Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Berta Frumosi foc plimbaretii. Iti vine sa-i mananci, nu alta. Buna faza de la frizerie. propunei colegului incantat de Darius sa faceti schimb de copii pentru o zi. Eu asa le zic colegelor care o ridica in slavi pe Bia, renunta instant.

Cris Multa sanatate pentru totata familia.

Eu cica trebuie sa termin o revista si sa o trimit la tipar. Dar am un redactor sef total paralel cu aceasta functie. In momentul de fata i-a iesit o pg de publicitate si trebuie sa imi dea un text dar ea n-are nici o treaba cu asta. Cu siguranta o sa isi aduca aminte abia cand va trebui sa plec eu la gradi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor,

Ia sa ma scutur si eu un picut de zapada
Am citit tot si subscriu la intalnire. Cand vine vremea frumoasa, stabilim, da?

Albinutza, parca il descrii pe Mihnea al meu. Il cunosti? Cunosc bine problma care incepe cu ‘nu pot, n-am sa reusesc niciodata, nu vreau’. Este adevarat ca in ultima vreme avem progrese, a inceput sa mai incerce lucruri noi si fara ‘nu pot’, dar lucram de cateva luni bune la asta. Incercam sa ii crestem increderea in el, mergem la diferite cursuri pentru socializare, recunosc ma mai si incrunt la el cateodata (am si eu limitele mele) si sper cat mai curand sa nu mai fie asa negativist(ma straduiesc si eu sa fiu cat mai pozitiva, are o mare influenta asta).

Irinusha, inteleg din ce ne scrii ca te intorci in Germania, asa-i? Nu este nimic, experienta cred ca a fost minunata si nu stii niciodata ce se mai poate ivi. V-ati hotarat cu scoala? Cum o sa faceti?
M-am uitat si la poze, uau, am ramas impresionata! Ce frumos sunt imbracati si organizati. Preferata mea cand se gandeste daca sa vorbeasca sau nu cu ea…

Iulia, cred ca déjà te-ai acomodat la noul job. Cum este? Ce fac baietii?

Nico, s-a trezit redactorul? Si eu mai fac diverse prajituri sau mancaruri pe care Mihnea "ar vrea" sa le manance si doar gusta. Ultima oara am facut cornulete si am mancat noi 5 zile…, el unul maxim doua(au fost foarte bune, o sa mai fac)

Bertha, daca era vorbaret isi dorea invers si tot asa Iti vine sa mananci plimbaretii, sunt asa draguti, trebuie sa fiti foarte mandri.

Cu Mihnea, v-am scris lucram in continuare cu nu-urile si cu spalatul pe maini. Irinusha, asa este, sunt convinsa ca are legatura si cu mine exagerarea asta, dar incercam sa revenim la normal. Greu, dar merge, asta-i important.
In rest suntem “ne”fericitii posesori a unor perechi de ochelari de vedere Scooby Doo. Am fost anul trecut in iarna la un control si ne-a spus de ochelari, anul acesta am fost la alta doctorita(aveam eu un ghimpe cu cealalta care ne baga pe gat rame de 5,6 mil). Nu ii poarta permanent numai la tv si cand lucreaza.
A fost mai greu la inceput ca rad copii de el !?!, pana la urma m-a ajutat Scooby Doo. Cine mai este ca el? Acum s-a mai obisnuit, chiar glumea cu o fetita care ii spunea ca arata ciudat cu ochelari. Si-a scos ochelarii si o intreba “Cum arat?” ea “normal”, el: “inchide ochii, fac o magie” si si-a pus ochelarii. Erau haiosi foc.
Din pacate nu se simte asa bine, are ceva dureri in partea stanga, am mai fost la dr. dar mi-au spus ca poate fi de la colon(este cam constipat). Maine mergem din nou sa facem o echo pentru abdomen si vezica. Stiti ca are si problema cu refluxul si ma stresez din cauza asta. Sper sa fie bine.
Hai sa va spun si lucruri frumoase, nu stiu daca v-am mai spus de pasiunea lui pentru desen, dar va povestesc. II place foarte mult sa deseneze si are un stil interesant. Fara a avea un talent deosebit la a defini formele, deseneaza de ex. o casa , dupa care incepe si o decoreaza cu diverse materiale, cosul de fum il face in relief cu schotch mai gros, ferestrele cu autocolant albastru si tot asa. Vazandu-i pasiunea i-am procurat tot felul de schotch-uri, materiale, autocolante si altele. Mergem si la diverse cursuri de colaje si desen, dar inca nu am gasit cursul cel mai potrivit, mai caut, as vrea isi dezvolte aceasta pasiune interesanta. Cum vine in casa se aseaza la birou si incepe sa mestereasca. A sa nu uit sa ma luad(iertati-ma sunt mama:)), dupa ce am fost la teatru de papusi cateva seri a tot mesterit ceva din cartoane. Eu fericita ca pot sa imi vad de treaba, nu l-am deranjat si mi-a facut marionete…, dupa care impreuna cu tati au jucat teatru de papusi”Scufita Rosie”.

