Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)
Raspunsuri - Pagina 17
cosmi1975 spune:
nu prea am citit din urma....mi s a stricat pc 
de asta nu prea am intrat...acum sunt la matusa
multumesc pt urarile pt Bianca....a fost super bine la petrecere...dar gata ultimul an...si acum fac curat de atunci
...17 copii
adica aproape adolescenti...m au innebunit cu Puya,La Familia,Bug Mafia
o sa pun poze sa vedeti balamucul
Papan e ok un pic racit ii dau cev a tratament..i am luat cadoul de Craciun
un joc pt tv care contine 48 de jocuri...e ca o masina in care tb sa se bage
si are volan...sper sa i placa
Pt Bianca
habar nu ammmmmmmmmm
noi o sa petrecem Craciunul pb la tara daca o sa ne lase vremea...
va pup pe toate si sper sa ne ,,revedem ,, curand....
La multi ani Mariooooooooooooo sanatate si noroc...
daca am omis pe cineva imi cer iertare
toanca spune:
Hello.
Matei nu mai are febra....
A stat un pic in curte (ca e plina de zapada) pana cand mi-a spus ca ii este frig.
Acum e la ora de ascultat povesti ca in weekend trebuie sa ii citim si la pranz si seara.
Giova, nu au primit cadouri la fel; cadourile sunt aduse de parinti; fiecare ce a vrut
Cosmi, deci Puya si Bug Mafia![]()
Maraki, mai are Angelo febra?
Ioana, cine stie poate a visat ceva Razvanel
Ma duc sa-mi fac somnul de frumusete![]()

Giova spune:
eu ma gripez...rau de tot
.
de 2 zile ma doare capul, cand pasesc sau il misc...azi aproape am cazut la pat, dupa vizita din mall, care nu s-a lasat cu cadouri, numai cu frig
.
sunt si singura cu copiii, Marco s-0a jucat cuminte, pe edi l-am luat cu mine in pat si l-am adormit.
asta mai imi lipsea acum! si am uitat sa cumpar paracetamol simplu. bag eu lamaie si portocale, dar degeaba...
Cand am iesit din mall m-am dus sa cumpar niste hot-dog...nu va zic ca au venit 5 caini rapid la noi. edi era in brate, plasa cu cumparaturi in carucior, marco a inceput sa planga, saracul; se dadea dupa mine. Naiba sa-i ia de maidanezi ca si la intrarea principala la mall sunt
.
Cosmi chiar ma gandeam la tine, unde ai disparut asa. se pare ca ai luat acelasi cadou care l-a primit si Nicolas si marco anul trecut.
Iuliana ce naspa...pai la cat cotizati nici atat nu fac pt. copii? la noi cumpara de mosh craciun si iepuras ei cadouri, din banii lor. nu e cine stie ce, dar intentia conteaza.
merg in pat ca sunt vai de curu meu.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
baietii mai mari sunt la zapada. au mers pe jos pana la real sa cumpere sanie...s-au terminat
.
acum merg cu adi la auchan-ul din mall, sper sa mai gaseasca acolo. e prea frumos afara si multa zapada ca sa nu se dea cu saniuta.
eu sunt mai bine, mi-a adus clau vreo 3 cutii de oscilo si una de paracetamol
.
_
Gio
de
toanca spune:
Giova, ai grija sa te faci bine.
Mie mi-e foarte frica de caini si nu imi plac absolut deloc; am fost muscata de 2 ori si de atunci efectiv nu ii mai suport.
Noi avem sanie dar se pare ca Matei nu e cine stie ce pasionat de zapada
Sta 10 minute afara si pe urma spune ca vrea in casa
in loc sa stea si el sa faca miscare
e ca o baba.
Nu, la gradi ne-au dat email si ne-au spus sa aducem cadourile ambalate, etichetate si de dimensiuni reduse
Asta e!
Celelalte fete pe unde sunteti?
Ati ramas inzapezite?
La Bucuresti e jale si prapad; ninge de vreo 3 ore cu niste fulgi marei; asa sa stai in casa sa te uiti cum ninge e tare frumos, dar sa nu fi nevoit sa iesi din casa
Maine vreu sa fac bradul.
Voi cand il faceti?
Giova spune:
Neatza!
si la noi ninge...e ca-n povesti, dar vorba Iulianei, sa nu iesi afara din casa.
Clau iar e in cautare de sanie...sper totusi sa gasesca ca vrem sa ne dam azi...cu toate ca e un gerrr....bbbrrrrr
sunt mai bine, bag paracetamol, oscilo nu am chef ca e prea cu restrictii.
Iuliana sa stii ca si marco se plange de frig...e cu salopeta intreaga, cizme de zapada, caciula, manusi, fular si tot e plange dupa ceva timp.
o duminica frumoasa sa aveti
.
_
Gio
de
maraki spune:
Maaaiiii, am dat de voi in facebook
Ce faceti voi acolo? eu am deschis aseara cont pt ca vroiam sa caut pe cineva, nu mi se pare deloc interesant...cum fac sa sterg pe cineva de la prieteni?
angelo este bolnav, gripat mai exact...dimi a vom....are nasul infundat, tuseste si cateodata face febra.....pana pe 4 ian sau cand trebuie sa inceapa gradi, sta acasa.....
revin mai incolo......e un frig aici, dim erau -16 grade
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Hello...
Noi ne-am trezit, am facut bradul, supa care am iesit un pic prin curte la zapada.
De data asta a stat Matei cam 30 de minute afara, dupa care la un moment dat mi-a spus ca vrea in casa....
Cand am intrat in casa, in timp ce il dezbracam, m-a intrebat cand mancam
; a mancat ciorba de curcan cu paine (lucru care nu se prea intampla) dupa care mi-a cerut si felul doi
; bag de seama ca aerul rece i-a facut pofat de mancare
; in cazul asta sa-l tot mai scos afara.
A...nu v-am povestiti anul trecut cand am fost la munte, dupa ce a stat vreo ora pe partie in Poiana Brasov, ne-am oprit la un restaurant sa mancam.
Fiind foarte aglomerat mancarea a venit destul de greu; la un moment dat Matei l-a oprit pe chelnar si l-a intrebat: ''nenea da mancarea mea cand vine ca mi-e foame!![]()
![]()
![]()
"
Maraki, sanatate multa lui Angelo.
Matei nu a mai facut febra
Ce e cu facebook?
Eu nu imi aduc aminte sa fii intrat pe asa ceva
Vad ca e liniste deplina pe aici.
Fetele pe unde sunteti?
Matei acum face puzle: a primit de la Mosul de la gradi
si vad ca e foarte incantat.
Eu cred ca o iau usor, usor spre somnul de frumusete
Giova spune:
maraki sanatate lui Angelos. la asa temperaturi era si de asteptat sa raceasca copiii.
pe mine m-ai gasit pe facebook? nici parola nu o mai stiu, m-au facut sa ma inscriu prietenii din italia, dar nu am mai dat pe acolo de multttt. Mi se pare tare incurcat, si-l pun in limba romana, degeaba....
iuliana super ca ati iesit afara la zapada. pai frigul le face pofta de mancare
.
Clau nu a gasit sanie, a umblat de i-a venit rau. parca vad ca in cateva zile va fi din nou plin de ele prin magazine. In Alba avem vreo 3, poate aducem una si aici...daca om avea loc de ea in portbagaj.
mergem si noi la masa. sa-l chem si pe clau de la birou.
_
Gio
de
MIHA78 spune:
Maraki sanatate lui Angelos, sa-si revina puiul cat mai repede.I-am admirat gradinita in poze, pare a se simti bine acolo.
Giova, cica nici prin Cluj nu se prea gasesc saniute, a luat lumea acum cu zapada asta. Sanatate si tie, mare grija sa nu ia acum si frumosii.Am vazut pozele si ale voastre si ale Iulianei, superbe, dar am o intrebare, voi de ce vreti sa slabiti? Zau asa ca amandoua aratati super, n-am mai pus eu poze demult, dar mie zau ca nu-mi vine sa pun, voi sunteti manechine.
Cosmi, sanatate lui Stefan, tu ai domnisoara-n casa normal ca au astfel de preferinte.
Silvia, Alain cum e, a trecut raceala? Am vazut poze cu voi, doamne cate jucarii poate avea.
Ana rau ai putut supara baiatul, vb. Irinei cum l-ai certat tu la masa pe el care are atatea de spus. Si Tudor ar vb. non stop, cred ca si asta e un motiv ptr. care nu i-a placut la gradi, nu-l prea asculta nimeni ca aveau si altele de facut.
Noi azio am fost la o petrecere de copii, normal ca iar a facut figuri. S-a jucat cam o ora, dupa care a avut si un incident, o fetita mai mica a crezut ca a ridicat mana la ea, l-a captusit nitel, asta-l meu n-a mai vrut sa intre intre copii, a stat la masa si ma intreba, cand plecam acasa? Mi-a si spus ca el nu vrea sa-si tina ziua la loc de joaca.