Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Irinusha spune:
'Neata fete dragi!
Albinutzoooo, ce bine ca mai treci pe la noi! Fa-o si tu mai des, sau frecvent! Si cu povesti despre cei mici! Wow, Raluca e in a 5 a ... ce fata mare ai. Spune-ne si nou data nasterii sa o trecem la fratiori.
Si zau ca eu nu inteleg cum aveti asa copii destepti si nu-i dati la scoala ... nu-i cu repros sau alte cele, e doar ca eu nu inteleg.
Ieri a fost Carnaval la Cris la gradi ... pot spune ca am astistat si noi la un fel de serbare :D, ultima probabil. A fost super-fain ... eu emotionata toata, am bocit cam la toti, cum mai apareau unii mici sa defileze, cum boceam si eu . Tema a fost culturile lumii, cei de 5 ani au fost egipteni, costumele facute de ei la gradi, parintii au mai facut bratarile aurii. Au defilat, au povestit putin, cam intr-o ora jumatate s-a terminat ... Cris n-a fost incantat, lui i-a placut mai mult Carnavalul in Germania, ca acolo puteai sa te joci cum vrei tu, dar mie mi-a placut asta mai mult ... in primul rand ca am fost si noi de fata. In fine, gusturile nu se discuta
Aici si pozele. Sunt multe, dar sunt in special ptr. Oma si ei ii plac asa multe :) ... e si Cris pe acolo.
Va pup! Azi are liber ... am constat asta ducandu-l la gradi ... cica ar fi spus ieri la Carnaval, dar cine naiba a auzit in galagia aia. Asa ca plecam la hoinarit. Tuseste iar, doar ce terminasem .... sper sa-i treaca repede!
Un week-end fain! Si multa, multa sanatate!
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!"
Curiosi?
tnicoleta spune:
Irinusha May, superbi egiptenii tai. Cred ca a fost super la carnaval. Interesanta idila lui Cris. Aa, si mi-a placut comentariul de la poza cu profa Cowboy. Distractie placuta azi.
Albinuta Bine ai revenit! Mau spune-ne ceva despre voi.
Eu am stat asa si m-am gandit, daca anul trecut nu am reusit sa stabilim o intalnie, ce ar fi daca am reusi anul asta? Vine primavara si ziua copilasilor. Ar fi frumos sa ne intalnim. Eu propun luna MAI, din mai multe motive. Vremea e placuta, nici prea cald, nici prea frig, copii inca sunt la gradi, parcurile inverzite, fratiorii bblusi au crescut si, cel mai important: ne putem face din timp liber pentru o zi anume. Voi ce spuneti?
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
albinutza spune:
irinusha,tnicoleta
irinusha, sa-ti explic de ce nu-l dau la scoala anul asta (sper sa resusesc fara sa vada ce scriu ca se invarte pe langa mine si-mi citeste mesajul), in primul rand e f nesigur pe el, orice lucru nou pe care il incepe , il incepe cu teama, e convins ca el nu se va descurca, il i-a pe eu nu stiu, eu nu ma pricep si nu vrea sa faca nimic decat dupa multe rugaminti si incurajari din partea mea.
in al doilea rand el a vorbit destul de tarziu si nici acum nu are o coerenta cand il pun sa-mi povesteasca ceva ( ceva simplu de la gradi sau de la desene, nu povesti lungi).
si ar mai fi multe..nu se imbraca singur, nu se incalta singur...mai multe, in fine il simt inca necopt.
pe raluca am dat-o la 6, 6 ani ( e nascuta pe 26 martie 1999) dar ea era f sigura pe ea, isi dorea mult la scoala , nici nu a vrut sa auda sa mai stea un an la gradi. atunci intuitia mi-a spus sa o dau la scoala ca v-a fi bine si asa a fost, totdeauna a fost printre primii 3 din clasa si asta cu f putin ajutor din partea noastra, este ea f ambitioasa.
cam asta e asa in mare, m-am tot gandit si cred ca cel mai bine pentru el ar fi sa-l mai las un an sa mai creasca, sa faca si grupa pregatitoare ( acum e grupa mare) si apoi sa inceapa scoala mai sigur pe el.
va pup.
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Unde ati disparut?
