Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

In Cluj a nins ca si prin tara de altfel, ca-n povesti zile intregi, al meu a fost zilnic la sanius, pe strada noastra, a fost atat de fericit. Normal ca drumurile au fost jale, ca peste tot.
Silvia as pune eu poze din Clujul pregatit de sarbatoare dar inca n-am fost la plimbare prin centru. Vad dimineata cand merg la serv, e frumos tare impodobit.
Al luat cadoul de Craciun, o tabla magnetica, un catel Samby interactiv, o plasa de tot felul de dulcegarii, cred ca luam si-un robot pana la urma.
A pe Ioana am uitat-o, am vazut multe poze cu Razvan si-o mami graviduta frumoasa foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Teolinda si Irina ce fac bebelusii? Irina cum a fost petrecerea lui Mario?
Gata pe ziua de azi. Mai am 4 zile de serv si apoi o sa[pt. jumate liber. Yupi. Fara plata 4 zile dar ma rog, macar is acasa intre sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello...
Am revenit si noi pe la casele noastre; am fost la locul de joaca unde s-a zbenguit Matei atat de tare incat a trebuit sa-l usuc pe cap inainte sa plecam,
Dupa care am mai fost pe la niste cumparaturi ca Victor vrea sa facem masa de Craciun si cu soacra si cu mama, iar eu am un chef......; va puteti imagina.
Am nevoie de idei:m-am gandit sa fac niste aperitive (cascaval, salam, vinete, oua umplute, etc), friptura si sarmale.
Dar as vrea sa fac si ceva mai deosebit s-o dau pe soacra cu...'n sus (), dar sunt in pana de idee....
Nu-mi spuneti matraguna ca m-am gandit si eu la asta.
Miha, esti draguta dar cateva kg parca totusi ar mai merg date jos
Si eu mai merg la munca pana pe 24 decembrie dupa care sunt in condiu pana pe 4 ianuarie.
Sper ca pe 24 sa ne dea si noua drumul mai devreme, mai ales ca trebuie sa fac si atatea mancaruri.
Giova, nasol ca nu gasiti sanie; a dat lumea buluc de cand cu zapada asta.
Asa am cautat noi lanturi pentru cauciucuri si nu am gasit; vrem sa luam lanturi sa fie la noi pentru orice eventualitate cca nu se stie cum o sa fie drumul pana la munte.
MPe Matei nu-l mai duc zilele astea la gradi ca mi-e teama sa nu raceasca inainte sa plecam la munte sa am ce sta cu medicamente dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Daniel !!! Mirela sa va traiasca flacaul si sa va duca numai bucurii, multi de la noi !
Fetelor eu din motive de muafiri nu prea am reuist sa mai intru, acumam baut ceva cafea si nu am somn inca am satat sa mai bibilesc si pe site cate ceva.
Miha esti draguta tare, lasa ca macar mi-ai zis de decoratii si mi-a trecut dorul . Felicitari multe cu kg esti gagica ambitioasa . de jucarii ce sa mai zic ca nu mai am explicatii decat sa il nominalizez pe al meu sot sa vezi ce cutii i-au venit prin posta de la lego ca prima data mi-a picat fata sa vad cat da pe ele si apoi cand le-am vazut ce mari sunt, daca mai cumpara ceva nici nu mai vb cu el ma supar mai rau ca Ana .
Ana de France tu esti subtila cu suparatul eu ma verbalizez mai tare in ultima vreme .
Toanca vai imi imaginez ce chef ai daca mai si lucrezi in ziua aia ...vai ce totali sut barbatii astia sa il pui si pe el la treaba macar . Vezi ca am pus eu ceva aperitive reci care sunt simplu de facut si super aspectoase ( cu icre negre si tot felul de prostiute) ar putea fi si soacra incantatata mai fac zilele astea si alte modele. A mea soacra a zis ca sunt maestra ca i-am facut si ei zile astea. Si ca sa iti fie mai simplu fa ceva la cuptor felul 2 ...ma si gandesc ca e aiurea sa le impaci pe toate daca imi mai vin idei iti mai zic. Vai ce baiat frumos , blondin si elegant ai tare mi-au placut pozele .
Bee va pregatiti si voi de chef imediat .
Giova sanatate multa, ia vit C in cant industriale, imi pare rau ca te prind sarbatorile bolnavioara .
Maraki sanatate lui Angelo
Despre noi cesa va zic ca am fost iesiti ieri toata ziua , la Ikea si prin alte mag, Alain a primit un covor nou cu ceva oras de care e incantat. Cu raceala stam bine, adica nu mai face febra macar dar e pe tratament inca si tuseste nu stiu cand scapam. Mai intru eu sa vb despre retete cand gasesc o portita.
Fetelor nu v-am auzit vb de moda de o vesnicie , ce se mai poarta prin Ro ? Eu cum sunt fara chef de cumparat haine nu am mai dat prin mag de o vesnicie dar revin si va zis tendintele pentru cele care aveti inca silueta si chef de shopping

