--> --> -->

Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Raportez si eu una bucata copil cu nas julit si fruntea sparta. E, nu mult sau foarte rau, dar e acolo si e motiv de bagat in seama mai mult. A vrut aseara sa vada, probabil, care e mai tare, capul eu sau asfaltul.

Irinusha Treaba cu gradinita si grupele e cam incurcata in sistemul actual de invatamant acum. Acum invatamantul obligatoriu este de 13 ani. 12 la scoala si unul la gradinita in grupa pregatitoare. Aici invata copii cifrele si literele dau nu sa si citeasca sau sa socoteasca. La sfarsitul grupei se face un dosar cu care mergi sa inscri copilul la scoala.
In ultimii ani am avut cunostinte si chiar din nepoti care au mers in clasa I si am auzit numai lucruri neplacute. De ce nu stiu sa scrie si sa socoteasca, de ce nu stiu sa citeasca, de ce nu stiu sa desparta in silabe sau sa recunoasca primul sunet dintr-un cuvant. Cica toate astea trebuie sa le stie de la gradinita. Si asta in conditiile in care nu in toate gradinitele se lucreaza dupa programa scolara, iar in calasa I invata alfabetul, cifrele si ce urmeaza dupa. Mareria este grea si la un nivel avansat, fata de ce am facut noi in primii ani de scoala, si se preda intr-un ritm foarte alert, plus multe teme pentru acasa.
Daca am gresit pe undeva va rog sa ma corectati.

Berta Am vazut pozele cu doi zambareti.

Iulia si lui Tommy. Succes in gasirea altui job.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Multumim pt cuvintele frumoase, ma bucur ca v-au placut pozele.

Irinusha, situatia e exact cum a descris-o Nicoleta, 12 ani de scoala + grupa pregatitoare obligatorie. Dupa gradinita ti se da un fel de certificat ca a urmat copilul cursurile grupei pregatitoare, dovada absolut necesara la inscrierea la scoala. Nu ma indoiesc de faptul ca, la o adica, poti obtine aceasta dovada si fara sa frecventeze copilu' gradinita, doar se obtin diplome universitare in felul asta.
Daca va amintiti, cam acum un an ma agitam eu pe-aici ca eram in dilema cand sa inceapa scoala 6 sau 7 ani. Decizia am luat-o dupa consultari cu niste cadre didactice pe care le cunosteam si care ne-au explicat ca exista in prezent tendunta clara de a duce copilul in clasa I dupa ce a trecut binisor de 7 ani, chiar la 8 ani. Mi se pare o disproportie mare intre un copil de 6 ani si 3 luni cat ar avea Darius in sept si unul de 8 ani, indiferent cat de inteligent si instruit ar fi al meu. Adica nu e vorba de performante scolare, ci de modul cum se integreaza intr-un grup. Cand vorbeam de varsta emotionala ma refeream la modul cum reactioneaza in anumite situatii si de abilitatile pe care le are. El inca e un copil de 5 ani, cu manifestarile specifice varstei. Noi ca parinti am incercat sa-l privim cat de cat obiectiv si parerea psihologului a fost identica. Nu este pregatit pt ceea ce inseamna scoala in Romania, de ex inca nu-l putem convinge sa vb cu "dumneavoastra" si sa fie putin mai diplomat in exprimarea convingerilor. El e de o sinceritate dezarmanta, spune in fata ce crede despre o pers, ceea ce o calitate pana la un punct si de la o anumita varsta in sus. Cand crede ca are dreptate, se cearta parte-n parte cu oricine, daca i se pare lui ca nu e corect, devine avocatul tuturor copiilor pedepsiti/certati la gradi si le face observatie educatoarelor si ingrijitoarelor. Educatoarele il tolereaza pt ca e f simpatic si carismatic, dar nu sunt sigura ca va gasi intelegere si la scoala, unde-s alte cerinte, treaba-i serioasa, nu ca la gradinita. Altfel spus, e un baietel inteligent, simpatic, dar cu gura f mare. Trebuie sa mai lucram la capitolul asta cu diplomatia.
M-am intins mult si nu stiu cat am reusit sa fiu de clara, of, asa fac, plec de la una si ajung la alta.

Acris, sa fie intr-un ceas bun inscrierea, sunt convinsa ca mereu va fi o eleva f silitoare.

Nicoleta, pupam juliturile. Ce a vrut sa faca, de fapt? S-a impiedicat?

Am uitat sa-l laud ieri ca socoteste f bine, inclusiv calcule de genul 55+12. Am ramas masca, l-am intrebat cum a facut si mi-a zis ca face 55+2=57, apoi 57+10=67. Noi nu i-am spus nimic despre descompunere, cred ca la gradi au facut ceva asemanator.
Si joaca fazan in stil mare, nu l-a batut cineva inca, exceptand perioada de inceput cand il invatam regulile si il ajutam noi.

Cam asta acum, il mai laud zilele urmatoare, cand imi mai amintesc ce mai face/zice.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Berta Nu cred ca au facut la gradi descompunei la numere. Daca ii merge mintea le invata singur. De ex. nepotelul meu Filip, care printre altele azi implineste 10 ani, tot asa i-a placut matematica de la gradi. Si el facea socoteli in genul lui David fara sa ii explice cineva cum se face. Apoi a intrebat-o pe maicasa ce inseampa inmultirea si a invatat tabla inmultirii singur. Prin adunari si scaderi da rezultatul intr-un timp foarte scurt si fara sa puna pe hartie. Frumusetei destepte.

Si Bia, da s-a impiedicat. Am mers sa il luam pe Cata de la servici si pana a venit el i-am lasat sa se joace pe trotuar. Au inceput sa alerge si domnisoara s-a impiedicat. Bine ca n-a fost tasu de fata altfel iesea cu tambalau mare daca o vedea cu sange pe fata. El e mai panicos decat mine.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Buna fetele,

Am vazut poze frumoase, ma uit cu drag si imi amintesc cu nostalgie de prichindeii nostrii:)
Referitor la scoala, cred ca fiecare parinte simte cel mai bine cand este pregatit copilul lui pentru scoala. Asa cum a spus si Bertha si dupa parerea mea este vorba de mai mult decat a stii sa citeasca, socoteasca. Trebuie sa fie cat de cat pregatit pentru noua integrare, stiu ca lucrurile astea vin de la sine in timp, dar cred ca depinde de la copil la copil. In anul pe care il petrece “in plus acasa” are destule posibilitati sa isi imbogateasca vocabularul, cunostintele la gradinita, dar si acasa. La gradinita Mihnea este la grupa pregatitoare, face despartiri in silabe, litere, bastonase. Lucrurile astea ii sunt cunoscute de acasa, dar nu este plictisit, este un exercitiu invatat pe care acum il exerseaza. Deci, nici eu nu il dau anul acesta la scoala, mai ales ca Mihnea este excesiv de sensibil, il deranjeaza orice remarca nepotrivita din punctual lui de vedere, care dealtfel nu ar trebui sa il intereseze. Lucram la cresterea increderii in sine, il incurajam, dar merge greu, probabil ca tine si de firea lui si asa cum am mai spus altadata si vina noastra…
Eii, m-am intins..., am in schimb o problmema noua cu Mihnunita mea. A capatat o obsesie cu spalatul pe maini. L-am invatat normal, sa se spele pe maini cand vine de afara, la masa, la toaleta, dar el a extrapolat la absolute tot. De vre-o 2 saptamani asa o tine, se atinge de te miri ce care l-a atins pisica incepe si urla, 'iar tb sa ma spal pe maini' si la fel face si la mama, ne-a capiat. Ii tot spun ca exagereaza, ca devine obsesie, dar daca vorbesc cu o usa cred ca m-as intelege mai bine. Of, rabdare, rabdare, rabdare

Fug ca azi plec mai devreme ma la oftalmologie cu el.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Va salut fete drage!

Ieri am ramas fara net (o juma de zi) si intrasem in panica, inima-mi batea nebuna, imi tremurau mainile, imi lipsea ceva ... ma declar dependenta! ... Sper ca ati inteles ca-i doar o gluma cu putin adevar. In fine, Boby (alt dependent) era calare pe telefon sa vorbeasca cu oamenii cu puterea sa ne dea iar drumul la net, ca sa declare la sfarsit "ca ie prosti" :) ... Azi ne-a sunat tehnicianul sa ne intrebe daca merge si sa ne spuna ca a uitat unul (cred ca in mintea lui il injura de zor ca l-a facut sa se duca duminica la job) sa bage un fir ... Ce peripetii, tz, tz, tz! ;)

