Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dani- La multi ani!cred ca afost tare fericit de asa petrecere.
Am INTARZIAT LA URARI,dar ANastasia a facut iarasi alergie la ceva..si era sub un antihistaminic usor, pe care tr sa-l ia o luna dupa alergia la penicilia...deocamdata nu putem face nimic.
Alex vrea sa desfintam hota ca sa cumparam un semineu "pe podea" ca alea)s mai largi...in hota risca mos craciun sa ramana intepenit (ia zis taica-su ca hota e semineul nostru).
a cumparat taica-su faimosul avion mickey.binea plzcat dupa avion si a venit cu cadouri si pentru ziua lor (le redistribui ca deja sunt prea multe).
am uitat sa va spun...si el are cateodata accese "speciale". e fixist si ar vrea sa fie ca el mereu si, mai nou,de cand e la gradi incearca sa ne manipuleze cu mancarea si sa dea ordine.

Iuliana- ca sa fii 100% sigura ca le dai pe spate; eu ti-as rec sa faci din avans o rulada, un quiche....ca sa nu fii stresata ca nu-ti iese si sa dai rateu cu ele de fata....sau macar experimenteaza de acum elementul X.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata dragi mamici!
Am ajuns si eu acasa, am schimbat bona de dimineata (adica sotul) care a plecat la serviciu. Mai am maine o ora dimineata si apoi sper ca la pranz sa plecam spre Iasi. Diseara trebuie sa mai merg la ceva cumparaturi, mai am ceva cadouri marunte de luat. Si niste hartie de ambalat.
La noi e frig in continuare, bine ca nu mai ninge.Dar in oras inca se circula infernal. Doar centura ce e curatata.
Bebe mic e destul de activ, ba se mai incordeaza si burtica uneori. Si nici nu fac treaba sau miscare. De, batranetea isi spune cuvantul.
Eu nu fac nimic de mancare, ca doar mergem la bunici; vad eu daca fac ceva special pe acolo. Abia astept sa fiu si eu la casa mea, in orasul meu, sa nu mai trebuiasca sa ma carabanesc cu toate dupa mine. Sa speram ca reusim pana nasc.
Va

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 22 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

La multi ani Dani!
La multi ani Anuska de Brandusa!
Eu am intrat repede sa ii urez la multi ani lui Dani si Anei si sa va spun ca va multumesc pentru urarile la prichindel si sa va mai spun ca nu am nascut insa dupa ziua lui Mario am fost la taiat porcul toata ziua , ieri la fel plecata si acum plec la eco si apoi in market.Sper s apot intra mai pe seara.
Va pup pe toate!

Irina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Am ajuns in Pipera, dar calculatorul nu mi-a ajuns inca.
M-am logat la calculatorul unei colege ca altfel chiar stau degeaba.
Ana, ce rulada sa fac?
Mirela, ma bucur ca s-a distrat Dani la petrecere.
Apropos de dat pe spate: aseara m-a pupat Matei si mi-a spus: ''mami esti asa de dulce..." eram ''uda'' toata cand l-am auzit; dupa care l-a pus si pe cutu lui de jucarie sa ma pupe si mi-a zis: ''uite si cutu zice ca esti dulce"
M-am plictisit de nu mai pot si ma gandesc cu groaza cate emailuri s-au adunat si eu n-am calculator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146512

Mergi la inceput