Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

V-ati inzapezit? Noi am dezapezit masina de dim si abia facusem loc sa iesim cand, a trecut iar plugul si a pus-o la loc. De, tre sa iasa dom' primar care sta in blocul de alaturi, restu nu mai conteaza

Vanesa baietilor. Ce mari sunt. Nici nu sti cand au crescut atat.

Multumesc pentru urari. Bbebelusul, David, a venit acasa ieri. O magaldeata mica si cuminte, nici nu l-am auzit plangand. Daca ar fi dupa Bia, ar sta toata ziua sa-l pazeasca sa vada cand se trezeste.

Berta Bia e relativ cuminte cand nu e Biti prin preajama, dar s-a facut foarte incapatanata. Trebuie sa ii repeti de cateva ori sa faca un lucru. Si, bineinteles, ne certam cu mancarea. Negociaza la sange fiecare inghititura si n-ar manca legumele deloc.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

La noi totul ok. Lui Mateusz cred ca ii ies dintisorii de sus, nu prea ma pot intelege cu el, este miortait, ia totul in gurita inclusiw cu manutele sale. Arata foarte haios cand miortaie si isi ratata dinti de jos. Julia este la gradinita, ii place sa mearga, nu vrea de loc sa stea acasa. Maine vream sa o lasam acasa, dar sa vedem, o prietena ei a invitato la ea. Cel mai haios este ca se prieteneste cu o fata cu care inainte se inghiotau, cred ca v-am povestit cum Julia a pocnito peste fata, acum cele mai bune prietene.. Cam citesc cum este vremea pe la voi, si la noi nu este placut. Eu deja m-am saturat de iarna. Micului meu nu-i place sa se imbrace si daca ati auzi ce tipete. Doamnele de la exercitii stiu deja cand plecam acasa, mai tot timpul aud cum soptesc " Mateusz se imbraca, acus va fii liniste". Inainte ma simteam prost, dar acum nu mai bag in seama ce spun. In rest la noi totul oki. Crestem. Asteptam sa vedem daca primim credit pentru casa. Sper sa gasesc o clipa sa pun poze noi.

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Apar si eu prin zona, in primul rand cu o mare rugaminte. Bagati, va rog frumos, un ochisor aici ! Alex trebuie sa plece pe 15 febr. la "reparat de inimioara" si nici macar jumatate din banuti nu s-au strans ... si sunt doar 3000 euro. Multumesc mult!

Deci, intai am fost bolnaviori ... ne-a adus Cris mucisori de la gradi, nimic grav, doar ca a luat si Melie si primele zile sunt mereu nasoale. Cand ne-am facut bine am luat o pauza (1 sapt.) de gradi si am mai hoinarit ... intai prin zona si pe unde ne-am plimbat in 2008 (ca sa improspatam amintiri), dupa care ptr. un week-end prelungit la Almería. A fost fain, fain, fain ... a tinut si vremea cu noi, ziua am avut chiar 20 grade. Adevarata primavara :)

Nico, sa va traiasca nepotelul! ... si sa ramana cuminte in continuare! :)
Cum mai e "situatia! cu Bia? :D

Iulia, cum e serviciul nou? Te-ai acomodat deja? Cum a fost despartirea? Ceva cadouri? (intreb ptr. ca asa se face aici, pun colegii impreuna si se ia ceva).
Stiu ca mai am sa-ti raspund la un mail si nu mai apuc ... daca acum cand sunt libera nu-mi ajung orele ptr. a rezolva totul, ce voi face cand o sa mai si muncesc, nu stiu ...
Nu ne arati si noua poze cu "fetita ta"? Sau n-ai voie? Cum e?

Bertha, deci au inceput sa se tina de mana? Eu am bocit putin prima oara ... nici acum nu m-am obisnuit total, asa mi se umple inima de fericire cand ii vad ... sper sa-i tina obiceiul asta. Pe cand poze?
Si tu il ti pe Darius acasa? Sau n-am inteles eu bine?

Alus, succes la obtinerea creditului!

Vanesa, gata, este stirb? Poate intri si ne spui si noua cum si ce.
Eu auzisem de sigilarea maselelor, dar nu cunosc procedura. Poate ne spui si de asta, chiar ma intereseaza. Si nu poti sa o faci si inaintea aparitiei ultimelor masele? Are vreo legatura, ca eu nu prea inteleg?!

Asa, si ptr. ca tot am citit la voi de copii stirbi, l-am pus pe Cris sa-si verifice dintisorii ... cand il aud "Mama, se misca unul" am zis ca face glume sau nu stie el cum trebuie sa se miste. Insa intradevar, se misca. Si se vede si al doilea dintele ... si aici marea mea dilema. Ptr. ca creste in spatele dintelui ... barem asa se vede. Cel de lapte se misca, dar nu foarte rau ... Ta-su zice ca-i ok asa, eu una nu mai mi-aduc aminte cum a fost la mine, ce stiu e ca mi-i scotea tata cu un pic de vata, nu durea, mergea f. repede ... parca curgea putin sange. Acum auzind-o pe Vanesa incep sa-mi fac griji ... ma gandesc ca daca intr-o sapt. nu se intampla ceva, mergem si noi la un dentist ... numai ca l-as fi preferat pe al nostru de acasa. Of! Deci cum trebuie sa fie?
Ah, si la noi pica unul de jos ... din cei doi aparuti primii ... nu stiu cum se numesc.
Gata, ca acum mi se trezeste fata.
Va pup! Sanatate multa!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!"
Curiosi?

