Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)
Raspunsuri - Pagina 19
maraki spune:
Bun ziua si de la noi,
Dani la multi ani, sa cresti mare, sanatos si norocos 
Sa le dea Dumnezeu sanatate politistilor care m-au ajutat si iertat astazi 

cred ca dau copy paste de la mess ca i.am povestit lui tata...mi-e lene sa o iau de la capat.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Sa va zic legile din Germania: esti obligat sa ai cauciucuri de iarna ,daca te prinde politia fara, primesti o amenda babana, permis luat timp de 1 luna si nu stiu cate puncte pe carnet
Ma pune dracu sa iau masina astazi in condiitile in care Giorgos mi.a spus ca au anuntat ninsoare multa
In 4 ore cat am stat la sv, a niiins fara oprire si mai ningea si cu fulgi desi...ca sa ajung acasa, trebuie sa urc o rampa inalta si lunga, mai sant doua variante de drum dar si alea tot asa cu rampe
Mooama si m.am rugat, mi-am facut cruce sa pot urca rampa, masini kklau maria-ta...vine momentul rampei
si raman le jumatea urcusului
Bine ca a fost baiat desptept soferul din spate si s-a prins ca ma voi opri si a tinut distanta potrivita intre noi. Deci raman ca fraiera in rampa, cu frana de mana trasa, pe rampa se produce coloana in asteptare, semaforul cu intersectia la 30 m in spate..... pai ce naiba sa fac? incerc sa urc usor cu frana de mana, nu se urnea deloc....vad o masina de politie pe pod in sensul opus, statea in asteptare din cauza mea in coloana.....se da jos politistul, vine la mine, vede ca nu am roti de iarna....opreste circulatia de tot si ma ghideaza sa dau cu spatele, sa ajung in intersectie si sa intru pe o straduta sa parchez la un magazin. Erau doi politisti si o politista, au venit dupa mine in parcare, luat la intrebari de ce nu am roti de iarna, eu am inceput sa plang pt ca nu eram buna de luat o amenda de cine stie cate sute.....spun ca ne.au furat rotile dar asta nu e o scuza, ca santem pe ajutor social, ca am sotul bolnav si el de fapt mi.a spus sa nu plec cu masina.....
Mi-au spus sa las masina acolo in parcare si sa vin cu metroul acasa. M-au intrebat daca stiu de amenda si restul consecintelor, am spus ca da.....Doamne si m-au iertaaat
Nu mi-a venit sa cred cand mi-au dat permisul inapoi si am scapat fara amenda, unul din ei m.a intrebat daca sant nervoasa
poate se referea daca sufar cu nervii
pt ca am inceput sa plang cu gandul la amenda si in primul rand nu mi.a convenit ca a fost vina mea si am oprit circulatia pe un pod
Uitati fetelor prin ce am trecut astazi.....nu mai are rost sa spun si ce am auzit de la giorgos......cica pana in februarie nu mai pun mana pe masina....dar pe bune ca nu ma asteptam sa fie asa de treaba nemtii
Sa le dea Dumnezeu sanatate, nu o sa.i uit niciodata
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Plus inca o chestie super importanta: daca lovesti vreo masina si nu ai cauciucuri de iarna, asigurarea nu plateste nimic, trebuiesc bani din buzunar dati, daca te loveste altcineva, asigurarea plateste doar jumate pt ca spun aia ca puteai sa faci ceva sa eviti accindentul daca aveai roti
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
sa vedeti ce am facut eu:
am, la zapada pe balcon...multaaaa multa. si m-am gandit sa-mi bat carpetele din dormitor, sunt mici si la zapada cu ele. Binenteles ca nu a iesit nimic murdar, numai sapt. trecuta le-a spalat cu sol. de covoare tanti....dar n-a ...mi-am facut de lucru.
am scos si hainele spalate, ale lui Edi afara...poate-poate or ingheta putin sa se mai dezinfecteze si natural.
mai am de aspirat in camere si gata pe azi. sa speram ca primim si masina dupa amiaza, ca reusesc aia sa o testeze.
Iuliana ap. vostru nu l-ati vandut, nu?
ma gandesc ce greu e cu bunicii. Ii vad si eu pe ai mei...doamne, au perioade cand sunt dusi rau...nu-ti spun ce nervi le face la mama si matusa. eu nu cred ca as rezista cu ei in casa. Jos palaria, d-na!
Maraki pai tocmai ziceai zilele trecute de consecintele iesirii cu cauciucuri de vara. nu te-ai lecuit! bine ca ai scapat de amenda, puncte in minus si carnet suspendat. cred ca te-ai linistit acum.
fug sa mai aspir pana nu se trezeste Marco.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
toanca spune:
Maraki, imi pare rau de patania ta, dar pe de alta parte, obiectiv vorbind, au dreptate; Pe timp de iarna nu poti circula cu cauciucuri de vara
.
Din punctul asta de vedere imi place de nemti ca sunt seriosi; in Romania putin probabil sa vezi asa ceva.
Cica au scos nu stiu ce Lege/ordonanta, ect conform careia daca pe drumuri inzapezite nu ai lanturi amenda e intre 570 - 1200 lei;