Gata ca m-am intins ca un cearceaf.

Va pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna seara, buna seara !

Va mai amintiti de noi ? Am tot citit noutati despre voi si am zis ca as putea sa scriu si eu cateva randuri.

Avem si noi noutati, adica Cristina are deja 2 dinti noi, din cei definitivi, nici nu mai stiu cum se cheama, aia doi de jos de pe mijloc. Eu tot eram cu gandul ca e micuta si nu realizam ca se apropie varsta la care se schimba dintii, pana cand intr-o seara se plange ea ca o doare un dintisor din fata cand mananca. Eu ma si gandeam, aoleo, o fi vreo carie, cu toate ca suntem atenti cu igiena dentara. Cand ma uit in gura ei, vad ca se misca ambii dinti de jos, din fata. Spre surprinderea mea ea a fost foarte incantata de ideea de schimbare a dintilor, probabil pentru ca asta pentru ea inseamna ca e copil mare, cum ii place sa spuna. Nu mai avea rabdare si pana au cazut amandoi, in fiecare zi ma punea sa ma uit bine sa vad daca nu a cazut vreunul. N-am avut probleme, au cazut singuri si usor si acum au si crescut cei noi, nu complet, dar se vad deja pe jumatate.
Cam la fel a fost si cu maselutele astea noi, dar mai prin toamna, s-a trezit intr-o noapte plangand ca o doare urechea si cand am studiat problema am constatat ca nu o durea ureche si crestea maseluta.
Ca si Mihnea are si ea ochelari, doar ca ii are deja de asta-vara si n-a deranjat-o deloc ideea, ba chiar i se pare interesant, mai ales ca si unul dintre prietenii ei si-a pus si el ochelari. Am fost deja la un control si ne-a spus doctorita ca se vede un progres si ca s-ar putea ca de la vara sa nu mai fie nevoie de ei.
Nici nu stiu ce sa va mai povestesc, merge la dans, la cor, la patinaj, la pictura, are o "agenda foarte incarcata". Toate astea pe langa gradinita, unde s-ar duce uneori si sambata si dumninica, asa mult ii place.Daca vreodata aveti chef sa o vedeti, cei la care merge la dans si la cor au destul de frecvent spectacole, cel putin in luna decembrie au avut o gramada. Ii place foarte mult pe scena, iar eu am devenit campioana la schimbat tinutele-viteza. La unele spectacole trebuie sa schimbam si cate 3 tinute. Acum pentru urmatorul spectacol ne trebuie o cravata de copii, cu desene animate. Ati vazut pe undeva ?
La vara ar vrea sa mearga in tabara cu gradinita si de cand a auzit de asta se tot straduieste sa demonstreze ca ea e mare si se descurca singura. Normal ca mai are si ea momente de "nu pot, ajuta-ma", dar in general pot spune ca am fata mare si descurcareata.
La scoala nu o sa mearga de la toamna, ci abia de la anul.
Hai ca de unde nu am mai scris de un milion de ani, acum m-am intins.