Mergi la inceput

Buna fetele

Pe unde mai sunteti?

La noi e balamuc mare si deja ma apuca nervii iar. De cand a venit cumnatamea de la maternitate. Ba soacrasa, ba cunatasu, ba nu mai stiu ce prieten. Daca vin si stau la ea in camera nu ma deranjeaza, dar mai sunt raciti, nu se spala pe maini si mai intra si incaltati.
Deja Alex si Stefan sunt bolnavi, Bia mea are muci si tuseste, una din cumnate tuseste la greu. Si nu inteleg sa se duca la doctor sa se trateze si iar nu inteleg ca de la ei se imbolnavesc si copii.

Alus Succes la obtinerea creditului. sa fiti sanatosi. Mey, si eu nu stiu vreu copil caruia sa-i placa imbracatul pe timp de iarna.

Irinusa In primul rand, sanatate piticilor. Bine ca a trecut repede.
Bia este bine, cat nu e Biti prin preajma. Azi am dus-o la gradi, deci diseara avem recital. Daca nu eu sotul, caci eu am predare azi si ajung tarziu.
Si cu dintii eu parca stiu ca dintele nou il impinge pe cel vechi si nu ar trebui sa iasa pe langa el. Dintisorul Biei a ramas la stadiul de clatinat usor, nu se vede nimic pe langa. Eu zic ca mergeti la stomatolog sa va spuna cum e bine.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Irinusha, nu e stirb inca. Trage de dintisor si i se misca din ce in ca mai bine (nu i se misca aproape deloc saptamana trecuta). Dar, oricum nu avem timp sa lasam natura sa lucreze pt ca, creste cel din spate si i se va fixa stramb. Ideea era sa mergem la scos cu mobilitate cat mai mare ca sa fie cat mai usor adica sa il scoata fara anestezie doar cu o amorteala locala cu un gel sau un sprei. Altfel trebuie anestezie deadevaratelea si ideea era sa nu chinuim foarte tare copilu. Mai avem termen pana saptamana viitoare sa tragem de dintisor. Chestia cu sigilarea se face pe maselute iesite total, din cele definitive cum sunt molarii de care vorbeam. Ei teoretic ies intre 6-10 ani, dar, lui Cata i-au iesit anul trecut toate 4. Lui Andu i-a iesit ultima la 11 ani. Se dau cu un fel de lac care se lipeste bine pe dintisori si ii protejeaza impotriva cariilor. Se presupune ca nu se pot spala bine pe acesti molari si ca sa ii protejeze se dau cu solutia asta. din 6 in 6 luni se verifica pentru ca se mai pot curata si ca sa se completeze.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Pentru ca tot vorbim de copii bolnaviori, ne inscriem si noi pe lista. Acum doua nopti David a inceput din senin sa plus febra, deci nu am dormit toata noaptea. Ieri am stat cu el acasa. Nu a mai vomitat, dar a facut febra si a zacut (nu s-a jucat, nu a mancat, doar a stat lungit si s-a uitat la televizor), ceea ce este foarte neobisnuit pentru el. De dimineata nu mai avea febra, deci l-am dus la gradinita. Sa vedem daca ma suna sa ma duc dupa el...

Irinusha, bine ca puii tai sunt bine acum. Saptamana aceasta sunt tot la serviciul vechi. Vineri este ultima zi. Deocamdata incerc sa nu ma gandesc... Saptamana trecuta, la pranzul de adio, am primit un certificat cadou pentru un magazin de haine. O sa pun poze si cu Oyunno, cand voi putea. Tot zic ca mai pun poze si cu baietii si nu apuc...

Alus, succes cu casa.

Nico, sanatate multa si piticilor si adultilor.

Eu nu am verificcat sa vad daca dintii lui Tommy se misca. Poate ar trebui...

Va doresc o zi frumoasa.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Am uitat sa va spun ca suntem in doliu: bunica sotului meu a murit ieri.

Sa se odihneasca in pace!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Iulia, condoleante!!! Sper sa sufere mai putin decat a facut-o Boby.
Si sanatate multa puiului!!!! Sa fi trecut deja ... probabil ca a fost vreun virus, ceva.

Nico, da oameni din astia nu pot suferii! Sanatate multa, sa nu va apuce si pe voi.

Vanesa, multumesc ptr. explicatii!

Seara buna fete dragi! Si copii sanatosi!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!"
Curiosi?

Mergi la inceput

Buna fetele

Iulia Condoleante.
lui David si multa sanatate

Irinusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

bun gasit, fetelor ! am intrat si eu rapid sa va doresc toate cele bune, mamicilor si copilasilor dar in primul rand sa urez succes celor care vor incepe scoala anul acesta.
noi am hotarat ca pe cosmin il vom da la anul la scoala, nu l-am simtit pregatit inca. cu toate ca citeste f cursiv, la activitati matematice nu are probleme dar nu cred ca s-ar fi descurcat cu un program impus cum e la scoala si cu tot ce presupune scoala defapt.

in rest suntem bine, raluca este clasa a V-a si are lectii muuulte, cosmin merge la gradinita unde si-a facut deja si anul acesta o prietena, e un copil cumintel si linistit totusi.

va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput