Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
kossir spune:
Buna dimineata.
Si eu cu cafeluta fierbinte, si cu chef de stat la povesti.
Dupa ce ieri va spuneam ca am inceput sa dorm bine noaptea, am facut-o lata azi noapte, m-am trezit la 3 si am citit pana la 5, iar la 7.30 m-am trezit sa termin cartea
. Ne-am si culcat devreme, dar orisicat
.
Oana sanatate multa sotului. E bine ca in ceaiul de ceapa sa adaugi si una, doua, nuci sparte.
Denisa, am vazut patutul, e foarte dragut si practic. Se poate transporta? E demontabil?
Marina am votat si am notat de data asta, am gasit un set home oferit de Gala Home. Succes. Si nu mai fi suparatica 
.
Vladimirescu, cum ai tu mereu dreptate in toate
.
Voiam sa-ti confirm partea cu vaccinul facut de francezi. Si aici e o campanie da vaccinare a francezilor, iar Mihai fiind la scoala franceza mi-a spus ca va trebui sa-l vaccineze. Eu i-am spus ca nu poate fi vaccinat fara acordul meu, sa nu cumva sa faca vaccinul. Nu sunt de acord sa-l faca. Nu cred ca la ei e mai testat decat la noi, cum nu mai cred deloc in faptul ca gripa asta noua e altceva decat o gripa. Asa ca nu l-am facut nici noi, nu l-a obligat nimeni.
Castellana sunt nemaipomenite postarile tale, merci frumos de aprecieri. Sigur vor fi niste sarbatori superbe. Sper sa nu fie probleme cu calatoria, altfel.. Oricum eu rad, zic ca le-am tras teapa la astia cu compania de avion, am platit trei bilete si mergem patru, sic
. Distractie placuta deseara.
Ellanik, bine ca s-a terminat. Acum poti sa te ocupi de Craciun 
.
Gata merg sa vad ce programam pentru pranz si apoi prin oras dupa cadouri ![]()
O duminica placuta tuturor 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Briza - patutul a fost si la noi cadou de la bunici (parintii mei). Noi l-am ales, adica decat eu, ca sotul era la munca, si ei l-au platit. Asa mi se pare normal, ca parintii sa aleaga. Anca ce e potbal?? Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Honey , podbalul este o planta (o frunza) banala, pe care si noi o putem gasi pe toate malurile de rau, sau la munte si arata asa:
http://media.photobucket.com/image/podbal/lucian_ge/podbal.gif
E foarte buna pt tuse seaca.
Oanka , referitor la garantia de 100% ca bebe traieste in cazul unei nasteri premature, cred ca doar Dumnezeu ne-o poate da.
Dar, incepand cu saptamana 29 de sarcina , sansele ca bebelusul sa supravietuiasca sunt de peste 90%. Dar ,in situatia in care apar semnele unei nasteri premature, te interneaza si medicii incearca pe cat posibil sa te mai tina 1-2 saptamani la pat, cu tratament, pentru maturarea organelor bebelusului.
Se pare ca ideal ar fi sa nu apara semne de nasteri premature inainte de saptamana 32
Iti trimit un link , unde sunt descrise niste simptome alarmante , in diverse momente ale sarcinii
http://www.reclamamascataatentie/Simptome_alarmante_in_sarcina-a2251.html
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
vladi da ai dreptate, am pierdut multe, faza e ca stiu si tot nu ma pot urni, ma iau grijile si gandurile, foarte diferite sarcinile astea 2
vald sa stapaneasca patutul sanatos, si sa se odihneasca acolo cat plange bebe :) de care e? mamut?
ella bine ca ai terminat nebunia in casa! ai facut loc la balansoar?:)
castelana multi inainte! dar chiar nu stii de ce te dai batrana :))
cand am vazut 72....pai eu sunt in 77 ce mare branza
babyangel si eu mananca portocale in prostie, faza e ca mi.am dat seama ca alergia asta de pe pulpe coincide cu sesiunile mele de portocale, cand mananc mandarine n.am nimic, tare ciudat....cine stie
kossir si la noi aici se aduce vaccinul de la sanofi pasteur, ma refer la cel de gripa A, si cel fara adjudanti pt gravide tot de acolo, dar oricum lumea e destul de reticenta, mai ales gravidele
eu nu ma gandesc sa.l fac, iar ivan cu alergie la ou e exclus
ma bucur ca n.am mai avut contractii de aseara, adica una era ce ziceam eu intaritul burtii si alta a fost contractia de aseara care stiu sigur ce.a fost, aducandu.mi aminte ce inseamna
pentru mamicile la a doua nastere, cand colul se deschide la interior, eu stiu ca sangerezi un pic, nu mult, si poate nu in toate cazurile dar eu asa am patit, voi ce stiti?
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Se pare ca am uitat sa pun un space sau punct pe link si am facut reclama mascata![]()
Oanka, mai bine iti copiez aici textul , decat sa o mai comit o data
# Daca femeia insarcinata are intre 20 si 37 de saptamani de gestatie trebuie sa mearga la spital sau sa anunte medicul daca are semne de nastere prematura cum ar fi:
# orice sangerare vaginala, crestere a secretiei vaginale care de obicei era scazuta sau modificare a tipului de secretie – si anume, devine apoasa, lipicioasa sau este amestecata cu sange. Nota: Dupa 37 de saptamani, o crestere a cantitatii de secretie vaginala este normala si poate indica faptul ca vei naste in curand;
# crampe mai puternice, asemanatoare celor din perioada menstruala insotite sau nu de diaree (care dureaza de mai mult de 24 de ore) sau de constipatie severa;
# in cazul in care contractiile, insotite sau nu de durere, sunt la mai putin de 15 minute, si continua de mai mult de 2 ore dupa schimbarea pozitiei si hidratarii;
# dureri de spate aparute brusc sau presiune in zona pelvisului (sentimentul ca fatul impinge);
# daca copilul nu se mai misca, daca se misca mai putin decat de obicei sau loveste mai putin decat de obicei. Intreaba-ti medicul daca ar trebui sa monitorizezi activitatea fatului numarandu-i zilnic loviturile. Acesta iti poate da instructiuni specifice despre cum sa le numeri;
# contractiile uterinedureroase, febra aparuta brusc, si oboseala (posibile semne ale unei infectii).
Dupa 37 de saptamani este necesar sa fie consultat imediat medicul sau sa fie chemata salvarea daca:
# exista sangerari vaginale;
# contractii regulate (despartite la 5-6 minute ce dureaza cel putin 45 de secunde fiecare);
# aparitia unei pierderi de lichid la nivelul vaginului;
# daca copilul nu se mai misca sau se misca mult mai putin decat in mod normal.
De asemenea, femeile insarcinate trebuie sa mearga la medic pe toata perioada sarcinii atunci cand apare o secretie permanenta (diferita de cea normala) asociata cu mancarimi, arsuri sau un miros neplacut.
Daca nu esti sigura ca unul din simptome este grav, dar nu te simti in apele tale, ai incredere in instinctele tale si suna medicul. Corpul tau se schimba foarte rapid asa ca este greu sa iti dai seama daca ce experimentezi este normal.
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Hello
Raspunde pe fuga ca prea am chef!
kossir- patut se strange , are geanta lui de trasport.
Pup pe toate

Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
greenfrog spune:
buna fetelor,
sunt si eu pe aici, incerc sa recuperez din urma.
noi nu am luat inca nimik pentru bebe, ne-am propus ca la inceputul lui ianuarie, cand e mai liber sa colindam si noi magazinele. pentru mobilier o sa alegem ikea. eu nu stiu cum reusiti voi sa va mobilizati sa mergeti prin magazine, pe mine ma oboseste rau aglomeratia si nu ma pot hotara la nimik.
29+ 
CoriMami spune:
Fetelor, am si eu o intrebare:
Daca a mai nascut cineva la Municipal sau stie detalii de acolo, ce se intampla cu tatii?
Ii lasa sa intre (banuiesc ca nu)? sau cand vad si ei copilul si lauza?
Pup
26+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
CoriMami spune:
S-au anuntat socrii in vizita pe la 18

Si intrucat sotul meu e la servici sarmanul, chiar si duminica, o sa ma apuc repede sa fac niste curatenie si poate si intind si niste decoratiuni de Craciun...
Parca vad ca ma iau cu filosofia patutzului
Dar nu ma lasa Doamne Doamne, ma descurc eu!
Pup
26+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
andra_s spune:
slabuta activitatea pe aici azi...]
cori succes la intalnirea ... cu socrii ![]()
va poop pe toate, o dupa-miaza cat mai placuta!

POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
kossir spune:
Fetelor am reusit sa citesc finalul capitolului trecut, de fapt a doua parte unde se povesteste asa frumos de mame si relatia cu ele.
Castelana si Oana asa frumos ati povestit, sunt cu lacrimi in ochi
. Oana imi pare rau pentru mama ta 
.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar