Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Anacami !
Am pus cateva poze cu Cristina cea stirba. Cand mai am putin timp mai caut si mai pun.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze 2008 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

sper sa nu fie reclama... la dentestet si au un cabinet numai pentru copii undeva pe langa Casin. e plin de pasarele (in colivii, broscute, jucarii, desene animate, etc. un site. Daca e reclama imi cer scuze...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cami!!!

Fetelor, are cineva numarul de telefon a Cameliei? Eu am pierdut nr. de mobil, asa ma oftic.
Poate incearca cineva sa o sune ... zic si eu.... Mie nu mai mi-a raspuns de mult la mail ...

Week-end placut in continuare!
Va pupam!
PS: Am vazut si poze, le comentez sapt. viitoare, tocmai fac o prajitura á la Nally :D si n-am timp acum.

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

La multi ani, ANACAMI !

Vanessa, multumesc, sper sa ajung in vacanta viitoare cu amandoi la stomatolog.

vineri si sambata am fost cu Cosmin la karate, fara Raluca fiindca nu s-a simtit prea bine, ..ei bine vineri a fost binisor dar sambata a fost esec total, se pare ca nu-i place, a facut el putina incalzire dar apoi nimic, nimic. ca sa fie tacamul complet s-a certat cu un baietel nu am reusit sa aflu din ce motiv, baietelul acela la impins iar el a inceput sa planga si s-a trantit pe o saltea si nu a mai facut nimic. l-am scos din sala si am plecat acasa.nu cred ca o sa reusesc sa-l mai duc data viitoare.
totusi acest sport e un sport violent iar el nu are nici un pic de violenta in el el e f pasnic si linistit daca nu-l deranjeaza cineva, eu ii zic taurasul Ferdinand, din desenul animat.
v-a trebui sa gasesc altceva dar in zona in care stam noi nu prea avem variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Bebebeca! Sanatate multa, bucurii si multe impliniri alaturi de familia ta frumoasa!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ioana!
Sanatate, bucurii si impllniri alaturi de familia ta frumoasa!
Sper ca mai treci si pe la noi sa ne mai povestesti despre voi!
Petrecere frumoasa!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anacami
Bebebeca

Citeam io pe aici ca le cad copiilor dintzisori si ma gandeam ca noi n avem semne pina am pus mana Se misca cei de jos. Cred ca o sa avem show-ri la cat de fricoasa este Inisa

Azi a mers la gradi dupa muuuult timp. Era asa incantata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Cami! La multi ani Ioana!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

La multi ani, Cami! La multi ani, Ioana! Multa sanatate, fericire si noroc.

Eu am inceput slujba cea noua cu zile "libere" (o zi a trebuit sa stau acasa cu David si trei zile am fost la un curs). Sunt multe de invatat la noul loc de munca, deci deocamdata mai mult observ ce se intampla in jur. Si ma familiarizez cu blackberry-ul si laptotp-ul.

Va doresc o saptamana frumoasa in continuare si un sfarsit de saptamana placut.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

La multi ani Cami! La multi ani Ioana!

eu sunt trista, necajita.. nu vreau sa intru in amanunte dar parca simt nevoia sa vorbesc despre asta. am tacut dar macar asa putin.. sora mea (32) ani are probleme foarte foarte mari de sanatate. si cand zic foarte mari nu exagerez. ii trebuie de urgenta un transplant de rinichi iar mama ei (suntem surori doar dupa tata dar nu am facut nici o diferenta in viata) care este singura compatibila cu ea, nu poate sa-i dea rinichiul. au stat impreuna in spital si au fost chiar programate pentru transplant, dar in ultimul moment, la o ultima analiza s-a constatat ca lui Vali (mama ei) i s-a declansat diabetul. din cauza stresului si supararii . Si le-au refuzat la transplant. asa ca, e pe lista de asteptare, cine stie pana cand, in conditiile in care face dializa la 2 zile si are un diabet juvenil de la 7 ani care avanseaza... Uff, am zis-o...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput