Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

www.dropshots.com/Edi_Marco#" target="_blank">POZEEEE SERBARE!!!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

la noi erau -7 grade, la ora 19...pe strazi e patinoar. dezastru.

Irina a avut Edi ceva colici, dar putini. cel mai naspa a fost o singura data cand a plans de la ora 24-3. in rest putin inainte de culcare, de pe la 6-8 sapt.
lasa mai popii, nu stiu si ei cum sa mai faca un ban. se vine odata, la boboteaza, vin ei atunci si la voi.
Ana super rezultate are alex. saracul copil, ce sensibil este! si marco se baga peste altii, nu conteaza cine vorbeste, el o tine pe-a lui.
Lili ati fost in parc?
Silvia m-am distrat cu ce le-a zis JP la popi. eu am platit contributia 430 lei acum. 10 lei de caciula, pe edi nu l-a mai pus. Biserica nici nu e gata, dar iau bani. la botez au fost tot cand nu eram acasa.
si voi cu cauciucuri de vara? eu le am pe cele de iarna, dar e mare lenea...si nu am casco si atunci mi-e mai groaza sa circul fara.
Iuliana bine ca a juns. s-a mirat si curierul cand a vazut "coletul". cred ca si-a dat pumni ca a trebuit sa vina dupa asa ceva, dar asta e meseria lor. sa dea DD sa le tinem in dulap neincepute.

fug sa-mi chem sotul de la birou ca ne vin oamenii.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Maraki ma uitam chiar pe link-ul dat de Ana aia de la Vichy antirid e pe la 24 de euro deci e cam scumpa. Incearca daca vrei cea cu Inositol de la YR cere mostra la ei ca iti dau daca aveti ceva mag in Moll eu am fost super incantata de ea doar ca am dat-o pe alergii de o vreme si nu mai pot sa o folosesc dar e bestiala si e adaptata la 30 de ani. De la 40 au alte creme, e fain la ei ca au pe varste.
Irina ca am uitat pai eu daca as sta mai aproape pe bune ca as vrea sa organizez "ceaiuri" cu voi fetele din grup si v-as face bunatati ca o adevarata desperate housewive ce sunt
Ioana de Bistrita nu stiu de ce nu am reusit sa vad pozele vostre ca tot da eroare .
Merg si eu sa mai adun de pe aici asa nu amnici un chef de nimic...as sta si dormita

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Silvie pai mi-e rusine sa le cer mostra Asa as cere mereu si nu as mai cumpara Aia de la Douglas in fiecare an inainte de Craciun,fac masa mare la Calabrone la italian, as putea vorbi cu baietii sa le ceara mostre mai multe...mi-ai dat o idee....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, abia acum am deschis pachetul ca nu am avut cum de Matei.
m-a distrat teribil modul de ambalare si desenul care banuiesc ca ear facut de Marco
Imi si inchipui ce fata a facut curierul
Liliana, ai fost in parc?
Cum a fost?
Nu a fost frig?
Eu am culcat una bucata copil si cred ca mult nu mai stau nici eu.....
Maine dimineata mergem la serbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Heloo, heloo

Am bagat un ochi repede pe-aici...
IRINA - lasa bre ca am iesit si eu sa iau un pic de aer in parc, nu fi invidioasa. Ma mir de mine ca am rezistat sa ma plimb aproape o ora dar m-am echipat cu pantalonii de ski (nu mi-a venit sa cred ca am intrat perfect in ei asta inseamna ca n-am pus kg decat mai mult la burta si cu ghetele meseriase tot de zapada si nu mi-a fost frig deloc.
Mai popa venise cu CRACIUNUL... dar daca l-ai ratat vine el de Boboteaza.!

GIOVA - GRESIT! Preotii adevarati vin sa binecuvanteze casa de 4 ori pe an : inainte de BOBOTEAZA, de IZVORUL TAMADUIRII adica imediat dupa Paste, de ZIUA CRUCII in septembrie si cu CRACIUNUL.Daca vrei sa-l primesti sau nu... e optiunea ta... la fel cum sa-i dai ceva bani pt chestia asta e tot optiunea ta n-au de ce sa ceara ei. Contributia anuala e alta treaba si la noi costa 50RON/an de familie pe care nu vine niciodata sa mi-o ceara nimeni ma duc eu si o platesc cand am chef chiar daca biserica nu e finalizata. In plus atata timp cat exista un preot care slujeste in ea nu conteaza picturile de pe pereti pt ca alea nu se pot face peste noapte si nici nu se pot realiza doar din contributiile anuale . In fine... deja am detaliat prea mult si oricum nu cred ca te intereseaza subiectul BISERICA
Ma bucur ca te-ai distrat la serbare si ca Marco a stiut poeziile. Nasol cu costumul ca n-au stiut cum sa-l echipeze madamele pe-acolo. Pozele inca nu le-am vizionat dar o sa o fac dupa mesaj...

