Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

La multi ani Mario! Petrecere frumoasa si sa primesti multe multe cadouri!

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 19 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Serbare Matei:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Serbare%20Matei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Iuliana, am vazut pozele lui Matei! E un scump si e atat de blond. Nu l-am vazut de ceva vreme, a crescut foarte mult dulcelul! Se transforma in copilasi mari bebelusii nostri.
Eu mor de ras ca citeam pe la odiseea spiridusilor (incerc sa vad cum stateam cu kg in diverse etape ale sarcinii ca nu-mi mai gasesc "Caietul gravidei" de la sarcina cu Razvan) si am deschis un cap din 15.12.2005 unde Brandusa spunea, citez: "Rali, daca ai venit de la doctor, da-ne de veste! Ca deja presimt ca apare si prima fetitza (a mea in nici un caz, ca ne simtim bine impreuna!)
Bee
si Fetitza"

Si ghiciti care a fost prima fetita din gashca

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 19 cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Salutari la fete,

Toanca ce a crescut Matei si ce dulce esteee Pune si tu poze mai des Frumoasa serbarea, mi-a placut peisajul din spate, super tricoul spiridusului, mi-au trebuit cateva secunde sa ma prind ca nu era cravata adevarata Au avut un Mos Craciun ca in povesti Foarte bine l-au ales!
Super tari si pozele cu Marcolino

Angelo este cu febra din seara asta, sper sa fie ceva trecator si sa nu il tina.

revin maine, noapte buna tuturor...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Multumim frumos
Intr-adevar a crescut foarte mult....
Bluza si mie mi-a placut foarte mult; i-a adusa-o Victor din Londra...da eu am gasit-o pe net
Mosul (v-am zis a fost o Moasa) a fost super; costumul belea si barba si ochelarii
Maraki, si Matei e cu febra: 38.3
Ioana, deci esti nostalgica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Off Ioana, mi-au dat lacrimile cand am citit ce a scris tu! EU numai de nostalgii nu am timp! Ana mea era Fetitza fiindca superstitioasa fiind nu am vrut sa-i spun pe nume pana nu nasc si o vad sanatoasa. Mi-au spus ca s-ar putea sa aiba SD si nu mi-am facut amniocenteza...... Si a fost sanatoasa, iar apoi am avut alte probleme cu ea. Ma uit la Tavi cat seamana cu Ana! Extraordinar! Leit. Tot e Ana. Luuuung si slab.
M-am uitat la planta ta Ioana si nu recunosc ce si cum. Acum in locul tau mi-ash pune urmatoarele intrebari: sursa de caldura care sa streseze planta? langa vreun calorifer? curenti de aer? Pare o planta care sa nu suporte curentii de aer. Apoi cat de des/rar o uzi? Eu as uda-o mai rar de o data pe saptamana iarna (chiar la 10 zile). Daca frunzele se usuca accelerat ar trebui sa te gandesti la o boala/ciuperca/parazit si atunci tb dat cu un spray (de preferinta 3 in 1 ca sa elimini orice suspiciune). Ultima varianta e destul de putin probabila. Banuiesc ca nu i-ai schimbat pamantul de curand.
Sanatate la baietii cu febra! Of OF. SI eu am unul, dar mai mic: Razvan.
Astept sa-mi vina sotul de jos, sa definitivam meniul de sarbatori, ca sa stiu ce cumparaturi facem maine. O sa avem musafiri si de Craciun, apoi serbam ziua Anei (pe 26 sau 27), de Rev iar musafiri.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Foarte frumoase pozele Iuliana, a crescut Matei si parul lui blond la fel. super moshul-moasha si super bluza.
nu au primit cadouri la fel? am vazut ca erau diferite pungi pe acolo.
Angelos, matei, razvan sa scapati repede de febra, raceala si alti virusi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Dau si eu pt toate cele care au nevoie[somnoros]
Eu sunt franta, m-am trezit de o jumatate de ora in conditiile in care m-am culcat la 4.50....cafeaua aia de ieri mi-a facut figura cu nesomnul. Iar la 8, intinzand mana sa-l invelesc pe Razvan (care nu stiu de ce a aparut peste noi in dormitor pe la 6 si s-a urcat peste Cristi) am simtit ca e fleashca....a facut pipi pe el! Dormea cu un inger si cand l-am trezit si l-am intrebat ce a facut cica "Shttt, pune capu' pe perna si fa nani, nu spune lui tati!". Sper sa nu ne intoarca raceala, mai ales ca azi avem si un party, la baietelul nasilor, plus nu-mi vine absolut nimik in cap potrivit pt un cadou la 6 ani
Merg sa pregatesc micul dejun al piciului, revin!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 19 cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
eu am alaptat piciul si mi-am baut cafeaua.
astept sa se trezeasca marco si sa ne duca Adi pana la mall...mi-e groaza sa chem taxi, cu 2 copii dupa mine si caruciorul. sper sa vina si dupa noi, ca voi face ceva cumparaturi.

Nu mai zic ca al meu sot lucreaza si azi si maine...nu stiu cum se face, caci tot cand am nevoie de el nu este. Tanti cu curatenia a plecat la Moldova la mama ei, asa ca am pus-o. dar cum nu stam acasa, nici nu ma mai gandesc la ultra mega curatenie. va face Clau luni sau marti, cand e mai liber si gata.

Cumnata ne asteapta, vom sta la ea...cica e plina imensa curte de zapada...spre deliciul lui Marco...cred ca am putea lua si patine sa ne dam in piscina...la cat e de frig afara.

Ioana saracul razvanel, cine stie de ce o fi facut pipi pe el. poate a ramas dezvelit si i s-a facut frig, sau a baut multe lichide inainte de somn.
Naspa ca nu te-ai odihnit, bea capucino, daca cafeaua te tine treaza.
La baiat de 6 ani nu stiu ce cadou sa-i cumperi, la fetite aveam ceva idei.
Irina cum a fost ieri party-ul?
Oana, Ali doar atat? mai ziceti ceva...

azi musai sa-l gasesc pe printul Filip pt. Anna- fetitza prietenei mele din Alba. asta isi doreste, asa ca il voi cauta, habar n-am cine e asta si nu mai tin minte al cui print este....banuiesc ca scrie numele pe cutiile de papusi.

o zi frumoasa sa aveti si spor la si alte cele.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutareeeee gagici

Mergi la inceput