Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Deci... cremuiala, bocuiala, plictiseala... pe mine m-au lovit doar prima si ultima... bocuiala sa fie la ei acolo ca doar era de asteptat ca marioneta mai "buna" nu era de pus ca prim ministru.
Asa ca... va doresc nervi de otel si adaptare cat mai usoara la traiul din ce in ce mai incert.

Robert si-a luat liber azi de la serviciu ca a avut de rezolvat ceva treburi pt apartament.. asa ca pe la 12 juma era acasa, s-a dus cu Nicolas pe ulite.. si la derdelush cu sania dupa care s-a chinuit sa faca un omulet de zapada pt ca e atat de moale si nu se poate face bulgare. Au reusit pana la urma... si vrem ca in seara asta sa iesim in parc la IOR sa vedem luminitele si sa ascultam colinde.
Acum l-au sunat ca vin de la banca sa faca evaluarea la apartament si a plecat urgent dar dupa ce termina e numai bine de plecat in parc.

ANA - pai ce crema ne-arati tu acolo... sticla xxxxl... pai din aia m-as da si eu pe gat si pe decolteu ca din recipientele de 40-50ml ma dau doar pe fatza. Doar dupa dush ma dau cu crema de corp pe gat si decolteu.
Adevarul e ca si pe mine ma loveste o lene de dat cu cremaaa... mai ales acum... pe corp ca mi-e greu...doar pe burta ma mai dau cand am chef. Oricum nu ma mai agit ca am tone de vergeturi pe burta inca de la Nicolas unde n-am scapat seara sa ma dau cu crema speciala de la Chicco pe burta. Asa ca... oricum mai grav va fi dupa ce iese bebe ca atunci mi se rupe pielea ... stiu de data trecuta.

Ana si zici ca s-a suparat copilul pe profe si nu mai vrea la scoala... ca nu-l lasa sa vorbeasca. Aoleu ca si-al meu e moara stricata tot asa se baga peste oricine... nu conteaza. Lasa draga sa vb cat vor ca imediat ce mai cresc nu mai scoatem noi vorbe de la ei... doar stiti ca barbatii nu-s prea comunicativi si ca scotu vorbele cu clestele de la ei. Poate doar pe gagici sa le mai vrajeasa.

Iuliana zici ca strabati din Berceni in Pipera... cunosc traseul... ca doar si eu mergeam din Ozana la Pipera si-apoi din Ozana in Otopeni cand eram cu Nicolas si preferam sa merg pe centura. Robert e oricum condamnat sa strabata pana in Baneasa de la Autostrada A2... asa ca te-ntelegem.
Poate primesti raspuns favorabil de la cealalta banca si poate au sediul mai in oras.

MARAKI - imposibil tocmai tu in Germania sa nu gasesti o crema buna la pret bun...

Zicea Silvie ca foloseste nu stiu ce de la Farmec... pai eu imi luasem de la Aslavital crema cu argila... stiam eu ca folosisem acum vreo 6 ani si a fost buna numai ca de data asta m-am umplut de puncte de grasime de la ea culmea ca doar impotriva astora era. Mi s-a parut mie putin modificata compozitia.... si ma refer inclusiv la miros... sau poate era un lot spre expirare si d-asta n-a fost buna.

Merg sa pregatesc un ceai cald pt iesirea in parc.

LILIANA 32+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Paracioaso sau "lau mami, lau"- a se vrea rea mami, rea Cam asa si cu tine Ana...eu sper sa iti aduca mosul o nuia.Auzi cum ai putu sa superi baiatul asa tare,si mai ales sa ii spui si la masa- asta zici ca ti se trage de aici...hmmm, m-am suparat pe tine ma duc s aimi fac cartofi prajiti.
teolindo tara arde si tie iti "arde" de mers in parc si mai esti si gravidoasa?Eu nu m-am mai dat cu nik pe burta deoarece data trecuta am umlfat conturile lal mustela si cu o apt inainte de nastere mi s-a facut harta europei pe burta-asta era vb Ioanei dar la ea parca er ape fund?