Pai:
- de ce sa fie drumurile inzapezite????? ca nu au ei chef sa le curete!!!
- unde gasesc lanturi ca am cautat de mi-au iesti ochii din cap
toanca spune:
Giova, nu apartamentul nostru nu l-am vandut si nu ai idee ce rau imi pare; trebuia sa fi vandut apartamentul nostru si s-o las pe bunica mea in casa ei.
Acum ap. e inchiriat.
Ti-am zis: sunt momente si momente.
Dar da, ai dreptate cateodata sunt dusi rau si o iau pe aratura

Acum din pacate faptul e consumat.
I-am propus sa se mute la apartamentul nostru dar nu a vrut; deci, ce sa fac, ca doar nu pot s-o dau afar din casa!
Giova spune:
Asa e Iuliana, imi iubesc si eu bunicii, dar sunt batrani si au tabieturile lor, mofturile lor, si cand ii apuca cate ceva...vai de capul meu. Nu-ti spun de cate ori m-am certat cu bunica la tel. pe anumite chestii....aia ca e Marco p[rea slab si ii facem de rusine a pus capac
.
Edi rade in hohote la persoane necunoscute. azi a venit un tip la noi, si s-a jucat cu el...mama mia ca a inceput sa rada cu asa o pofta...ne uitam si eu si clau ca la prosti.
a mai ras asa la mama prietenului lui Marco. la noi nici poveste de asa ras, la Marco ii mai rade, sau cand se vede in oglinda.
Doamne ajuta sa termin tot azi, sa-mi dea masina, caci maine vom colinda orasul si voi alapta pe unde apuc, numai sa termin cu cadourile.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Aici nu ai voie cu lanturi la roti decat in cazuri foarte extreme: gheata pe sosele, autostrazi...oglinda adica....daca mi-as pune acum lanturi, as primi amenda pe motiv ca stric soselele
Nu stiu cum a facut Giorgos dar a adus masina la bloc in parcare
Nu imi dau seama ce a putut sa faca la rampa, cert este ca spune ca-i mai greu sa cobori decat sa urci, te duce masina fara control la coborare....bine au zis politistii: imi trebuie o masina mica nu BMW pe timp de iarna....asta e mare si grea
ce tuseste fii-miu....trebuie a iau ceva de la farmacie.....Ana de France, tu tot de Bucsa stiu masina ruginita
pt ca m-am uitat la Cars luat de la romani pe net![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Trebuie sa fie tare scump Edi cand rade...
Sunt asa de scumpi si de haiosi cand sunt mici.
Eu, Slava Domnului nu am discutii pe tema Matei; a incercat o data, i-am retezat-o ca e copilul meu si il cresc asa cum cred eu de cuviinta si de atunci s-a linistit; mici pe mama, nici pe soacra nu le las sa imi dea sfaturi in privinta lui Matei.
La toate le-am spus ca daca vor sa dea sfaturi sa le dea altora, nu mie si ca daca o sa am nevoie de sfaturi o sa le cer eu
; lucru care nu e cazul![]()
O singura data am intrebat-o pe socra (avand trei baieti) daca i-a decalotat; raspunsul a fost NU si nu au avut niciunul din ei probleme![]()