Eu am inceput astazi slujba cea noua si incerc sa ma acomodez cu noul birou, colegii cei noi, etc.
Ieri de Sf. Valentin, ne-am tratat cu prajituri (cupcakes). Au fost cele mai bune cupcakes pe care le-am mancat pana cum in Canada...
Voi ati facut ceva special de Sf. Valentin?
Va doresc o zi frumoasa.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Albinutza, la multe seamana cu fi-miu, mai ales la vorbit. Si el inca nu pronunta r-ul si v-ul, doar ca vorbeste non-stop, chiar coerent. O sa mai mergem la logoped, ca vad ca de la sine sau doar punandu-l noi nu se rezolva.
Al meu stie tot, sau barem asa crede :D ... cred ca prea i-am cantat in struna. Ptr. el e cam important ce cred altii despre el, se oftica mult cand se supara vreun prieten pe el, sta cuminte sa-l placa educatoarea, etc.. Si de multe ori sufera ...
De imbracat singur stie, bine prefera sa fie imbracat.
Cred ca trebuie sa mai lucrati la increderea in sine, e importanta nu numai la scoala.
Hai, mai povestete despre voi, ai de recuperat ;) Raluca e pe listuta!
Nico, succes la intalnire!!!! Ar fi de toata jena de n-ati reusii ... stati majoritatea in acelasi oras, etc., haideti mai.
Ieri am fost la plimbare, ca se facea carnaval ptr. copii si "a treia varsta". Drept urmare vedeai numai copii mascati si batrani pusi la tol festiv, multe dame imbracate in animale moarte. Au organizat tot felul de jocuri ptr. mascati ... a fost cam frig, si chiar de eram bine imbracati, n-am stat mult.
Si ptr. ca era si Sf. VAlentin (sarbatorit in 4 :)) mi-a luat Boby o geanta Prada .... da, Prada, ati citit bine. E get-beget din China si vanduta de un african, dar scrie Prada pe ea, ce mai conteaza ;)
Cris e mai bine (dupa o tura de tuse nebuna si muci invizibili, febra si dureri de cap), doar ca acum e Melie si mama-sa la rand. Ieri noapte mi-a facut febra mare, e maraita, tuseste si mi-e o mila de ea ... Eu-s cam la fel ... doar ca nu mai am loc de vaitat. M-am saturat de gradi asta si de toti virusii lumii!
Si ploua si e frig ... si daca ma uit la vreme o cam tine asa. Pot sa ma mai vait aici?
Voi pe unde ati disparut? Ce mai faceti? Cum ati sarbatorit ziua indragostitilor (imprumutata)?
Va pupam! SAnatate!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
tnicoleta spune:
Buna fetele
Mey, scoateti capul din zapada si mai dati pe aici. Io una, m-am saturat de iarna asta, de haine goase mocirla si noroi.
Iulia Mult succes la noul loc de munca. Acomodare rapida si colegi draguti.
Irinusha Pai, sa porti sanatoasa haina, ce mai conteaza provenienta. Daca are firma pe ea e numai buna. sa va faceti bine. A, si poti sa te vaiti la noi, nu cred ca esti singura.
E, noi n-am sarbatorit ziua indragostitilor. Dar ca sa glumeasca sotul cu mine, a facut curat in masina si a adus de acolo o patura si o geanta pe care mi le-a dat cu dedicatie speciala sa le spal . Apoi am fost sa o luam pe soacramea de la tara.
Si uite ca ma vait si eu. Ieri cand am ajuns acasa a vrut Bia pizza. Am pus si am facut aluatul cu trei ajutoare, Bia, Biti si Alex. Cand a fost gata domnisoara a mancat doar o bucatica si gata, ea s-a saturat. Mama, am vazut negru in fata ochilor. Auzi la ea, eu ma chinui sa o fac si doar mizguie ceva. I-am promis ca nu ii mai fac in viata mea pizza.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
albinutza spune:
Irinusha, si Cosmin tot asa, este f cuminte la gradinita ca sa-l placa doamna, ba chiar face pe moralistul si le face observatie celor mai putin cuminti.. normal ca doamna il place daca nu-i creaza probleme dar cand ajunge acasa si se intalneste cu sora lui atunci recupereaza cu nazdravaniile pentru toata ziua
altceva ce sa-ti mai spun despre Cosmin, eu il consider un copil inteligent, f sensibil, f iubitor,un picut lenes (adica daca tot e un adult prin preajma de ce sa se oboseasca el)destul de ascultator daca stii cum sa-l iei dar si f incapatanat daca vrei sa-i impui ceva.
