Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
miri_mik spune:
buna amiaza si buna sa va fie inimioara...
arunc si eu eu un ochi timid pe aici, imbodita de cateva saptamani de sarcina pe car ele port cu mandrie, de curioitate si dintr-un sentiment de "apartenenta" cumva:)
nu mare mi-a fost placerea si mirarea sa descopar cunostinte comune prin "urbe" si sa ma declar fericita ca Cineva Undeva se gandeste la noi, ne ocroteste si ne ofera noi inceputuri pline de optimism! (fetele se recunosc, sau ma recunosc)
sa va spun despre mine... bon, eu ma aflu la a treia mare incercare a vietii mele:) din primel doua au rezultat un "artist", bruno, cu parul crets si ochi de miere, si un "bulin", sacha, cu ochi negri i parul drept ca un arici in vremuri linistite:)) nu stim care va fi produsul final al buticii, decat ca e un al treilea "viteaz":) si ca suntem fericiti ca nu e fetia:)
cam atat pentru introducere:) daca ne ingaduiti sa intram in casuta voastra... veti mai auzi de noi, daca nu... eh... pai habar nu am:)))
pupici, miri
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
kossir spune:
Miri-mik sunt cu lacrimi in ochi. Bineinteles ca te-am recunoscut, am petrecut clipe foarte frumoase impreuna. Erai printre cele mai active la odisee. Te primim cu bratele deschise si asteptam povesti de la tine 
. Ma bucur sa aud de Sacha, pe Bruno deja parca-l cunosc de mult 
. As vrea sa vad si pozici cu Sacha.
Va pup si iti doresc sarcina usoara, la termen si un baietel sanatos 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
bordeancavio spune:
denisa, sa doarma bebeluna fericita in patut. foarte dragut, si imi -place si culoarea, e vesela.
corimamai, nu ii lasa sa le aleaga ei, trebuie sa le explici ca tu si sotul trebuie sa le vedeti, sa va placa, etc... nu e vorba de o hainuta care e ok sau nu. sa va lase pe voi sa le alegeti. eu zic sa le alegeti voi din magazin sau de pe net, si ei sa le cumpere, dupa nastere, daca asa e musai sau macar un pic mai inainte, cu 2-3 saptamani. bafta!
briza marii, of... si voi cu patutul. nu poti sa-l mai convingi pe sot? poate in alta zi are chef sa mergeti sa-l luati. e chiar foarte dragut patutul si pretul e super. poate reusesti sa-l convingi.
la noi a fost simplu, noi am cumparat pana acum absolut tot-tot de la patut, carut, hainute si toate. pentru ca oricum nimeni nu s-a oferit. nici parintii mei, nici socrii si nici nu o sa o faca. asa ca a fost simplu, eu m-am mai uitat pe net, am fost si prin magazine cu sotul si in final, desi cam drvreme poate (pe la 4 luni) le-am luat. hainute am luat tot singuri o gramada. nu am de la alt bebe sa primesc, iar ce o sa-mi aduca prietenii, cateva vor fi bune acolo. nasii nu ne-au intrebat nimic. daca vrem ceva, ma rog. dar poate e mai bine asa, am strans noi bani, am luat ce ne-a placut si ce ne-am permis. oricum nu ma asteptam, si la nunta a fost la fel. nimeni nu ne-a luat absolut nimic, parinti sau socrii. cam asa e "modelul". deci, ne descurcam singuri. oricum se evita discutii imi place, nu-mi place...
vio asteptand pe bebe
20+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
child spune:
MIRUNA, LA MULTI ANI!
IOANAACT, felicitari pentru printesa, deabia astept sa ma laud si eu cu bebe meu!
REBIANA, nu te panica, bebeii cresc in etape, cateodata mai mult, cateodata mai putin si eu am experimentat asta cu retardul de crestere, insa m-am odihnit cat de mult am putut, fara tratament si pana la urma a fost bine. Stiu ca pentru tine e mai greu, pentru ca trebuie sa te ocupi si de Luca, totusi, cand ai ocazia, odihneste-te in decubit pe partea stanga, sa se hraneasca bebeEva cat mai mult. HONEY , este si pentru tine valabil!
OANA, pentru sot, sunt niste remedii homeopate foarte eficiente, formula 14, sau mai intreaba la famaciile care comercializeaza remedii. Mie imi faceau bine si comprimatele de propolis cu vitamina C.
In alta ordine de idei, si la Brasov a nins asta noapte, asa un strat subtire. Deci, clar, vine iarna.
27+ 
bordeancavio spune:
rebiana, 
multa saantate, sa fie bine, si cu tine, si cu bebelina, sa stai linistita. tin pumnii sa dea roade tratamentul.
oana, sa se faca sotul bine repede, saracul, si sa nu iei si tu raceala. ia multe portocale, lamai si ceaiuri sa iti faci provizii de vit C. 