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Lili ca citisem ce ai zis de Alain si am uitat sa iti raspund, Alain are purcelita cronica asta e nemultumirea lui ... sa vezi ce faze imi face ca ar trebui sa il inregistrez sa ii arat cand o fi mare, daca ii interzic ceva sau il cert un pic imi zice ca nu ma mai iubeste aud asta de mnim 10 ori pe zi ii zic ca nu-i nimic ca il iubesc eu si gata ....credeam oricum ca la adolescenta o sa aud textele astea, pe atunci voi progresa la "te urasc " ...l-a auzit soacra mea si a zis ca poate de la noi a auzit asta ...no coment.Cu dr a reactionat asa ca are frica de medici dupa faza de la spital cu scos de capusa si internat cu pefuzii si il inteleg dar face mutre cand vrea el si fuge in magazine asta ma dispera cel mai tare.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelor, treceti la economii ca scoasera astia niste bonusuri pt tv http://videos.tf1.fr/cars-quatre-roues/martin-le-grand-5597821.html (aici puteti sa le vedeti)in care personajul principal e Martin (Bucse-ce m-a mai distrat cand l-am auzit pe nepota'miu),care-i mare cascador asa ca parca vad ca in curd incepe nebunia cu cars2...
ca sa nu mai zic ca ieri vroia alex de la supermarket cadou cu sapun, sampon, gel de dus si alte prostii cars...n-am innebunit sa dau banii pe asa ceva, mai ales ca nu stiu care-i calitatea.Il trecem pe lista mosului(aia lunga) si o sa cumpere si mosul ce gaseste.Pana atunci se duce taica-su astazi dupa avion ca vad ca nu-si schimba optiunea...
ma duc sa pregatesc hainutele anastasiei si revin mai pe la pranz

aaaa...sunt tare emotionata.mi-a cantat alex cand s-a trezit;: te voi iubi pana la sf vietii. cica la invatat colegul lui, luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aseara mi-am pus picaturi otocalm in urechea stanga. am zis ca am dat in otita, nici nu puteam deschide gura...eu zic ca e tot d ela durerea aia de cap...acum sa vedem cum ma prezint azi.

Marco a mieunat ca nu vrea la gradi...daca l-am tinut acasa vineri...s-a invatat puiul meu. l-as fi tinut, dar nu pot termina treaba si cu el dupa mine. I-am zis ca mai merge 2 zile jumatate, miercuri la pranz l-am luat si am plecat spre Alba.