Laurina, citind mesajul tau m-am gandit la Mishulica, care e invatat cand intra in casa sa se spele pe maine ... sor-sa il urmeaza cuminte. Spune si el ca omoara bacteriile mici, verzi si rele. Si mi-a venit asa in minte un gand ... nu cumva face legatura intre bacteriile mici si rele si faptul ca esti tu, mamica lui iubita, bolnavioara? Noi, de ex., vorbim cam liberi despre tot in fata copiilor ... stiu, mereu spunem ca mai bine ne ferim ca Mishulica baga la cap fara sa dea semne ca ne asculta ... observam noi ca ne-a ascultat cand mai scoate din el o perla. Ma gandesc ca poate o faceti si voi fata de Mihnea, si a tras si el concluzia ... si incearca sa indeparteze pericolul pe singura cale, care o crede el buna. Nu stiu, nu-s psiholog, doar ce ma gandeam si eu ...
Poate ar fi bine sa-i explicati ca bacteriile rele sunt cele aduse de afara, ca-s noi ptr. familia voastra ... cele vechi din casa, sunt ca niste membrii de familie, corpul le cunoaste, stie cum sa lupte cu ele ... barem asa evitati sa se spele si acasa des pe maine. Ca o face cand vine de afara e ceva bun, zic eu ...
Tine-ne la curet, te rog! Tu cum te mai simti?

Nico, Bertha, am inteles. Nu stiam de anul pregatitor ... e cam ciudat totusi. Cu asta (si ptr. ca aveti voie sa alegeti data inceperii scolii) se face ca incheierea scolii e la o varsta mai mare, viitorul student tot asa ... Cam asa e in G., nu-s putini studenti la 30 de ani ... si ca sa intre si ei mai mult in randul oamenilor (adica Europa) au redus la 12 ani (eu am mai prins 13 clase - am terminat liceul la 20 ani ptr. ca am fost data la scoala cu 7 ... si am fost norocoasa ca n-a trebuit sa repet vreun an trecand de la scoala la alta).
Bertha, nu te supara pe mine, eu sper din tot sufletul sa nu-l puteti schimba ... e un baiat pe gustul meu. Ce bine ar fi sa fie mai multi asa! Sa va traiaca! Ati facut-o bine! :) Si poate il mai potolesti si tu cu invatatul, sa nu se plictiseasca la scoala.
Am vazut si pozele, Darius e frumusete rara, dar Ioana il intrece. E o frumoasa! O delicata si frumoasa! Si nu stiu, i-am tot analizat, mi se pare mie sau nu seamana nici ai tai? Sunt superbi! Ptiu, ptiu, ptiu!

Nico, pupam o fetita lovita si julita. Sa-i treaca repede! Saracuta ... las-o si pe ea sa se vaite, ca doar e ranita si in mandria ei de fetita frumosa! Pupici din nou!
Si o intrebare: la scoala ce mai invata, daca stiu totul de la gradi ... mi se pare o mare aberatie!

Cris, felicitari ptr. prima scolarita din grup! Pupici!
Multumesc ptr. aprecieri! :)

Diana, multumesc ptr. vot! Mai ales ptr. cel a lui Melie ... stiu si eu ca nu merita, dar na ... nu puteam sa o las pe ea deoparte ... Ce mai faceti? Vlad cand merge la scoala? Cum mai e micuta Theo?

Iulia, hai in Spania! :) Mai in sud in Mai e superb ... nici frig, nici f. cald ... unii chiar fac baie in mai. Noi am fost anul trecut la plaja. E frumos, zau! Ce ati facut la week-end?

Noi am fost azi la plaja, ne-am jucat, am facut castel de nisip, ne-am udat la picioare ... a fost super! Dupa-amiaza ne-am intalnit cu o prietena (venezueleanca), care a primit un catelus cadou si ne-a prezentat-o. Luna o cheama ... o frumusete. Cris a stat la distanta, ca cica el are "alergie la catei", Melie s-a bagat pe ea pana cand i-a ros urechea :) ...
Va doresc o saptamana faina! Pe curand, ca m-a apucat iar!
Pupici si noapte buna!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------

www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Irinusha
, sa-ti raspund la intrebari. Scoala se poate face in franceza sau in engleza (sau engleza cu un pic de franceza, respectiv franceza cu un pic de engleza). Sa explic: in Ontario, unde suntem noi, poti inscrie copilul la scoala in franceza numai daca cel putin unul dintre parinti cunoaste franceza si/sau (depinde daca scoala este catolica sau nu) copilul a fost botezat (catolic sau ortodox, nu prea conteaza). Noi l-am dat la scoala in franceza gandindu-ne ca ii va prinde bine, ca, fiind inteligent, nu va avea probleme cu asimilarea limbii, plus ofereau zile pline (de la 8:00 a.m. pana la 2:30 p.m.). La scoala in engleza nu exista, pentru moment (se pare ca se va schimba in viitor), zile pline, ci program de doua doua ore pe zi. Ce sa faca el restul zilei???