Irina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Stati asa ca initial mesajul meu a fost cu ce fel de crema sa folosesc pt vremea asta, nu intrebam de marca...doar ce trebuie sa scrie pe cutie, antirid, hidratanta, lift skin, etc. Asta care mi se termina acum nu este Loreal, e Diadermin ca ma si miram sa coste doar 12 euroi.

Ana, ce afectat este Alex daca i se face observatie Felicitari pentru rezultatele bune de la gradi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Pai Maraki si Loreal sau Diadermin e hidratanta, pt ce fel de ten, ca ai intrebat ce fel de crema si apoi ai zis de marca? Eu cred ca fiecarei femei ii corespunde un anumit gen de crema insa e drept ca pt iarna iti tb una hidratanta .Acum dc ai un ten gras presupun ca nu iti iei o crema super hidratanta sa iti luceasca fata ca un glob de pom.
Aia la kg a Anei suna bine la pret si volum.
Sunt suparata ca a venti popa cu ce vine el acum in perioada asta si Marian pana si-a gasit pantalonii ( asa ii tb dc sta in budigai prin casa) , eu pana mi-am tras o bluza (asa imi tb dc stau in maieu)...a plecat popa si m-am suparat rau de tot .Pe Marian evident , ca eu am deschis usa si am crezut ca sta el acolo sa vina popa si el , de unde misuna prin casa.Ba mai mult mi-a zis ca ce ma agit atat ca doar mai bine si in ianuarie.
La noi s-a anuntat iar cod galben de la 4 dimin pana la 23 seara.Sa vad eu cum se duc ei la taiat porcul sambata la 30 km de Cta, cu sania doar.

Irina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina popii astia nu stiu cum sa mai faca rost de bani, se vine cu Boboteaza pe 6 ianuarie si iti da cu mir prin toata casa. Acum e prea devreme.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsoir doamnelor , apar si eu in zona cu vestea ca a venit zapada si la noi eu ma bucur dar al meu sot nu e asa incantat ca maine mergem la aeroport dupa soacra mea la 90 km si nu avem cauciucuri de iarna se ambitioneza sa nu ne punem ca nu circula cu masina ce e drept decat o saptamana va avea nevoie de ea in ian in rest sta in parcare..si cum trebuie luate cu tot cu jenti o sa vada el in ian ce face.
Am fost si am dus copilul la medic de dimineata cu circ si acolo surpriza neplacuta a fost ca nu a vrut nici macar sa se dezbrace , ce sa il examineze sau sa ii faca test de vedere si de auz cum era programat ca era trantit pe jos nu va zic ca simteam ca imi puca coronarele...( noroc ca ea bine imbracat adica dragut sa se vada macar ca nu suntem tigani ) am stat si facut discutia ce trebuie depre comportamentul lui Alain si am dicutat fisele date de educatoare ( cele de care vb Ana din ce am dedus) si gata am plecat cu coada intre picioare ramanand sa incerce sa repete testul in ianuarie fara mine, doar cu el .Mi-a zis ca trebuie sa ii mai fac un rapel la ROR ala care i-a dat si reactii urate sa il ia naiba ca mai stau un pic macar raceala sa ii treaca. Am pus poze de azi de la Mos ca l-am dus la 3 sa vada mosul si sa isi ia cadoul ce l-a facut pt noi de Craciun,o rama de lemn cu o usita si cu poza lui si cu bradutl de lemn facut de el.http://www.dropshots.com/psilviaro2

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Irina nu te mai necaji ca daac vrei neaparat poti sa chemi tu un preot sa va binecuvanteze casa inainte sa apara bb . Mi-ai adus aminte de o faza simpatica cu al meu sot ca am patit-o si noi o data ca a venit popa si ne-a zis ca trebuie sa platim ceva cotizatie ce se dadea pe an...o suma foarte mare mi s-a parut atunci era vreun mil acum vreo 7 ani si a ramas perplex am meu a zis sa nu il mai prinda cu busuiocul lui asa scump vai ca mor cand imi amintesc.
Lili ca veni vorba de nostalgii, eu stii dupa ce sunt nostalgica dupa vremurile tineretii de dinainte de bb, vai ca nici nu stiam ca sunt casatorita ne adunam acasa fiecare cand vroiam si faceam o oala de cartofi prajiti si inchiriam filme nu am stiu ce bine imi este...nu mai prind eu never asa vremuri peste vreo 20 de ani poate . Ca ziceai de creme si eu eram mare fan farmec adica Ana Aslan mai mult dar am dat si rateuri cu ceva crema grasa de m-a umplut de bube si ceva aiurea pt ochi , acum eu sunt ramasa pe YR cu produsele lor bio ca sunt alergica tare am si de noapte si de zi de la ei dar folosesc si asta de care ziceam si lotiunea aia alba cu castraveti de la farmec e mortala sper sa nu o scoata de pe piata. Cu vergeturile si eu am avut pb in sarcina nu fac nici o branza cremele daca esti predispus cica se scot cu laser habar nu am....

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Maraki ma uitam chiar pe link-ul dat de Ana aia de la Vichy antirid e pe la 24 de euro deci e cam scumpa. Incearca daca vrei cea cu Inositol de la YR cere mostra la ei ca iti dau daca aveti ceva mag in Moll eu am fost super incantata de ea doar ca am dat-o pe alergii de o vreme si nu mai pot sa o folosesc dar e bestiala si e adaptata la 30 de ani. De la 40 au alte creme, e fain la ei ca au pe varste.
Irina ca am uitat pai eu daca as sta mai aproape pe bune ca as vrea sa organizez "ceaiuri" cu voi fetele din grup si v-as face bunatati ca o adevarata desperate housewive ce sunt
Ioana de Bistrita nu stiu de ce nu am reusit sa vad pozele vostre ca tot da eroare .
Merg si eu sa mai adun de pe aici asa nu amnici un chef de nimic...as sta si dormita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la serbare.
Nu am mai ras in asa hal de tare mult. au fost simpatici foc, marco a avut 3 poezi de cate 4 versuri fiecare. eu stiam doar de 2. la inceput trebuia sa fie in alb, pe urma costumat. l-au imbracat alea in graba si au uitat pelerina. i-a pus-o ingrijitoarea, dupa ce si-a zis rolul de tzurtzure, dar i-a pus-o invers. Noroc ca si-a intors-o el.
Sa mor de merita costumul pt. 5 sec. cat a zis poezia. dar na...toti sau majoritatea erau costumati.
au cantat Juingle Bells fiecare in limba lor proprie(engleza) si in stilul propriu. la fel si colinfdele:unul era la refren, altul la primul vers.
Noi eram pe jos de ras. marco urla de pe scena la edi, ne-am pus in primul rand sa pot face poze....

acum eu sunt singura cu Edi, marco la mall cu prietenul Mihnea si ai lui, Clau la birou.

am primit de la mama lui Mihnea poze pt. masini cu Edi si marco...separat. L-a pozat pe edi la concursul de inot si ne-a facut surpriza. Numai bine aia de pe masina lui Clau am luat-o jos caci se decolorase. sunt asa de faini....Clau zicea ca de mai facem multi copii, umplem luneta cu Marco, Edi on bord si nu se mai vede nimic.

merg sa adun putin jucariile, caci i-am invitat la un pahar de vin si e dezastru aici.
revin pe urma cu poze si sa va citesc.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Citesc mai pe seara ca vad ca ati avut spor nu gluma.
Giova, a venit coletul (cutiuta)
Multzam.

Intru mai tarziu

Mergi la inceput