. Genul de copil care te lasa cu gura cascata cu replicile lui. Dar imi mentin parerea ca putina diplomatie nu strica. De ex, in we am mers la cumparaturi cu niste rude apropiate, ne-am oprit la o cafea pe o terasa intr-un magazin, doamna resp a inceput sa fumeze, iar fumul mergea drept spre Darius. Eu n-am observat, ca eram ocupata cu Ioana. El i-a zis direct "ce persoana needucata esti, sufli fumul spre mine". Tipa nu s-a lasat mai prejos si i-a zis si ea "da' tu educat esti cand imi vorbesti asa?". Na! Evident ca fumatul langa copil e semn de proasta crestere, insa as fi preferat ca el sa-i spuna ceva mai soft. Sora-mea s-a bucurat cand i-am povestit ce i-a zis baiatul respectivei, cica o merita. Asa e...dar in viata ai de pierdut daca esti atat de direct, poti spune f frumos adevarul cu un alt ton si cu cuvinte mai blande. De-asta mi-e mie frica, de viitor, ca acum e simpatic si i se trec mai usor cu vederea opiniile astea "delicate".
Mai, asa ma oftic atunci cand povestesti de plaja, mai e o mamica din Cipru la scutece - si pe ea o invidiez. La noi e zapada, viscol...vreau sa fie cald, sa fie ziua mai lunga si sa se usuce rufele alea mai repede!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

, Buna fetelor

Nu prea am timp sa va scriu, dar am vesti noi, micutul meu are primi doi dintisori jos . Iei am semnat contract, ne-am cumparat casa, cu o mica curte. Dar este altceva nici in bloc. Casa va fii gata la sfarsitul anului, sau in cel mai rau caz la inceputtul anului viitor. In rest totul este bine, Copii cresc. Julia are astazi bal la gradinita, trebuia sa imprumutam rochie, a vrut sa fie printesa. mateusz deja gangureste de mama focului, rade mai tot timpul, este copil vesel, plange can ii este somn, foame sau cine stie mai ce, doarme foarte bine noaptea, cateodata sa trezeste in toiul nopti mananca si incepe sa gangureasca, de acea nu mai dorm cu Julia ci ne-am mutat in camera ei cu Matei, ea trebuie sa se trezeasca odihnica dimineata. Am fost ieri sa-i controlez picioarele, cum se dezvolta si totul este oki. Fetelor eu va citesc, dar stau mai prost cu timpul sa va scriu la fiecare, deci ma scuzati, sper sa ma intelegeti. la toate.

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

Irinusa, scuze ca nu ti-am multumit ieri pt cuvintele frumoase. Intr-adevar, nici mie nu prea mi se pare ca seamana prichindeii, Darius seamana oarecum cu mine si Ioana cu tati. Bine, daca il intrebi pe tati, crede exact invers. Au insa uneori mutrite asemanatoare, gesturi aproape identice care sar in ochi.
De ce n-ai zis nimic de vot, nici nu remarcasem concursul ala, am facut sapaturi dupa ce ai multumit Dianei. Felicitari micului pictor, f reusit desenul! Sa nu mai zici ca Melie nu merita, ca ma necajesti tare, a facut un desen f frumos pt varsta ei.
A! Noi inca dormim cu copiii, tati cu baiatul si eu cu fata, avem un pat maricel, dar matza inca se trezeste noaptea sa mai pape putin si nu vrem sa deranjam si somnul lui Darius.

Alus, sa stapaniti sanatosi casuta si sa fie gata cat mai repede! Asteptam poze cu printesa.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Va pup fete dragi!

Alus, felicitari ptr. casuta! Sa traiti sanatosi si fericiti in ea! Cand e gata, sa nu uiti sa ne arati poze!

Bertha, n-ai ptr. ce! N-am spus minciuni! :)
Da, Darius seamana cu tine ... de Ioana nu stiam, ca pe al tau sot nu prea-l vad in poze.
Si chiar asa a spus smecherul mic? Tare rau! Eu una, de eram mama lui, as fi fost f. mandra de el! Ca are baiatul dreptate! Nu pot sa sufar oameni, care fumeaza fata de un copil, sa mai dea si fumul spre el e nesimtire curata ... deja cand vad parinti fumand langa copiii lor imi vine sa-i strang de gat, dar fata de altii straini ... brrrr! Ma enervez rau! Boby era fumator, niciodata n-a fumat langa mine gravida, langa copii ... pana la urma (si sunt tare mandra) s-a lasat de tot. Incepuse sa se prefaca fi-su ca fumeaza si si-a dat seama ce influente negative are. In fine ...
Fi-miu e din ala "tace si inghite" si eu mor de oftica ... mi-ar place unul mai indraznet, sa stie ce vrea, sa nu-si bata joc toti de el. Dar el semana cu mine si nu prea stie altfel ... pe mine m-a mai facut G. nesimtita si indrazneata, ca in tara imi mancau cainii mamaliga din mana ... Sa revin, deci cine crezi tu ca este mai avantajat in viata, al tau, sau al meu? O sa invete mai tarziu sa fie si diplomat cu cine trebuie ... acum e mic si merge sa fie smecher. Nu-ti face griji, eu sunt sigura ca invatatoarea lui o sa-si dea seama de el ca individ si n-o sa-l pedepseasca ptr. adevar. Eu ti-am spus, mie imi place mult caracterul lui. Ah, si pe cineva trebuie sa fi mostenit ... ;)
Ah, da, uitai: multumesc ptr. vot! Stii ca nu fac tam-tam ... oricum nu ma astept sa castigam, trebuie sa ai multi "preteni" sa mearga :) ... am profitat ca trimisese B. desenele la Mosu' nostru (bunicii) si le-am trimis si la concurs.