Sa aveti o seara placuta si mai trec pe aici.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze 2008 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Laurina, pupici pentru micutul artist !
Cosmin tot imi zice ca ar vrea sa invete sa cante la un instrument muzical, de fapt el zice sa-i cumpar unul (pian, chitara sau tobe), as vrea sa-l duc la cursuri, sa incerc si lucrul asta dar trebuie sa-l conving sa mearga .
la ce cursuri de socializare ziceai ca-l duci pe Mihnea ?

de la inceputul lunii l-am inscris la karate, dar e total aerian, ii place doar cand se face incalzirea iar la miscarile acelea specifice sta si se uita pe pereti sau la ceasul electronic din sala.

astazi am avut 2 bucurii : doamna educatoare a venit special ca sa ma felicite fiindca a vazut si ea ce bine citeste Cosmin, si-a citit singur cerinta la o fisa de matematica si i-a uimit pe toti. i-am spus ca nu e meritul meu deloc, e doar meritul copilului.
a doua bucurie a fost faptul ca raluca s-a calificata la faza pe municipiu la olimpiada de matematica tot doar datorita muncii ei, fara nici un ajutor din partea noastra si fara meditator.

hai ca mi-am laudat si eu un pic copiii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!!!!

Ei, lume noua, lume noua!!!!
Paloma, bine ai revenit!!!! Mai ce fata "mare" ai! Wow! Si cata energie ... nu prea seamana cu tine, ca daca erai si tu asa plina de energie gaseam si eu poze noi cu frumoasa Cristina la semnatura ta. Glumesc mai, sunt plina de cofeina si am chef de glume. Dar pe bune, poze noi cu o stirba, artista, cantareata, doar fata frumosa, n-ai? Am cautat sa stii! Felicitari din toata inima!!!! Poti fi mandra de ea!
Si eu vreau sa-l dau la ceva cursuri, dar cand ma gandesc la agenda plina mai tai ... cum reuseste Cristina?

Albinutza, seamana cu al meu! Probabil de la DPN li se trage ;)
I-am spus deja ca sigur o sa-l iubeasca invatatoarea si o sa-l urasca colegii ... o sa fie Cristian, der Streber - tocilarul :) ... sau die Petze - paraciosul ... o s-o incaseze sigur.
Felicitari ptr. copiii inteligenti!!! Si succes la olimpiada! In Germania n-am auzit de asa ceva, probabil si ptr. ca n-am fost destul de inteligenta sa aud de ea

Laurina, e mortal Mihn(u)nea :) ... N-am inteles de ce ochelari insa?! Doar provizorii? Si arata-ne si noua operele de arta, sa-l laudam si noi. Noi fotografiem desenele lui Cris, am facut chiar album ... ca sa pot arunca miile de foi :)
Iti scriu mai detaliat! Tu cum te mai simti?

Nico, gata revista?

Iulia, am scris amandoua in acelasi timp, asa ca am vazut tarziu postul tau. Acomodare rapida, colegi mishto ;), treaba putina, bani multi!!!! Sa-ti priasca schimbarea!
Te referi la muffin-i? Si cum erau? Reteta ceva? Eu am mancat aici la o cofetarie unii de cioco neagra cu miez aproape lichid de cioco alba, calzi ... de fapt m-am batut cu fi-mea pe el. Mi-a ramas muffin-ul ala de abia gustat in minte :)

Bertha, bestiali plimbaretii tai. Asa-i ca-s mortali? Eu si acum ma topesc toata cand ii vad asa. Il zapacesc pe ta-su cu intrebari de genu: "Asa-i ca nu se vede ca-s frati? Daca nu se vede e misto, cand or sa fie mari pot spune ca au prieten/prietena sa-i faca pe altii gelosi..." ... si ta-su se uita la mine ca la o nebuna. Deh, fiecare cu durerea lui.
Si uitai, ti-am vazut si dansatoarea. Nu stiu cum e la voi, dar fi-mea are mai mult ritm in fundulet decat Cris in tot corpul :D
Si sa stii ca m-ai pus pe ganduri. Deja ne suspecta neamurile de un castig la lotto si sunt suparati tare ca nu impartim cu ei ... de ma vad si cu "Prada" mea asta sunt, or sa-mi scrie pe poarta "oaia neagra", o sa fie definitiv oficial si nereversibil ...

