Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Pe unde sunteti? Ati disparut? A venit primavara si va faceti de cap? ;)

Avem si noi un mare eveniment si am intrat sa ma dau mare :D ...

Aici si aici !!!!

Va pup! O zi faina! Si e nu mai intru: week-end fain!!!!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
O palma nu inseamna educatie!ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinusha S-o crezi tu. La noi ninge de rupe pamantul. Si au anuntat ca o mai tine vreo trei zile. Si cand te gandesti ca eu vrioam duminica sa merg la padure. Bine ca nu i-am spus Biei ca altfel mi-o puneam in cap.
La gradi asta au o curte foarte mare. In toamna am inteles sa nu ii scoata caci izolau termic cladirea pe afara si erau schele si mareiale peste tot. Dar acum nu stiu ce ii mai retine. O sa vorbesc cu doamnele.

Bia azi a lucrat. S-a tot plans in ultima vreme ca o doare o ureche, cred ca v-am mai spus. Azi am fost la ORL-ist si avea un dop de ceara pe care il impinsese cu un betisor si unde se pozitionase o cam durea. Acum e bine, se cam alearga cu colegii pe aici.

Gata, fug la munca. Artistul nostru schimba grafica revistei si e mult de lucru, plus ca trebuie sa mai astept si dupa el.

_

PS. stirbului

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Irinusha, pupici micutului stirb ! asa un eveniment mare se cere sarbatorit !
lui Cosmin deocamdata nu i se misca nici un dinte, chiar la un moment dat, prin toamna a zis o chestie haioasa, si anume ca el nu vrea sa implineasca 6 ani ca a auzit el ca la 6 ani cad dintii copiilor.
cu toate ca a vazut-o pe sora lui de multe ori cand si-a scos dintisorii se pare ca vom avea ceva probleme cand va veni momentul sa-i scoatem pe ai lui. ii e cam frica de sange.

tnicoleta, si la Cosmin la gradinita exista o curte maaare, f frumoasa, ingrijita, cu iarba, pomisori, nisipar, e imensa dar nu i-a scoas nici macar 5 minute afara de cand au inceput gradinita.
cand erau la grupa mica m-am gandit ca nu-i scoate ca sunt prea mici dar se pare ca nu se practica la gradinita asta.

vanessa, la multi ani, sa fii sanatoasa si multe bucurii !

ce ne facem cu vremea asta ? m-am saturat de ploi, ninsori si vreme rece, vreau sa vina primavara sa stam mai mult pe afara!
noi vroiam sa mergem maine la tara dar se pare ca nu avem noroc .

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Buna fetele

LA MULTI ANI! si un buchet de pentru toate mamicile

LA MULTI ANI! Vanesa
LA MULTI ANI! Irinel
Sa aveti parte numai de cucurii.

Imi este frig rau, brr. Vreau sa vina vara. Ce primavara, nu nene vara. Cu tempetaruri de 30 de grade sa stau ca soparla sa ma incalzesc.
Eu ieri, in cistea zilei de azi, am lenevit si am fost la soramea sa ma vopsesc. Apoi am trecut pe la soacramea pe la spital si, cand sa ajung acasa, m-a sunat sotul ca l-a lasat caruta in drum si sa ma duc sa o iau pe Bia. El a venit acasa cu masina pe platforma.

Azi Bia are serbare la gradi. Serbare dedicata mamicilor. A invata cu doamnele o poezie pe care o voi auzi in premiera serbare. Abia astept.

sa aveti o saptamana frumoasa

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani mamici dragi!!!!
Sa fiti fericite si implinite!!!!

Nico, petrecere faina la serbare!
Ma alaturi dorintei tale sa fim doua soparle la plaja ;)

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

O palma nu inseamna educatie!ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

La multi ani mamicilor!
Sa va aduca viitorul cat mai multe bucurii si cat mai multa rabdare!

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani mamicilor!

Mergi la inceput

Gata! M-am saturat. Cat am fost la serbare, in 40 de minute, s-a pus zapada pe jos de 2 cm.

Eee, la serbare a fost foatre frumos si emotionant. Toti copii au spus poezii si cantecele dedicate mamicilor, iar la sfarsit ne-au daruit cate un tablou facut de ei cu ajutorul educatoarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

La multi ani dragi mamici !!!!!

Si noi am fost la serbarea dedicata mamelor. Foarte frumos si emotionant !!! Am primit si eu felicitare facuta de Amalia.

Mergi la inceput