Ah, si nu ma mai invidiati :D ... daca ati stii ce frig a fost pe aici, brrr! Si casele nu-s aranjate ptr. iarna (parca n-ar avea, ts, ts, ts) de cu caloriferele la max si imbracati tot am facut frigul. Acum e iar normal, cica ... Si profitam si noi. Si oricum, Bertha, in Ro. e vara inca vara adevarata, o sa aveti calduri si soare ... dar noi sigur nu (am mai avut veri de 15 grade si ploi) ... asa ca savuram si noi cat mai putem.

Lauretooooo, ce mai faci? Mai zi si tu ceva, mai arata-ne poze!
Si chiar n-o mai trimiti pe Inisa la gradi? N-ar fi mai bine sa-i faci vaccinul, decat s-o ti acasa? Zic si eu ....

Nico, cum te mai simti?

Azi a fost Cris la muzeul arhiologic cu scoala ... il astept cu impresii :) Lui ii place oricum la "muzeumg" (ne chinuim sa-i scoatem "g" din cuvant), dar cu prietenii sigur a fost un vis ...
Sper sa revin!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
"Spuneti "prezenta la umanitare!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Multumesc de ganduri bune. A, si chestia asta am mai patit-o odata pe la 12-13 ani. Atunci am dat cu fundul de bordura. La doctor nu m-a dus nimeni, tin minte ca m-am chinuit vreo 2 saptamani. Acum iau pastile pentru durere si antiinflamatoare. Deja sunt bine, ma ridic cu usurinta si pot sta si in fund. No, deocamdata ma bucataresc si stau mai mult in picioare. Pe la 16.00 ma duc dupa Tudor sa il iau de la gradi si apoi ne oprim la derdelus. O sa iau doar paleta de zapada a Biei, caci nu ma risc cu vreo busitura.

Irinusha, Berta Si eu sunt de parare ca persoanele indraznete au de castigat. Diplomatia va veni pe parcus si prin experienta isi da da seama cum va trebui sa reactineze. Si eu sunt din cei care tac si inghit, si Bia la fel. Desi vreau sa zic ca, de cand stau la soacramea, m-am invatat sa fiu putin mai directa. Cumnatele mele nu prea inteleg subtilitatile.

Alus Felicitari pentru casuta, pentru dintisorii lui Matei si succes la bal printesei.

Laureta Multa sanatate. Multumesc de sfat. Doctorul mi-a dat Tador, e pentru dureri cauzate de fracturi si traumatisme.

Iulia Somn odihnitor pe salteaua noua.

Berta Te rog nu ma uita nu ce te-am rugat. Da-mi pe email, te rog: nicoleta_tudorie@yahoo.com

Haideti sa va spun ceva. Sanitarii nostri depun icre iar. Am stat vreo 1/2 de ora uitandu-ma la ei, i-am si filmat, ca sa ii arat sotului.

gata, ma duc sa termin mancarica

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Nico, n-am uitat, cred ca de 2 zile ti-am trimis mesaj privat. Verifica si spune-mi daca nu l-ai primit.

Atat acum, revin cu raspunsuri, bagasem doar un ochisor si am vazut ca n-a primit Nico mesajul meu.

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Berta Multumesc. Probabil ca a ajuns pe emailul de la servici. O sa verific luni si iti spun. Multumesc anticipat.

Am trimis-o pe Bia la gradi azi. In ultimul moment si-a adus aminte ca vrea sa manance budinca si s-a pus pe plns ca nu merge la gradi. Mie groaza de ce o fi cand ma voi duce dupa ei. Sper sa nu am surprize iar cu Biti.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Nicoleta, cred ca e o neintelegere sau o problema tehnica. Eu ti-am trimis mesaj privat aici, pe DC. Ar trebui sa-l vezi daca apesi optiunea "mesaje private". La mine apare ca fiind plecat catre tine, car necitit. Pt orice eventualitate, ti-am trimis si mail pe yahoo.

Laurina, scuze ca nici tie nu ti-am raspuns pana acum, in ultimul timp uit tot mai des, nu stiu ce-i cu mine. La noi e invers cu spalatul pe maini, se spala cuminte cand vine de-afara si dupa ce merge la baie. Daca il mai trimit cu alte ocazii, deseori se vaita ca pierde timpul, ca are altceva de facut etc. Daca i-ai cumpara un alt sapun, ceva in forma de animal sau ceva lichid pt copii si sa-i spui ca ala e de 10 ori mai puternic decat celelalte? Sigur ca n-ar rezolva pb decat partial, adica nu elimina cauza, dar macar poate scapati de drumurile f dese la baie. Nu stiu ce sa zic, zi-ne ce ai mai incercat si poate ne vin alte idei.

Revin.

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Alus, felicitari pt.casuta si pt.dintisori !!! Tare mi-ar place sa am si eu o casa pe pamant, cu gradina....

Irinusha, ce frumos povestesti cum dormiti toti. Uneori, imi doresc sa mai vrea Amalia sa doarma cu noi, dar nu-i place, pt.ca, citez:" ma incalduriti" (..ce expresie..).
Frumos "party in pijamale cu parintii".

Bertha, mie mi-a placut atitudinea lui Darius. Bravo lui
lasa ca ca invata el cum sa fie diplomat. Nicio grija...

Nico, sanatate multa !!!

Pupici si celorlalte..s-a trezit Mihai...

P.S. Am mai pus cateva poze:http://community.webshots.com/album/575899121aYkDpr?start=12

Cristina, Amalia (20.04.2004)si Mihai (19.09.2009)
Poze

Mergi la inceput