In fine, logica noastra a fost valabila pana la un anumit punct. Mai precis, totul s-a intors impotriva noastra cand Tommy a decis ca el nu este interesat sa invete franceza. Ne-am chinuit, i-am explicat, l-am dus chiar si la Paris, nimic... Nu am avut nici un fel de succes... Ne-am hotarat deci sa-l dam, in clasa I (adica in septembrie), la scoala in engleza. Unde exista si un program foarte puternic pentru copiii supradotati. Speram sa fie acceptat in programul respectiv (am inceput deja demersurile). In fine, stii cum este, iei o decizie, vezi daca este cea buna, daca nu... damage control! Cu alte cuvinte, trai-vom si vedea-vom...

Legat de weekend, am avut activitatile obisnuite: sambata, dans, iar duminica, gimnastica. Apoi, ne-am hotarat sa mergem la cumparaturi. Avem nevoie de o saltea noua. Eu am dureri de spate groaznice din cauza celei pe care o avem acum (sau datorita faptului ca dorm pe o muchie de pat, caci David inca se mai scoala in miez de noapte si vine sa doarma cu noi?!!?!?). In fine, zis si facut, ajungem la magazin si incepem negocierile. Vanzatorul, amabil, ne face o oferta buna, apoi incepem sa discutam despre taxa de livrare. Eu, in calitate de client vechi la magazinul respectiv, stiu exact si precis, ca, in trecut, ne-au fost livrate destule lucruri de la ei, fara sa fiu obligata sa platesc taxa de livrare. Ei, si apare o cuconita (24-25 de ani), manager (se pare!), care nici buna ziua nu ne da, nici un zambet nu schiteaza si ne spune ca nici nu avem ce discuta, trebuie sa platim taxa respectiva, caci INTOTDEAUNA asa a fost, asta este politica magazinului. Mai, nu ma mai enervasem demult, dar cand am vazut ce atitudine are si ca, in plus, imi mai spune ca sunt si mincinoasa, mi-a sarit mustarul. Imi venea sa ... M-am enervat si ar fi trebuit sa plec trantind usa, dar am reusit sa ma abtin. Cum reusesc unele persoane sa-ti strice ziua...

Irinusha, legat de Spania. Sigur, intr-o zi, vom veni...

Laurina, pupici pentru Mih(nu)nea. Cum spune si Irinusha, cine stie ce se petrece in capsorul lui de copilas... Oricum, trece ea si faza aceasta...

Nico, uf, pentru printesa julita. Trebuie sa se fi speriat saracuta!

Va doresc o saptamana frumoasa si linistita.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://flickr.com/gp/dcppopa/77Z12j

http://flickr.com/gp/dcppopa/3572Ze

http://flickr.com/gp/dcppopa/862tw1

Mergi la inceput

Buna fetele

Irinusa In clasa I invata alfaberul si literele din nou, o limba straina, cica optional, dar pana la urma e cam obligarotiu, religie cunoasterea mediului. Invatatorii nu acorda sanse egale tuturor copiilor, lucreaza doar cu cei care prind repede, de restul se ocupa parintii. Culmea la noi inca functioneaza spaguta asa ca multi copii trec prin scoala si datorita parintilor care cotizeaza suplimentar la profesori.

Berta Am o rugaminte la tine. Te rog sa imi dai datele de contact ale psihologului la care ati fost. In sfarsit, prietenii au recunoscut ca au o problema cu Biti si nu mai stiu ce sa faca.

Iulia De ce nu ai intrebat-o pe domnisoara respectiva de cand lucreaza aoclo? Ati luat salteau pana la urma?

Eu am avut un we plin de peripetii. Vineri dupa ce am luat copii de la gradi, m-am oprit la Diverta in Mall Plazza ca ii cumpar o carte lui Filip, nepotul. Le fac instructaj ca nu le cumpar lor nimic iau ceva important si apoi plecam. Par sa inteleaga, dar cand sa plecam lui Biti i se pune pata ca vrea nu stiu ce DVD si fuge de mine, printre rafturile cu carti sa le jos si mai multe, nu. L-am prins si taras - taras, in urlete si tipete, de se uitat tot mall-ul la mine l-am dus la masina.
Si sambata am patit o alta. Am dat sa ma asez pe saun si nu am observat ca nu este in spatele meu. Asa ca am dat un fund de pamat de nu m-am vazut. Am fost la spital si am un traumatism la ultima verteba. Mai exact ma doare in fund. Nu pot sta asezata, ma ridic cu greu, ma asez la fel. Acum stau acasa, in CM, cu repaos la pat, pe burta, spre disperarea sefului care m-a sunat sa imi spuna ca nu a gasit pe numeni care sa imi tina locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Nico, imi pare rau ca te-ai lovit. Sper sa treaca repede si usor. Important este sa se vindece si sa te simti tu mai bine. Lasa-l pe sefu' ca doar nu este vina ta ca ai cazut...