va pup.
bertha spune:
Irinusha, pupa mama egipteanul drag, Doamne ce-a mai vrajit-o el pe fetita aia! F frumos spectacolul, si instructiva initiativa, iar daca taticii s-au delectat cu profa cowboy, cu atat mai bine. Sa stapanesti sanatoasa geanta, daca vii cu ea-n tara, o sa crapa rudele de invidie. Revin cu poze cu plimbaretii, cum am promis.
Nicoleta, asa m-am enervat cand am citit ca vin musafiri raciti la bebelus... Ce naiba sa mai zici... Cat despre intalnire, mai vorbim, eu ma gandeam sa propun chiar mai devreme, in functie de vreme. Abia astept!
Laurina, voi ce mai faceti?
Laureta, iar fugisi? Baga un ochisor si 2 randuri si pe-aici. Pe mess nu te mai vad deloc.
Bebebeca, ce mai fac frumoasele mamei?
Noi tot prin casa ne facem veacul. Si eu m-am saturat de iarna pt multi ani de-acum incolo. L-am tuns pe Darius, avea un par ditamai. A facut spectacol la frizerie, a vorbit non-stop, era prieten de cand lumea cu toti clientii. Cu ocazia asta mi-am amintit o faza de anul trecut, nu stiu daca v-am povestit. Se duc baietii mei la tuns. Acolo se intalnesc cu sotul unei colege cu baietelul putin mai mare ca Darius, si ei tot la tuns. Se aseaza cei mici pe scaun, bietelul respectiv f cuminte, potolit, raspundea politicos numai cand era intrebat. Al meu agitat, exuberant, el era cel care intreba pe oricine orice, in stilu-i caracteristic, se baga ca musca-n lapte. Intorsi acasa, sotul imi spune "Doamne, ce copil cuminte e Vladut, a stat cuminte la tuns, nu s-a agitat deloc, nu vorbea tare si fara sens, spre deosebire de al nostru, care a scos untul din frizerita cu suceala lui". Dupa cateva zile, vorbesc la telefon cu colega mea, care-mi spune "asa l-a laudat sotul meu pe Darius, ca-i vorbaret si prietenos, nu ca mormolocul meu, de-i scoti vorba cu clestele din gura".
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
acris spune:
Buna dragele mele,
Ne inscriem si noi la cap."raceala". Mai intai a fost Amalia, apoi sotul meu, iar acum sunt eu ...Am o stare tare tampita, as zace, dar n-am cum. Mi-e teama sa nu ia si Mihaita. Mi-am pus masca la gura si a inceput copilu' sa planga .
Ma enerveaza si vremea de afara. Ba ninge, ba ploua, acum e ceata groasa..M-am saturat de stat in casa. Noroc ca duminica a fost soare si frumos si am fugit iute la tara. Tare fain. A dormit Misulica in carut la greu.
cand il tin in casa si nu-l scot afara e tare miortait. Nici nu mai doarme asa bine ziua..nu vrea nici cu jucariile lui preferate,nici sa ne jucam, vrea numa' in brate sa-l plimbi prin casa...daca te asezi ia foc nenica. cred ca il mananca si gingiile pt.ca sta toata ziua cu pumnisorii in gurita si are balute la greu. Nu-i convine nimic...
Na' ca l-am "barfit" nintel
In rest, toate bune.
De Sf.valentin(chiar daca nu punem pret prea mult pe aceasta zi importata)am sarbatorit-o seara, dupa ce s-au culcat copiii . A fost tare fain pt ca sotul meu ma astepta cu lumanari aprinse, muzica in surdina si o baterie de vin. De mult numai m-a surprins asa frumos. Ei...hai ca dau tot din casa
Pupici si sanatate multa !!!!!!!
bertha spune:
Gata, am pus o poza cu plimbaretii.
Acris, sanatate multa! Intr-adevar, frumoasa surpriza pt ziua indragostitilor.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana