Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)
Raspunsuri - Pagina 20
T_Ioana spune:
La multi ani sanatosi si fericiti, Dani, baietel dulce de Mirela![s]
Salutare fetelor!
Si eu l-am dus azi pe Razvan la gradi ca am avut o gramada de mers prin oras si abia de o jumatate de ora am intrat in casa
Silvia, dimineata am fost la Kaufland dar nu am gasit fasole galbena la punga, congelata. Oricum, nu e chiar randul ei (a ciorbei) acum
, poate dupa sarbatori. Si pt ca poftesc rau de tot la mancarea chinezeasca de pe site-ul tau tocmai am halit papica de la chinezi, mi-am cumparat in drum spre casa.
Sunt bucuroasa ca i-am gasit lui Razvan patine (mi-a trimis mama 100 lei sa-i cumpar ceva din partea lui Mos Craciun
de la Constanta) si am gasit patine la 99 lei, cu marime ajustabila. Din pacate sunt un pic mai mari (de la 30 la 33) dar cu soseta groasa si evenyual ceva in varf sper sa ne descurcam bine! Ce nu inteleg eu e unde se ascut astea, ca asa scrie pe cutie, ca trebuie ascutite inainte de prima utilizare si de cate ori e nevoie)
Am reusit sa ajung si la echo, bebe e ok, e la fix in grafic, era cuminte foc si dr a zis ca pot sa sper la fetita
(nu stie ca am fost la Tg.Mures si acolo mi-a spus ca sigur e fetita), ca parerea lui este ca e
. O sa iau Duphaston ca ma cam chinuie contractiile dar asta si din vina mea, ca ma prea suprasolicit! In drum spre dr, pt ca eram in intarziere, am luat-o pe centura orasului si am cam calcat-o iar cand a inceput sa-mi bipaie detectorul de radar era tardiv, nu am reusit sa reduca viteza decat pana la 120 km
....habar n-aveam ca au pus astia radar fix pe acolo. Acum am reusit sa o conving pe o prietena, daca e sa-mi vina amenda prin posta, sa dea permisul ei ca oricum nu conduce si nu o afecteaza ca sta fara el 3 luni. Sunt sigura ca daca e sa ma fii inregistrat radarul o sa-mi salte permisul ca era si localitate, deci maxima admisa 50 km
. Acum am stresul sa nu afle Cristi, ofofof....Plus ca oricum am ajuns la medic si am mai stat 1 ora
cu toata programarea.
Azi numai tampenii am facut, am si carat o groaza de cumparaturi, m-am supra solicitat, sper sa fiu apta diseara sa-mi fac carnatii![]()
Fug la treaba, pupici tuturor si sper sa mai revin!
Irina pe unde e, sper ca nu a nascut!!!!??
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
19+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
toanca spune:
Ioana, bataita!!!!
pai de ce nu esti cuminte? lasa-le naiba de cumparaturi si stai cuminte.
120km? Cam multicel![]()
Giova spune:
aoleu Ioana vad ca iti place viteza...ai grija mama pe vremea asta si cu burtica si fara prea multa experienta la volan. pai la viteza aia sigur ia carnetul si amenda grasa
.
bine ca bb e ok si in parametrii.
tu vad ca ti-ai facut-o azi...of doamne...las-o naibii de curatenie, carat plase si mancare. e mai importanta bebitza acum.
suntem tare necajiti. ne-au sunat de la autoclub, ca au schimbat piesa, dar tot asa face masina...ei nu mai stiu ce sa-i faca
.
asa ceva nu am vazut...cred ca sunt asa de batuti in cap...nu-si dau seama unde e problema.
dupa sarbatori o ducem la Szeged, mi-a zis cineva ca acolo e mai bine decat aici. dar cu ce naiba plecam la Alba?
ne imbracam sa mergem sa o luam, macar sa-mi fac treaba.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
toanca spune:
Cum mai Ioana?
Nu sunt in stare sa-si dea seama ce are masina?

Mari idioti....
si v-au cerut si bani pentru diagnostic?
silvi_2005 spune:
Giova dar voi cu care masina aveti pb cu cea alui Claudiu?
Iuliana gasesti foi de foieteaj congelate in Ro doar sa le lasi la decongelat sunt f bune ca le-a incercat.
Ioana
cand vin in tara eu haar nu am daca va fi martie sau la vara promit e ca iti aduc unset de condimente si ciuperci chinezesti si bambus
sa iti faci papica chinezeasca. Pana atunci iti zic ca daca iei sosurile care e gasesti si in Ro si gimbir poti adapta f bine ca iese gustul la fix. Ai grija cu condusul pls ca nu e de gluma cu asa viteza iarna.