Da, am luat salteaua pana la urma... Au noroc ca imi place mult marfa lor, caci legat de angajati am mai avut probleme anul trecut cu o individa care ne-a comandat un pat si cand l-am primit am constatat ca nu comandase toate partile necesare...

Legat de Biti si de copiii care plang prin magazine, am patit si noi asa ceva cu David. Vroia cu tot dinadinsul o jucarie (desi ii cumparasem cu doar 15 minute inainte o alta) si s-a tavalit prin tot magazinul de se uita toata lumea la noi... Ce sa faci? Cand am ajuns acasa ne-a spus ca ii pare rau (cu un zambet si o expresie de ai fi zis ca nu este el copilul care urla ca din gura de sarpe cu nici o jumatate de ora in urma).

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://flickr.com/gp/dcppopa/77Z12j

http://flickr.com/gp/dcppopa/3572Ze

http://flickr.com/gp/dcppopa/862tw1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fete dragi!

Nico, aoleu! Ai grija de tine, asculta doctorul chiar de seful iti face zile fripte ... odihneste-te, stai in pat sa te rafaci. Ai grija ca poti ramane cu sechele.
La vreo 16 ani am fost cu scoala la patinoar si eu anti-talent exact in fund am picat ... m-a durut ca naiba, si atunci si dupa, dar desteapta cum sunt n-am fost la medic, n-am stat linistita. Si cine are acum probleme cu spinarea, tot in acelas loc? Ai grija, nu-i de joaca!

Iulia, esti calma insemna ... mama, iesiem de acolo urland si fara sa-i fi cumparat ceva, pe bune! Eu is mai colerica de fire ...
Deci si la voi se practica dormitul cu mama si tata ... credeam ca numai noi suntem asa fericit :) ...
Rareori avem nopti de somn deplin, fara plansete si copii intre noi ... si atunci ma duc eu sa-i vad de sunt bine, sa-i mai invelesc, ca mi se pare nefiresc ;) ... Si ca naiba, patul de aici e asa mic, ca de abia incapem 2 maturi si un copil strivit (asa au spaniolii paturile) ... atarn mai mult din pat si ma minunez de fiecare data cum naiba n-am picat pana acum. I-am spus lui Boby: urmatoarea investitie o sa fie un pat de 2 m/ 2 m, sa-mi incape ambii copii, lejer ... i-am promis deja lui Cris o noapte pe saptamna "pyjama party cu parintii" :)
Tu ti-ai luat o saltea moale sau una tare? Intreb ca am citit ca ptr. probleme de spinare (si le am si eu) trebuie una tare, dar mie nu-mi plac deloc, vreau una din aia sa ma scufund in ea ... Dar mai e pana la investitie ;) ... mai citesc, mai intreb.
Si referitor la scoala: nu puteti sa-l dati la una engleza sa faca si franceza putin? Cu timpul cred ca o sa-si dea seama ca-i importanta ptr. el. Probabil ca a blocat ptr. ca n-a fost obisnuit sa nu inteleaga ce i se spune, sa raspunda ... Noi am avut noroc cu Cris, ma asteptam sa blocheze si el ... fi-mea sigur ar fi facut ca-i mai sensibilicoasa, dar ea deja e invatata acum cu germana, o intelege, probabil ca o sa-i fie mai usor decat lui Cris. Cand ma uit in urma imi dau seama ca l-am chinuit rau ... Si il inteleg total pe Tommy, mie imi place la nebunie cum suna franceza, dar e grea ... barem mie asa imi pare. Sunt sigura ca se va descurca, doar e baiat destept.

Azi ne-am trezit tarziu, l-am tinut acasa pe Cris ... au "rebajas" = oferte si vrem sa mergem la vanatoarea de oferte :) Am fost sambata trecuta o fuga, dar asa nebunie n-am vazut ... si ne-a sugerat un vanzator sa venim in timp de saptamana ca-i liniste si pace ... Si deja prin multime si-a gasit B. niste sacouri super frumoase la doar 30 euro. Merita, zic eu ... azi e randul meu :D

Sa aveti o zi faina!
Sanatate!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
"Spuneti "prezenta la umanitare!"

Mergi la inceput