Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Bun pretul la crema Anei si la ce cantitate este. la noi cu siguranta nu e asa ceva, sunt poate cu compozitie asemanatoare dar la preturi enorme.
Ma tot mir ce preturi au cosmeticele de bebei de la Mustella. bine ca nu are Edi probl. cu pielea ca ne uscau la buzunar.
Maraki eu tot nu-mi dau seama cum o termini tu in 2 sapt....sa mor de stiu.
Iti dai seama ca expira crema Anei la cum ne dam noi. dar daca e si pt. corp si pt. bebei, problema e ca si rezolvata.
Iuliana am vazut si eu acum la stiri cine e premier. Oare de ce eram sgura ca tot el va fii?
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Giova poate nu mi se potriveste crema, nu scrie pt ce tip de ten este, doar ce efect are. Poate " inghite " tenul meu prea repede
Sant cu Basescu dar nu pentru Boc! Nu ma asteptam...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
Hm pe unii i-a lovit cremuiala si pe altii bocuiala.Si pe mine plicitseala.L-am trimsi pa Mario la nani cu tasu, acu' sigur dorm pana la 5 si eu ce naibii fac?
Am rugat un prieten sa imi aduca din Anglia ca pleaca maine un flcon de infacol, ca sa vedeti ce treburi am eu
Irina 35+ cu
d_melli spune:
Silvie poti sa arunci si la mine niste rulouri cu somon dar si de ale ap epaine ca imi ploua in gura ca naiba
Irina 35+ cu
toanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui d_melli Hm pe unii i-a lovit cremuiala si pe altii bocuiala.Si pe mine plicitseala. Irina 35+ cu |
Irina, esti super tare cu rima asta
d_melli spune:
Aha razi de mine...lasa ca te vad eu la tv saptamana viitoare cand o sa imi faci cu mana de pe drum in alea 4 ore care o sa le faci traversand Bucurestiul ca sa ajungi la munca.Acum , fara gluma, ai primit raspuns la interviul ala?
Irina 35+ cu
Giova spune:
Irina la noi nu a avut efect Infacolul. se gaseste si in Ungaria, sa stii. in caz ca vei avea nevoie in viitor de el.
gata, merg sa ma machiez si sa ma imbrac.
Edi e mucios rau de tot, s-a trezit, a papat si acum ne pregatim de serbare.
sper sa nu faca show pe acolo, caci trebuie sa-l vedem/pozam pe Marco- asta daca nu uit aparatul acasa, ca la inot.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Giova da eu nu imi aduc aminte sa fi avut probleme cu colicii cu Edi.Imi spunea cineva ca tot sab simplexul e baza .Pai infacolul e si in sensiblu acum , am vazut in reclama, insa dc tot merge baiatul in tara lui mama sa imi de acolo.Bafta la serbare!
Irina 35+ cu
toanca spune:
Irina, o sa ma ia traversand Bucurestiul
Nu, nu am primit raspuns la interviu. Abia l-am dat ieri; cred ca mai dureaza pentru ca tipa de la HR mi-a spus ca banca se afla intr-un amplu proces de recrutare personal.
Giova, bafta la serbare
andiaroro spune:
acum trebi serioasetrecuram intr-o noua etapa....pregatiti-va!!!
ne-a venit carnetul de note al lui alex....
asta pe langa caietul in care povesteste ed ce fac ei in clasa si in care sunt lipite tot felul de opere ale lui, etc.
vorba vine, carnet de note... e, de fapt, un tabel cu evaluarea lui intermediara(ramane la dosar doar aia de la sf anului si, oricum, nu o baga nimeni in seama nici pe aia).sunt acolo multe intrebari gen: numara pana la trei, stie sa spuna cum il cheama, se joaca cu colegii, etc....si 3 variante de raspuns: da , nu si "asa si asa" ...asa si asa-ul asta inseamna: "uneori" sau "a indrepta" in functie de intrebare.
la alex totul e ok, face tot ce scrie acolo, dar are cativa de "asa si asa".
la "stiinta"(glumesc) are unul singur la desenatul pe punctulete...nu mi-am batut capul cu asta ca stiu ca nu-i place ca i se pare aiurea sa unesti niste punctulete ca sa faci un om sau sa cerculet cand poti sa le afci direct (mi-a zis cand a avut o data o revista cu cars : acum fac ca e flash, dar la scoala ne pune sa facem cerculetea asa: ce n'est pas cool!!bleah).
mai are un calificativ de genul asta la "te intrerupe cand vorbesti" si " asculta o poveste pana la capat"...ca vb peste noi stiam- pe asta nu-l opreste nimic cand vrea sa spuna el ceva, ne luptam demult cu asta...faza cu "povestea" i se trage de la sistemul de libertate absoluta de la montessori, unde alex la jum oricarei pov era in bucatarie(de asta l-au si trimis aia la curs), asa cum alti se duceau sa faca castele sau sa deseneze...
dar nu despre ce "minunat" e vroiam sa va pov ca, oricum, intreb sunt sunt despre lucruri simple si ai nostrii stiu toti sa le faca gen: numara pana la trei, stie culorile
(bine, in caiet scrie ca cica sunt 2 care stiu sa numere numai pana la 2, dar si 7 care stiu sa numere peste 20 si 3 CARE CONFUNDA albastru cu galben)
ma rog, io am zis sa profit si sa-l dacalesc sa nu mai vb peste om si sa stae sa asculte, etc...asa ca la micul-dejun ii zic: uite ne-a trimis corrine o hartie si zice si ea ac si noi ca tr sa asculti , sa astepti pana termina celalat ca sa vb....n-am apucat sa zic mai mult...
Fetelor...TRAGEDIE!!!!!!s-a facut negru la fata, a izbucnit in plans... ca el nu se mai duce la scoala. A plecat de la masa...Noroc ca era miercuri si l-am luat cu muzica si cu gimnastica si a mai uitat, dar azi de dim ne-a zis de vre-o cateva ori ca nu ar mai vrea la gradi...Intre timp i-am tot repetat ca e unul dintre cei mai buni din clasa ca uite cate stie sa faca, etc...cred ca am incurcat-o cu asta cu scolile de aci incolo...nu credeam sa-l afecteze asa tare, nu eram pregatiti pt altfel de complicatenii...eu ma gandeam ca amai avem cativa ani de gratie, dar se pare ca daduram peste un competitor ca asa e firea lui..asa ca , pregatitiva moral, ganditi-va la discursuri pt mom de genul ata ca se pare ca es apropie...crescura si noi ramaseram cu pregatirea la epoca scutecelor, iar ei, cum spunea si Liliana de Nicolas sun barbati independenti...
acum si una amuzanta...deschid putin geamul la bucatarie aseara si stiti cum intra pe geam aburul valuri cand e frig afara; asa ca alex il aduce pe taica-su sa vada cum intra mirosul de supa cu carnita la noi pe fereastra...chiar am fost emotionata ca mi-am amintit cum dadea cu picioarele in burtica de cate ori ridicam capacul la oala de ciorba (nostalgii gravidoase).
si alta
puneti fesul mai repede!
nu e "la fes" ci "le cuciula" sau "le bonnet"...nici nu stiu cum se zice "la fes" in franceza ca nu mi-ai spus