Silvie - deci Alain s-a tinut de circ, Cred ca . Am patit si eu cu Nicolas asa odata... acum un an si nu vreau sa-mi aduc aminte in ce stare m-a adus si cel mai nasol a fost ca dupa ce l-am scos de la doctor a inceput sa planga si sa imi spuna ca sta cuminte... si sa ne intoarcem. Evident ca nu m-am mai intors in ziua aia... dar de-atunci nu mi-a mai repetat scena.Uff ce sentiment aiurea am avut.
Vergeturile nu-s problema ca m-am imprietenit cu ele si le-acopar cu costum intreg vara la plaja asa ca ... nu ma simt deranjata de ele. Oricum eu oricat de slaba as fi si oricat sport as face (ca oricum am facut si de performanta la viata mea)... am conformatie cu putina burticaasa ca eu sunt prietena cu costumele de baie care acopera burtica.

Eh... nu mai stiu ce trebuia sa mai raspund... mai bag un ochi in urma si la poze si mai revin.

LILIANA 32+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Maraki eu primeam mostyre de parfumuri creme de la douglas si inca una...din Italia, de cate ori cumparam ceva mai scumpicel. cred ca vanzatoarele de acolo nu-si cumpara veci pururi cosmeticale.
Iuliana scuze pt. impachetat, imi era frica sa nu se sparga si l-am bagat in servetele...si cred...ca s-a nimerit si o foaie mazgalita de marco.
Bafta pe maine la serbare!

incerc sa culc si eu copiii si pe urma la somn, ca sunt varza.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IULIANA - in parc a fost cam frigulet... pt cei cu care am fost si erau prost echipati adica in blugi, cu capul gol, ghete/cizme piele dar eu care m-am imbracat ca de mers pe partie... n-am avut nici o problema. Doar manusile nu le luasem pe cele de ski ci unele de piele si incepusera mainile sa imi cam inghete.. deci i-am inteles pe ceilalti ca le era frig .
Nicolas avea un costum cu totul... de ski n-a avut probleme mai ales ca el a si alergat prin parc.
F. frumos a amenajat nea Negoita parcul IOR .. muuuuulte decoratiuni cu reni, pinguini, mosi Craciuni, Oameni de Zapada, saniute nu mai zic ce brad meserias au facut si multe comete/stelute prin pomi.
Atmosfera draguta... nu ff aglomerat , canta fanfara ... oamenii mai si dansau sa se incalzeasca, multe chioscuri de lemn cu tot felul de porcarii si chestii de sezon vin fiert/ceai/gogosi... si fff multe chinezisme. Ma gandeam ce misto era acum vreo 6 ani la Praga ca toate chioscurile aveau suveniruri dragute si muuuulta turta dulce in fel si fel de figurine/modele.
Noroc ca n-au cerut nimic copii... desi al meu repede pusese ochii pe solutia de facut baloane de sapun si incepuse sa imi spuna ca nu mai avem acasa.
BAFTA MAINE PT MATEI LA SERBARE sa fie cel mai .

Maine se duce si mama sa ia DVD-ul de la serbarea lui Nicolas asa ca abia sambata intru in posesia lui. Sper sa fie ceva de capul acelei filmari si sa gasesc si o poza cu copilul, macar una...

Al meu copil a cazut rapus.. de la atata zapada si joaca cu copilasii il cred si eu. Merg si eu la dush si ... pe maine.
Noapte buna tuturor!

LILIANA 32+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La multi ani, Mario!
Sa fii sanatos, fericit si sa le aduci lui mami si tati numai bucurii alaturi de surioara ta! Sper sa primesti o tona de cadouri si sa ai o petrecere minunata! Irina si Marian sa fiti si voi sanatosi si bucurosi alaturi de spiridusul cel frumos!

Edit: Sa traiesti si cu numele frumosule, acum am vazut ca azi e Sf. Sebastian!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 19 cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Dau o tare si fierbinte, parca vad ca iar ma apuca tremuriciul ca si ieri mi-am facut cam tare cafeaua, sa fiu fresh si sa fac curat dar m-am lenevit si doar am calcat cev asi am vacut ceva mancarica. Ieri l-am dus pe piculica in oras cu Maxi-Taxi, i-a placut la nebunie dar la intoarcere l-am adus pe jos ca deh, cautam parfum pt tati si l-am super-ultra-mega obosit, era sa adorama mancand. Azi ma abtin de la iesiri ca vad ca ninge intr-una si oricum mari chestii n-am de rezolvat iar parfumul pana la urma l-am comandat de pe net ca e muuult mai ieftin decat la magazin, cu tot cu taxele de transport. Acum ce sper e sa nu fie teapa. Mai fetelor sa fac infarct ieri la mag de parfumuri: Diesel-ul care voiam sa-l iau pe net era la 212 lei iar la magazin (acelasi gramaj de 75 ml si tot EDT) era 346....spuneti voi, astia sunt normali? Acum cand e criza parca au inebunit....pai cu diferenta de pret imi luam si mie un parfumel, macar la 30 ml. Pana la urma m-am razgandit cu Diesel-ul ca parca prea tare seamana cu CK-Eternity si din asta a tot avut si i-am luat CK-Men la 170 lei+10 lei transportul!
Piua, vorba Lilianei, ma solicita piciul dar revin!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 19 cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Mario! sa fii puternic ca Spiderman si iute ca fulger Mc'Queen (mi-a placut urarea si am copiat-o si eu de la altcineva), multa sananate si fericire alaturi de cei dragi! irina si marian sa va traiasca flacaul frumos si numai bucurii sa aveti de pe urma lui!

_

Mergi la inceput