Ana nu se vede filmuletul, cica nu e disponibil pt. tara noastra.
Si noi ne ferim de rafturile unde sunt sampoanele in sticlute Disney-Pixar. pe langa ca, costa enorm , nici nu stim ce contine-vorba ta.
te cred ca te-a topit declaratia lui Alex. chiar citeam la colectie de ce dorinta si-a pus un baietel la varsta lui: sa-l iubeasca mama toata viata. asa m-a emotionat....
Baietii sunt mai sensibili, mai nu stiu./...si marco vine si ma pupa, ne iubim, ma apara daca ma cearta tat-su'...
Silvia nu ma intreba ce se poarta, caci nu prea ma uit la raioanele pt. femei. am probat ceva rochite la mango sambata, pt. rev. pai stateau ca pe matura, asa ca am renuntat.
aseara ma plangeam lui Clau ca nu am cu ce sa ma imbrac de rev, sper sa ajung pana la Rinnascimento sa ma cadorisesc cu ceva. la Zara am gasit destule misto, dar preturi de preturi.
cred ca si marco sufera de aceeasi boala ca si Alain. sa va fie de bine cumparaturile facute.
Iuliana cu cine sta acasa matei? cu bunica ta? ea e din Bucuresti? sau sta la voi?
Masa cu socrii si parintii. inspira-te din blogul Silviei, dao pe spate cu ceva delicatese.
Miha intre Carciun si rev. mergem la Gherla la nasii nostri, asa ca ma voi gandi la voi cand trecem prin Apahida.
Mai eu m-am ingrasat....acum vad ca iar ma apropii de 65 kg...sper sa si cobor din ianuarie. In orice caz, ma felicit ca bag zilnic cate 100 sau mai multe abdomene. a fost greu la inceput, dar s-a obisnuit corpul si se vad deja rezultatele. bine...pana elimin grasimea emulta mai este...dar m-am ambitionat cand am vazut ca se vad rezultatele.
Miha bine ca ai luat cadourile de mosh. lasa ca se va obisnui Tudor cu copiii, normasl ca nu a mai vrut daca l-a batut fetita.

aseara la ora 21 cand a venit al meu de la birou, erau afara -12 grade.
cica de maine se mai incalzeste vremea.

Saniuta fuge....nu am gasit pe nicaieri, in 26 primeste la Praktiker, dar noi vom fii la Alba si acolo avem destule. poate aducem una si acasa, ca sa nu mai umblam nebuni.
Erau boburi, la preturi mariii si mai ca ii venea la Clau sa cumpere unul, de la miniblu...cand ii intra ceva in cap, greu ii scoti. Eu vreau sanie normala, pt. marco, Edi e mic pt. asa ceva, poate la anul sa se dea cu frate-su'.

merg si eu sa adun din casa, ca e jale. poate ma simt in stare sa bag si aspiratorul, sa vedem.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Daniel puiule! Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta. sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume. Mirela sa va traiasca flacaul si numai bucurii sa va aduca!

_

Mergi la inceput

am pus poze noi:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-12-18/14:08:43
enjoy!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani Daniel!!!
Sa cresti mare si sanatos!
Giova, Matei sta cu bunica mea; bunica mea sta cu noi pentru ca i-am vandut apartamentul, am luat credit si asa am reusit sa ne cumparam casa la curte.
Cateodata e bine ca sta cu noi ca ma ajuta mult cu Matei, cateodata imi vine sa urlu ca sta cu noi; depinde de situatie.
Silvia, m-am uitat pe la tine prin site; deja in ploua in gura; mi-au placut mult chestiile alea cu mini pizza; cred ca o sa fac cu eu, dar trebuie sa gasesc blat de cumparat ca nu am de gand sa stau sa fac blat in casa; la cate am de facut numai de blat nu imi arde.
Eu la munca am impachetat de mi-au iesit ochii din cap; am la cutii care trebuie carate in Pipera; nu-i bai ca e o firma care ni le cara, dar noi trebuie sa le punem in cutii, sa le sigilam, sa le etichetam; asa ca de maine sunt in Pipera.
Sa vedeti cat o sa dureze pana vine IT-ul sa ne conecteze calculatoarele
Macar maine am o scuza ca nu lucrez
Apropos de kg, eu am veritabila greutate de 59 KG; si cand ma gandesc ca ianinte de sarcina aveam 54-55 kg si acum nu reusesc sa le dau jos

Mergi la inceput