Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

La Multi Ani mamici!!!

La Multi Ani Vanessa! Multa sanatate si tot ce iti doresti!

La Multi Ani Irinel! Tot ce iti doresti sa ti se implneasca. Mai asteptam o veste din cand in cand despre voi!

Irinusha

Un buchet mare de flori din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sa ne traiasca Macinicul-Sebastian!
Lili, il pupam de mii de ori! Sa creasca mare, sanatos!!!!
Multe, multe cadouri!

Laurina

Numai bine la toata lumea!!! Sanatate!!!!
Ati facut macinici? Io nu ....
Va pup!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

O palma nu inseamna educatie!ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI DE YIUA FEMEILOR

size=3]LA MULTI ANI TUTUROR MAMELOR CARE DEJA SI-AU SARBATORIT ZIUA DE NASTERE [/size=3]

si ma scuzati ca asa de tarziu ma simt

Nu am mai scris de mult, dar nu prea am avut timp. Am avut multe traduceri, plus ca matei este cam miortait, cred ca ii ies urmatori dinti, cei de sus. Dormea asa de frumos noaptea, acum de la o vreme vrea cu mine si cel mai bine este cand mama nu ascunde sursa de mancare. Dormin pe un pat destul de mic, deci nu prea am cum sa ma intorc de pe o parte pe alta, ma doare rau spatele. Mi se pregatesc din nou traducueri si nu stiu cum va fii. In rest este bine, din fericire de cand a avut aprindere ala plamani nu sa imbolnavit. Erau geruri enorme ca pentru polonia -20, noaptea pana la -35 uneori. Eu iesieam cu el afara in cursul zilei dupa Julia, chiar si ninsoare sau ploaie, cred ca asta la intarit putin. Julia cu gradinita, saptamana trecuta a stat in casa, a fost racita, dar vreau sa ma falesc ca a luat sirop cu gust foarte amar, vad ca fata mea sa facut mare. Ne pregatim cu ea pentru anul 0. Am sa fac poze noi cu ei, si am sa pun in album. Astazi ma voi duce cu el la neurolog sa hotareasaca daca va mai trebui sa mearga la exectoicii Mateo sau nu. (Mateo ii spun prescurtat). Deja foarte bine de pe spate se intoarce pe burta, numai ca inapoi nu mai poate. Dar acum vreo 3 zile nu se intorcea deloc. Deja vrea sa stea in fundulet, dar area dabea 7 luni, astazi a facut 7 luni. Julia se joaca cu el frumos, cand am avut traduceri, ea se ocupa cu el. Facea prosi iar micu radea de mama focului. Eu vorbesc cu el romaneste, deci Julia ma asculta si ma intreaba ce ii spun, apoi si ea repeta, cand am sa incep sa-l invat una sau alta, sunt sigura ca anul viitor si Julia va intelege mult. Eu romaneste, tata engleza, daca tat ar mai invatao ruseste si lituaniana, ar fii poliglota. Cam atat pe la noi. Cand am sa reusesc sa pun poze noi va anunt.

la toate si la micuti

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

LA MULTI ANI! SEBASTIAN Sa cresti mare si santos.

Alus copilasilor poligloti. Cu siguranta le va prinde bine sa stie ceva in plus.
Spor la traduceri.

Sa ma plang? Ca seful cel mare a cerut ca revista sa revina la layout-ul vechi, in condiitii in care era gata pe unul nou? Si in conditiile in care maine vor revista la tipar?
Credeti ca se mai poate si prin alta parte?

fug la munca

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

multumesc mult de urari. La multi ani si voua si piticilor si tuturor celor dragi.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

La multi ani, mamicilor ! sa aveti o primavara cat mai insorita !

La multi ani tuturor care si-au sarbatorit ziua de nastere !

astazi e prima zi in care Cosmin va dormi la gradinita ! ieri au avut ora deschisa urmata de o mica serbare, avand in vedere ca nu au facut de sarbatori din cauza gripei, doamnele educatoare au hotarat sa ne faca o surpriza de ziua femeilor.
am profitat de faptul ca am reusit si eu sa vad clasa lor (tot din motive de gripa accesul parintilor a fost strict interzis in gradinita pana acum)si am reusit sa-i smulg promisiunea lui Cosmin ca va dormi si el aclo. am vorbit si cu d-nele educatoare si m-au sustinut si dansele si am reusit sa-l convingem impreuna.
problema e ca el zice ca doar astazi va dormi , asa ca o mare favoare pentru noi
abia astept sa-l iau la 3,30, sa vad ce impresie si-a facut.

