Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Rebiana- maine ma duc la Albu la eco. Poate marti sa trec pe la dr mea. Stiu ca ea nu tine la consumul de carne si nu recomanda chestiile light si degresate. Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Bafta sa vii cu vesti bune!! Pestele gras numai light nu e
Carnea e la capitolul "disparute" in alimentatia mea.
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Eu stiam de macrou ca nu e indicat in sarcina.
+27 cu
George-Theodor
AMR 12 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
asteropipan spune:
BURTICUTZE azi schimbam si noi semnaturica la 27s ![]()
si mai avem o veste: azi am comandat CARUTUL
de pe net! noi am optat pt PEG PEREGO p3 pilko 3 in 1.mi se pare f practic deoarece are si landou si scaun de masina si carutul propriu-zis. abia astept sa il primim. sunt asa entuziasmata si am vrut sa impart asta cu voi ![]()
pupici la toate 
27+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
honeybaby spune:
Ma refer la lapte light, branza degresata. Dr mea sustime ca grasimile sunt bune pt fuctionarea in conditii optime a inimii si a creirului la bebelus. Dar nu recomanda carnea grasa. Iar eu astept cu nerabdare UNTURA![]()
Carne nici eu nu mananc pt ca nu-mi place gustul.
Sper sa fie totul ok maine ca eu am luat 2 in ultima luna si am ajuns la 5.
Daca nu a pus si fimea pe ea o halesc cu fulgi cu tot
.
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
rebiana bine ca mi.ai adus aminte, la fetele cu retard in crestere, aici, li s.au recomandat leguminoasele, orez , paste...printre altele
tare simpatica ai fost cu visul, nu de alta dar tocmai am vazut ieri in piata 12 euro kg de cirese :))))))
denisa tare frumos bradul, anul viitor ma bate gandul de alb si tu esti la fel de slaba dar ti.a crescut burtica, bafta maine la eco
asteropi, felicitari pt carucior, abia astept sa.l vad! sa.l stapaniti sanatosi
cori i.ai convins pe socrii?
noi am iesit la plimbare, si am luat castane coapte si mancand din ele am vazut unele erau urat inauntru, gen mucegaite , asa cred, nu miroseau sau cine stie ce...dar acum imi fac griji
of doamne nimic nu pot sa mananc linistita decat cirese cu rebiana :))
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxana

si 

pt ca ai spus ca mi-a crescut burta

Eu pap leguminoase si atat. Maine trec in meniu orezul si marti fac o budinca cu paste si branza
.
Ma duc sa scormonesc mai multe informatii despre omega3
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
castelanaC spune:
Buna dimineata fetele,
citesc cu mare nostalgie postarile voastre: ghietus, zapada, friguletz... si la care va place caldulet va trimit un calup de timp torid, ca azi noapte nu am putut sa dorm deloc fara aer conditionat (aici nu exista camera fara) m-am trezit lac de apap de cateva ori si dai si bea apa...si dai si bea nenica, m-am trezit ca o gonflabila.
In fine nu intelegeti ca ma plang, e cald si gata.
asa ca va incalzesc dimineata cu o cafeluta calda, cu laptic sau daca nu cu un ceai cu paine cu unt si miere.. mmm, bun? Rebiana ce zici? poate-i place si micutei tale si sa vezi tu ce babana vine!
dayanara ,nu ma dau batrana, doar ca incep sa constientizez ce varsta am... gandeste-te ca am colege de facultate sau de liceu care-mi scriu de copii lor ca se pregatesc pentru plecarea la facultate...intelegi? visul meu era sa am cam multi copii, am crescut cu fratiori si nu stiu acum daca realist imi este permis sa mai realizez visul, mai sper la gemeni..
. deocamdata sa-l vedem pe primul si apoi cat de repede posibil am stabilit ca facem altul, asta e planul cincinal, ca de in epoca aceea m-am format, nu?
nu ma simt neaparat papadie, dar mai fac si eu haz de necaz ca sa treaca timpul.
Kossir, anul asta te duci acasa cu baietii, de la anul balanta va fi echilibrata, 2 fete 2 baieti!
Merci pentru aprecieri, mama e mama, punct, am fost mereu foarte legata de ea si o gasesc si azi modelul meu in viata, chiar daca ducem vieti atat de diferite la spatiu, timp, familie. Oricum sunt convinsa ca fara "invataturile " ei eu azi nu as fi in stare sa ma descurc asa cum o fac. Cred ca asta e vababil pentru fiecare dintre noi!
Oanka, draga mea, dar nu te mai gandi la premuri si la alte chestii de genul asta.
Acum vin sarbatorile, le colindati, le cadorisiti, le petreceti, papati bunatati (de la bunica, mamica... asa e textul) apoi pac sf ion, pac dragobetele, martzugushul vine cu cadoul cel mare!!!!
Deci fii fata desteapta, nu te mai gandi la nebunii si cum vrei tu sa fie bebelina linistita si optimista? mama trebuie sa o invete!
deci capul sus! sanatate si optimism!!!
Corimami sper ca te-ai descurcat cu socrii si e bine sa-ti gasesti cuvintele (stiu ca e usor sa dau sfaturi dar in practica si mie imi este greu) si sa le zici macar ca te gandesti la asta, le multumesti pentru tot si toate si ca esti convinsaca veti gasi o cale comuna.
fetele cochetele va pup pe toate, iarasi scuze ca nu scriu la fiecare in parte, am ceva treaba si sunt confuza ca nu stiu cu ce sa incep, imi tot bat capul cu surpriza pentru sotul meu de craciun si apoi de ziua sa, nu mai stiu cum sa-i multumesc cat m-a facut de fericita si cum ma suporta el cu nervii si neuronul meu gravid, in toate cele, nu zice nimic, sau daca mai comenteaza apreciez ca-si cauta cuvintele, le "indulceste".
va puuuuuuuuuuuuuup

si sa fie o zi de luni frumusica si frumoasa!
castelana fericita
24+ 
CoriMami spune:
Neata mamici,
va salut de la servici
Aseara a fost ok cu socrii, singura am facut curat, am decorat casa, cand au ajuns ei eram si machiata![]()
Ei venisera cred ca in "inspectie" sa vada cum ne-a iesit renovarea. Ne-au facut cadou un tablou superb care merge perfect in sufragerie.
Despre mobila copil nu au zis nik si eu m-am facut ca ploua (m-am hotarat ca oricum voi face ce vreau eu).
A ajuns si sotul meu cand ei se pregateau sa plece.
Acum va pup si sa aveti o saptamana minunata!
26+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
nibi_niki spune:
Buna dimineata.CASTELANA multumim frumos de cafea ..acum o savurez. ALINA2 sa stapaneasca IOANA sanatoasa caruciorul.Eu am in plan azi o vizita la doctor ca ne pregatim de decolat saptamana asta si vreau sa vad ca totul e ok cu bebilina inainte sa plec.Cu somnul mi-am mai revenit, nu ma mai trezesc la 5 dimineata.
la toate burticutele
26+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Rebiana27 spune:
Buna dimineata!
Castelana un ceiut e numai bun!!
Denisa despre efectul benefic al Omega 3 stiam de f mult timp insa de cate ori ai nevoie parca il redescoperi. Iata ce stiam eu: normalizeaza tensiunea arteriala, exercita o actiune calmanta asupra sistemului nervos, regleaza consistenta sangelui, reduce colesterolemia, amelioreaza inflamatia varicoasa a venelor, contribuie la regenerarea celulelor hepatice (in hepatita), ajuta in recuperari postoperatorii, are actiune antiinflamatoare si de protectie a pielii; este reputat pentru mentinerea sanatatii vaselor sanguine si a functiilor creierului
Ganduri bune!!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!