Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani MARIO!
Sa cresti mare, frumos si sanatos!!!

La serbare....un fiasco total; unul se scarpina, unul plangea....unul nu vroia sa spuna poezia sau cantecelul...
Matei a spus poezia tare si apasat (chiar prea tare ca mai mult tipa si nu prea s-a inteles mare lucru).
Mi-era mila de educatoarea care se tot chinuia sa-i tina in loc, dar ei nu si nu
Diseara o sa descarc pozele si o sa le pun sa le vedeti si voi.
Matei a fost foarte incantat de ceea ce i-a adus Mosul.
Mosul (de fapt o Moasa) a avut un costum belea si a fost super cu HO, HO, HO...

In Bucuresti e jale si prapad; se circula numai cu viteza 1 sau 2 ca astia nu prea s0au inghesuit sa dezapezeasca; asa ca am venit cu masina cu o frica.....ca nu mai am Casco la ea.
Spre sa reusesc si diseara sa ajung cu masina teafara si nevatamata acasa
Ne auzim mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, MARIO - SEBASTIAN!
Sa cresti mare, sanatos si voios!

Cristina si [blue]Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost si noi la zapada. sper sa adoarma si m,arco si pun poze imediat. cred ca 15 min. am stat, ne-au inghetat toate cele si lui Edi nu i-a placut.
Overall-ul lui Marco (ce-mi place cum suna) ii e cam mic, nici nu-i cumpar altul pana la reduceri, sa aiba pt. Austria.
Pe Edi l-am imbracat prima data cu el, ii putin marisor, asa ca m-am scos. celalat de blugi nu mai ii e bun si tare misto a fost, e si mai subtirel.

Ioana nu stiu nimic de planta aia, sorry.
Lili si al meu e atras de tel. si nu numai. de tot ce e electronic. tel. nu sunt punctul meu forte, asa ca eu iau ce ramane de la el, pe mine nu ma intereseaza sa fie cat mai bune si complicate, si asa nu-mi bat capul cu ele.
Cu botezurile si nuntile....mama ce scoruri se practica la voi. nici mie nu-mi plac botezurile cu mai multi copilasi, prea duce a comert si se pierde din taian sfanta. eu am avut noroc ca amandoi au fost singurei botezati, la Edi au fost amandoi preotii de la biserica de care apartin bunicile, dar a fost o slujba frumoasa, nimeni nu s-a grabit...doar gandurile noastre erau la bunicul, caci a fost dus cu salvarea chiar inainte sa plecam la biserica.
Iuliana imi pare rau ca a fost fiasco, bine ca si-a zis poezia Matei. la noi a fost surprinzator mai bine ca anul trecut, dar tot s-au mai scarpinat, au mai povestit,.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Giova, cu impachetatul stai linistita; pe mine m-a distrat foarte mult si chiar statea aseara cu Victor si admiram desenul lui Marco care seamana cu desenele lui Matei
La serbare saracii copii cred ca au fost chiauniti de blituri toti parintii faceau poze (inclusiv eu) mai rau ca chinezii
Omul de zapada gonflabil nu am apucat sa-l duc la posta sa-l trimit inapoi, dar sper sa ajung maine, daca nu o sa raman in seara asta inzapezita.
Renul meu din curte nu se mai vede de zapada (ca sa va dati seama cata zapada am in curte).

Vad ca vorbiti si de vergeturi.
Eu nu am niciuna m,-am scos; nu stiu daca e de la crema cu care m-am dat in fiecare zi in sarcina, sau pur si simplu a fost pielea mai elastica, dar cert e cam n-am; marea mea problema e ca atat din cauza conformatiei am oarece burtica care ma enerveaza la culme

Mergi la inceput

L-am culcat pe Marco, s-a trezit Edi. credeam ca trag si eu un pui de somn cu spiridusul.

de ieri ma doare tare rau capul, de fapt ceafa si gatul, cand il misc e jale. asta e raceala, dar ce pot lua daca alaptez? aseara am luat un nurofen raceala si gripa, cred ca mai bag unul...nu mai rezist asa.

Iuliana pai aveti zapada mare.
la noi au fost tare ordonati parintii. au pozat de la locurile lor si e distanta pana la scena, e sala de spectacole.
au filmat asa ca vom primi dvd-ul cu toata serbarea. asa fac de vreo 3 serbari si tare bine este.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si eu repede, repede sa-l felicit pe Mario.
LA MULTI ANI MARIO! Sa fii sanatos si norocos. Irina, sper ca nu mai mergi pe nicaieri maine. Parca asa am citit ceva de un porc, sambata, la 30 km de Constanta? Nu te-au bagat astia in spital cu viscolul? Desi, nu esti la termen, tb sa mai stai. Dar am vazut ca a nascut o femeie acasa cu barbatu-sau pe motiv de viscol. Bine ca am nascut vara! Si bine ca a primit barbatul de la firma masina de teren, ca altfel, aici ramaneam inzapeziti.
Giova, frumooos tzurtzure! Superb.
Toanca, sa ajungi cu masina nevatamata acasa diseara. Stiu cum e in Buc cand e asa! Jale si durere.
Ana sanatate Anastasiei, o serbati de nume, ma gandesc! Si Alex cat de sensibil a fost la vorbele tale.
Silvi, sper ca e mai bine Alain. Desperate housewife zici? Join the club! Io-s pe pozitii.
Maraki, desteptii nemtii vostrii cu cauciucri numai de iarna, iarna evident! PAi de-aia-s nemti.
Creme? EU stiu ca iarna tb creme grase, fiindca lipidele protejeaza pielea de frig. Deci nu hidratante ci creme pt ten uscat, chiar daca nu aveti tenul uscat. EU una nu dau copiii cu nimic si momentan si eu am sarit peste crema. Musai sa-l rog pe Moshu In ultima vreme am avut ceva Antirid de la Aslavital. Excelenta! Mai buna din punctul meu de vedere decat L-Oreal, Garnier sau altele din aceeasi clasa De Vichi, nu stiu. Yves Rocher, da, sunt minunate, dar nu-mi mai permit. Parfumuri? Sunt foarte carcotasa si pretentioasa. Deci cine-mi face cadou un parfum se risca mult. Am primit 2 parfumuri anul asta de ziua mea, unul e ok- adica inca nu m-am lamurit daca-mi place sau nu, deci il folosesc la greu, iar pe celalalt deja l-am dat. Cel mai mult imi place Carolina Herrera 212, ales de sotzul.....
Copiii? Razvi e cobza. La noi viscoleste si e o zapada.....nici n-am apucat sa facem cumparaturile de sarbatori.Merg sa citesc Bambi.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Incerc sa ajung cumva acasa....
Ne auzim mai tarziu, asta daca nu raman inzapezita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova-nu am luat niciodata nurofen, asa ca nu ii stiu comp...Gravida si alapatatoare am primit numai paracetamol de la dr...
Si eu zm vrut sa-i pozez pe amndoi la cresa, dar mi-a schimbat porcina planurile...
Iuliana-Bravo lui Matei!
Madame Cristina...am priceput ca ai venit cu treaba, dar dl Razvan ce mai face?
Cu vergeturile n-am avut mari pb dupa Alex, acum am crapat in toate partile in ultimele 20 de zile de sarcina cand s-au pus 10 kg...era apa, dar nu ma mai incapea pielea si se rupea pe toate partile. Nu am avut curajul sa ma studiez bine, dar sunt naspa rau...cred a numai bisturiul mai poate rez burta mea...si cand ma gandesc ca la fac imi era rusine la plaja ca aveam o gaura in loc de burta si mi se vedeau coastele

Mergi la inceput

Bee carolina Herrera miroase misto, se aseamana cu Blue light de la DG- asta e preferatul meu.
Iuliana drum bun sa ai si rapid.
Miha nu zici nimic?

eu i-am dat 2 lingurite de suc proaspat de porto la Edi. si asa e racit, nu-i strica putina vit.C, sper. Diversificarea o incepem dupa ce ne intoarcem din Alba, mai exact imediat dupa ce face 6 luni. Nu am chef sa o incep mai devreme si sa ma incurc pe acolo cu cate un morcov si mai stiu eu ce....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani spiridusilor!!!

Razvan
Nicolas
Mario

Sa cresteti mari , frumosi, sanatosi si sa fiti cumintei!!!

Mergi la inceput