referitor la lectia deschisa, mi-a facut o impresie buna cum reuseau doamnele sa-i stimuleze ca sa raspunda dar... cosmin era printre cei mai neatenti. nu prea s-a implicat cine stie ce. si-a spus rolurile de la serbare fara probleme dar in rest tare neatent era. se uita pe pereti, la planse, isi admira costumul, vorbea cu prietena lui care era la fel de neatenta ca si el si care nu l-a scapat din mana cat a tinut ora..

ce sa zic, m-a cam intristat putin, nu i-am zis lui nimic, nu i-am facut nici o observatie ba chiar l-am laudat pentru rol . toate acestea m-au facut sa hotarasc sa-l las sa doarma la gradi, sa petreaca cat mai mult timp cu copiii si cu doamnele, poate asa reuseste si el sa se mai ambitioneze putin, sa participe mai mult la activitati.

hai ca m-am plans si eu la voi

Mergi la inceput

Buna fetele

Iesim la derdelus si o bataie cu zapada?

Albinuta Succes incontinuare cu dormitul la gradi. Si nu iti face probleme cu atentia din timpul serbarii. Nici Bia nu a fost foarte atenta la toata serbarea. Ba se scarpina in cap, ba se mai inghiontea cu unul dintre colegi, se uita pe geam. Eu nu mi-am facut probleme cred ca e specific varstei. Dar cand e ceva ce o intereseaza, este foarte atenta.

Pe Bia azi am lasat-o acasa. Eu nu pot sa ma duc sa o iau de la gradi, iar pe viscolul asta si pe jos, cu prietenii nostri care o cam reped, am preferat sa o tin acasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna dimineata fete dragi!

Nico, Albinutza, pupici ptr. felicitari ref. la stirbul meu! :)

Fetelor, ce fain de voi cu cadourile de la pici si cu serbarile. Eu am primit de la tati o masa la un restaurant fain ... in 4 evident :), dar a fost fain si asa. Ca cica sa nu mai ma bucataresc ;)
Cris decat m-a pupat si mi-a spus ca ma iubeste, dar imi spune mereu, deci m-am obisnuit deja, nu mai e ceva iesit din comun :D M-am invatat prost....

Albinutza, eu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Si eu ca om matur pierd firul la lucruri ce nu ma intereseaza ... si o serbare poate sa fie si f. plictisitoare. E faina ptr. noi parintii, ca ne mandrim cu cei mici, dar ptr ei ... nu stiu, dar nu prea cred neaparat. Si mai doarme la varsta asta? Pe Cris daca il culc dupa-amiaza imi adoarme pe la 12 noaptea ... si sor-sa de fapt tot la fel. Voi cum faceti?

Pe unde v-ati pitit mai fetelor? As fi dat vina pe primavara de era ... dar asa? Hai, iesiti la o vorba!
Si apropos, ce se spune prin Ro. despre vreme, cand se schimba? Vorbeam aseara cu o prietena si cica in G. ninge pana duminica. Aici ploua si e frig ... Eu una m-am saturat!
Va pupam! Sanatate si un week-end fain va dorim!!!!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

O palma nu inseamna educatie!ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Irinusha, da, Cosmin doarme inca de pranz, nu rezista, el se scoala f dimineata indiferent ca-i vacanta sau merge la gradi la 6-6.30 e in pricioare. cand il luam acasa la pranz ( adica in urma cu 3 zile) dormea 2 ore 2,5 ore uneori si intr-adevar ne apuca 12 noaptea ca nu mai avea somn seara.
acum la gradi doarme mai putin, uneori nu reuseste sa adoarma din cauza galagiei, dar am reusit performanta ca la ora 22 sa fie deja adormit.

vremea e inca f rece la noi. acum e lapovita. ne-am saturat de frig. vreau sa vina primavara.

Mergi la inceput

Irinisha Si Bia doarme la gradi cam 1 ora -1 ora 1/2, acasa in schimb nu mai doarme. Seara cand are gradi o gab la 21 in pat si adoarme pe la 22, ca de avem multe de facut in ora asta, ii e sete, face pipi, iar ii e sete, ii e foame etc. Dimineata o trazesc la 7.30, dar cand n-are gradi e vresh de la 7.

Mergi la inceput