Maraki
bine ca ai scapat vai ce faze, oricu se vede ca sunt f civilizati si intelegatori asa sunt si aici , penoi ne-au iertato data ca am intors pe ceva drum de sens unic ca nu obs ca e asa si avea Jean masina de o zi
ca au cerut actele si au vazut data , au zi ca e ok ca ne iarta ca e vede ca nu a fost intentionat...bine ca 135 de euro amenda ca a parcat pe loc de handicapati a platit
ca avea scuza
nu mergea faza ca nu mai sunt alte locuri ce ear adev dar nu conteaza aici asta. sanatate lui Angelo.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
nebunie prin oras...am facut 90 min. de la service pana acasa. bara la bara se circula. edi plangea de foame, Clau nervos, marcpo nu mai avea rabdare...am ajuns acasa toti 4 cu nervii intinsi la maxim
.
E vorba de masina lui Clau, da...pe care tocmai a achitat-o in intregime, cum zicea si el: parca a platit pe un lucru stricat din start...nu va zic ce necajit este.
Nu am mai platit acum nimic, am tot dat cate 1 mil. pana acum. dar daca au vazut ca se tot repeta nu au mai luat bani pt. nimic. Bucurestiul le plateste...nici nu ne intereseaza...cica la 110 km la ora apre anomalia, cam dupa ce e incalzit motorul, dupa circa 30 km.
Mai bine veneam pe centura, bagam putin piciorul in acceleratie si vedeam cum e.
si eu vreau sa ajung macar la Real in seara asta...sa vedem....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Doamne cat s.a schimbat Dumitru Dinca
Nu mai seamana deloc cu ce stiam eu!Uite asa ma umflu de plans in fiecare an cand vad inregistrarile din noaptea 21-22 decembrie 89! Parca a fost ieri, acolo eram si am sarit peste morti cand m-a scos un tigan( sa-i dea Dumnezeu sanatate ) din bataia gloantelor. Nu va mai spun ca am urcat si pe baricadele de la Inter, erau containere mari, in fatza spre Romana vedeai securitatea, armata si militia aliniata pe randuri, in spate vedeai marea de oameni care se intindea pana la Piata Unirii....adevarate senzatii tari am trait!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Giova, nasol 90 de minute
; in Bucuresti nu mi se pare o chestie chiar anormala adica sunt destul de obisnuita cu chestii din astea, dar saracu Edi
Ce ciudat ca astia din service nu-si pot da seama ce are masina; ca banuiesc ca au pus-o pe tester.
Maraki, astea da amintiri; eu la Revolutie nu aveam decat 12 ani
, nici nu prea intelegeam eu bine ce-i aia Revolutie
.
Silvi, nasol 136 de euro.
De maine ma mut in Pipera, asa ca nu cred ca o sa reusesc sa intru maine in timpul zilei.
Va doresc o noapte frumoasa
Bee spune:
Buna fetele.
Dani La Multi Ani! Sa fii sanatos si norocos! Mirela sa-ti traiasca baiatul mai mare si voi si cel mic alaturi de el.
Maraki, noroc ai avut! Si ce amintiri de la Revolutie.....Of Doamne!
Ioana, bebe din burtica vrea adrenalina? CUm 120 la ora dupa ce ai franat? 
SI in localitate? E clar, am imbatranit si m-am ramolit de tot. EU spun ca-s o buna soferita, dar nu fac asa ceva niciodata. Agresiva- doar in orash, unde se circula la viteze mici, in rest regula de baza: maxim 10 km peste viteza legala. Iar de cand mereu gravida + copii, rar ajung la 120, desi ash avea unde.
Giova, 90 minte, mult mai ales pt EDi. Mai patim si noi in Bucuresti si nu ne place.
Toanca, acum regretati ca n-ati vandut la pret mare apartamentul vostru presupun. Asta este....Dar sa fi vandut apartamentul atunci si sa fi luat casa acum? Alegeri si alegeri. Nu stii niciodata cum ar fi fost mai bine. Stiu ca intrebai odata: noi ne-am facut casa in afara orashului. Cat despre ceva rapid de dat pe spate, ciuperci la gratar in care bagi ceva? Pe post de gustare calda, sau chiar langa felul principal. EU asa fac. Daca mananca ciuperci soacra ta. Sau o garnitura mai deosebita la friptura?
Silvi, studiez retetele tale. Vad la dulciuri multe rapide si faine. Si tare ma tenteaza somonul cu crema de branza de Rev. Ca tot nu suport eu pestele normal.
http://www.dropshots.com/dochia
mirela10 spune:
multumim mult de urari si uram si noi cu intarziere cate un calduros LA MULTI ANI SPIRIDUSILOR SARBATORITI PANA ACUM !
noi ne-am sarbatorit aseara la un club de copii,am avut 10 copilasi invitati si tare s-a bucurat dani.au sarit si s-au zbenguit pe acolo pana nu au mai putut.dani a adormit tare fericit spunand:mami,ai vazut cate cadouri am primit?asa mi s-a inmuiat inima...
in schimb tusim si mucim la greu si ddani si andrei,e jale mare.
pe andrei il mai chinuie si caninii si vai de viatza noastra,macar traiasca peritolul ca mai doarme cu el,altfel o iau de tot pe aratura.
va pupic pe toate si pe micutzi