miri-mik, pai cum sa nu te primim??? bine ai venit, sarcina usoara, si bebe sanatos si la termen. 

sa ne mai scrii, si tu cu 2 bebe deja, ne mai spui din experianta ta!!!
vio asteptand pe bebe
20+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
ellanik spune:
Pt fetele care merg prin Real.Azi am ajuns eu acolo (pe un ghetus grozav) si au la oferta saculeti de dormit tare dragalasi la 19 ron din prosopel dublati cu bumbac si destul de grosuti.Pt fetite au roz si pt baietei galbeni cu un hipopotam verde.Draguti mi s-au parut si m-am gandit sa va zic si voua.Eu am luat de 70 de cm ca ma gandesc ca mai mare...e prea mare .
Pupaturi la toata lumea.

+27 cu
George-Theodor
AMR 12 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
miri_mik Bine ai venit printre noi. Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara . wow 3 cavaleri
. Cred ca esti singura de aici cu 3 putze.
Am facut si noi bradutul azi
http://picasaweb.google.ro/deni757/BurticaCuBebe#5414765352326606802
O poza mai aratoasa a bradului
http://s218.photobucket.com/albums/cc210/deni757/De%20interior/?action=view¤t=DSC09695.jpg
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Rebiana27 spune:
Fetelor, multumesc tuturor pentru sfaturi si sustinere morala!
Gasesc si in voi/cuvintele voastre o zestre de optimism foarte mare!!
Vladi
Doamne ajuta ca bebelusii dragi din burtici sa se dezvolte si sa fie sanatosi in ciuda "incapatanatelor" noastre de artere uterine. Urmez intocmai ceea ce ai scris in postare (alimentatie, exercitii de respiratie, plus dormit sau stat preponderent pe partea stanga) dar tare greu mi-e sa ma deprind cu ideea ca nu depinde de mine/noi desi asta e realitatea.
Si pentru ca se spune ca esti si ceea ce mananci (dar si pentru ca am incercat sa ma documentez asupra a ceea ce este bine sa mananci, zilele acestea) am citit articole foarte interesante despre alimente care ne fac sa ne simtim bine, influenteaza pozitiv digestia si amelioreaza starea inimii.. si am descoperit (lucru care era evident daca acordam atentie mai mare) ca tot ceea ce mancam actioneaza asupra creierului. Trebuie sa recunosc ca zilele acestea incerc sa fac sa functioneze la parametrii maximi autosugestia asa ca trebuie sa-mi antrenez bine creierasul :).
Scriu cateva din alimentele pe care este bine sa le consumam atat pentru a ne mentine o buna sanatate mentala cat si pentru a avea o dieta echilibrata in sarcina:
-fructe si legume (nucile sunt la rang de cinste! dar si leguminoasele - sunt bogate in calorii dar contin grasimi bune)
-peste (va amintiti ca in vechiul regim era o vorba "nicio masa fara peste"? cuprinde destula intelepciune). Atentie insa ca acizii Omega 6 sunt daunatori; cei foarte buni sunt Omega 3
-carne alba de pui fara piele
-suplimente de minerale si vitamine
Daunatoare creierului au fost descrise alimente precum: carnea, lapte integral, unt, margarina, maioneza, hrana procesata, alimente prajite de tip fast-food.
Vladi a spus f bine despre consumul de carne de peste gras.. sau macar suplimente ce contin acizi Omega 3 (am descoperit recent Bio-Marin plus) si care ajuta mult pe perioada sarcinii si nu numai. Denisa poate intrebi dr ta maine, cand mergi la eco. Bafta sa vii cu vesti f bune! 
Miri sarcina usoara si bun venit! 
Andira sanatate maxima Irinei!! 
Roxana te-am visat asta-noapte! Ne intalniseram in Spania (cred ca mi-e dor!!) si mancam impreuna cirese (!!) si ne admiram burticile! 
Pupacesc gasca!!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Rebiana- maine ma duc la Albu la eco. Poate marti sa trec pe la dr mea. Stiu ca ea nu tine la consumul de carne si nu recomanda chestiile light si degresate.
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
asteropipan spune:
VLADIMIRESCU jos palaria
ca bine le zici

26+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1