Azi ploua iar, dupa ce ne-a facut putin in ciuda cu ceva soare zilele trecute ... dar ce fain a fost, ne-am facut de cap.
Imi fac griji de dintele lui Cris, pana la urma trebe sa caut un dentist aici, off! Tot acuza ca-l doare capul, asa ca i-am prescris 2-3 zile fara ochelari, sa vedem de-i vreo schimbare. Crontrolul trebuie facut dupa un an de purtat, deci prin aprilie. Insa poate fi si de la atmosfera, schimbari de vreme ca si eu simt tot la fel de obicei. Of ...
Si cam atat de la noi! De nu mai intru, va doresc un week-end fain!!!
Sanatate multa!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

gata, am scos dintisorul. la dr bineinteles. Dar a fost ok, nu a simtit nimic si i-a dat doar cu sprey pt anestezie. eu am umplut un pachet de servetele cat a stat el pe scaun. Dar el mi-a spus ca nu a simtit nimic. am plecat in 10 minute deacolo cu dintisorul in cutiuta si cu o diploma. saptamana viitoare il programez la "sigilarea maselutelor". am zis sa-i treaca emotiile de azi.
si noi am inceput de miercuri lectiile de karate. ii place. mergem si azi. defapt fac gimnastica deocamdata. dar cand a venit acasa i-a tras lui frati-su vreo 5 suturi si o groaza de pumni ca sa-i arate ce a invatat el. adevarul e ca trebuia sa-l dau la balet ca poate asa era liniste in casa. se bat de cate ori se vad, adica tot timpul cand se intersecteaza.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

si am uitat sa va povestesc ca, Andu pe langa chitara pe care o face cu ardoare din august (are doua deja, una electrica si una acustica, plus efecte - pedale, etc) s-a apucat si de pian, de are camera plina ca un studio de inregistrari. nici nu mai ai pe unde sa calci. e ca la nebuni in casa noastra.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

vanessa, la ce cabinet stomatologic mergeti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare! Vad ca se discuta aprins aici ca-n vremurile bune! Imi place!
Nici eu nu-l dau pe Vlad la anu la scoala, nu ca n-ar fi destept (Doamna il lauda aproape in fiecare zi) ci ptr ca e pirpiriu rau. Daca il dau la 6 ani clar va fi cel mai mic din clasa, si asa la 7 ani nu cred ca va scapa de asta, dar, no, poate poate.

Bertha, is faini umblaretii tai, David e tare protectiv cu ioana, nu?

Irinusha, chiar asa, va intoarceti in germania de te interesezi de scoli de acolo?

Iulia, succes la nou loc de munca!

Mona, te puuuup!

Despre noi... Teo creste si e tot cumintica, Timeea e tot mai smecheruta si mai dulce, Vlad e tot mai serios, dar a imprumutat si ceva obiceiuri mai putin placute de la Timi (plange cand vrea ceva, da capul pe spate, face gura maaare si plange...) Sa vedeti ce fain de mine cand sunt singura acasa cu ei si plang toti trei...deodata

Am scapat si de botez si de primul vaccin. La amandoua Teo a fost taaare cuminte. Acum cu noua schema meseriasa de la stat n-am avut treaba cu reactii dupa vaccin

Paloma, bine ati revenit. Vlad merge si el la activitati la palatul copiilor (germana, aerobic si carate-asta ii place cel mai mult, are si chimono).

Albinutza felicitari ptr performantele puiutilor tai! (si eu am fost olimpica de nationala chiar asa ca stiu ce mandra esti!)

Pupici!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Anacami! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi!

Diana, asa e, tare protector e cu ea, toata ziua ar giugiuli-o, problema e ca nu vrea ea sa stea. Promit sa vad zilele urmat pozele, sunt nerabdartoare sa va admir.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput