Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor incepand cu a cata saptamana de sarcina daca se naste un bebe prematur are sanse 100% de supravietuire? si care sunt simptomele ca bebe vrea sa se nasca mai devreme? intreb si eu pe mamele mai documentate ca din ce am citit pe net sunt in ceata totala

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna seara fetelor,

si eu tot studiez patutzuri si comode de infasat.

Si acum sunt cam indispusa, ca familia lu sotzu vrea sa ne faca cadou aceste 2 piese, dar musai dupa ce nasc, se ocupa ei cat sunt eu in maternitate...ca inainte e ghinion

Hai inteleg, nu maine..dar macar prin februarie...Eu vreau sa aleg exact obiectele si nici nu am chef sa se imbulzeasca lumea prin casa mea cat sunt eu la maternitate....

26+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka eu sincer nu cred ca poate garanta nimeni un 100%, dar iti pot spune din punct de vedere al legislatiei de aici, dupa 24 de saptamani sunt obligati sa faca tot posibilul si sa asume toate costurile spitalul pt a salva un bebe, dar sansele sunt de 33%
in afara de asta sunt copii nascuti la 28-30 de saptamani , care au respirat singuri si a fost totul ok si altii nascuti la 40 care au avut nevoie un picut de incubator sau alt aparat :)

tu ce faci? te.ai linistit referitor la miscarile bebelusei?

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

dayanara multumesc mult de raspuns. deci e ca o loterie pana la urma, nimeni nu poate garanta cum se poate salva fiecare sufletel. sunt oarecum mai linistita ca am simtit miscarile fetitei dar f slabut. mentionez ca imi dansa burta pana acum cateva zile(la propriu). si acum am 3-4 miscari dupa care o jumatate de zi nu mai simt nimic, nici cand stau in pat intinsa.
CoriMami cu aceiasi problema ma confrunt si eu. am niste socri deosebiti ca oameni, dar au insistat f mult sa nu cumparam nimic pt fetita. ne-am ales un patut si alte chestii dar au stat pe capul nostru pana am acceptat ca le vor cumpara ei. nu pot refuza ca nu ma dau banii pe afara, dar ei vor sa cumpere lucusoarele astea f aproape de nastere, tot imi paseaza chestii aia cu ghinionul. de aici si cearta mea de aseara cu sotul, ca eu imi doresc sa le cumpar din banutii mei si de pe acum, cred ca se dezvolta instictul mamei din mine ce doreste sa isi pregateasca culcusul pt venirea lui bebe pe lume. el e la mijloc intre mine si parintii lui si m-a facut sa accept totusi sa mai astept putin

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Buna seara fetelor,

si eu tot studiez patutzuri si comode de infasat.

Si acum sunt cam indispusa, ca familia lu sotzu vrea sa ne faca cadou aceste 2 piese, dar musai dupa ce nasc, se ocupa ei cat sunt eu in maternitate...ca inainte e ghinion

Hai inteleg, nu maine..dar macar prin februarie...Eu vreau sa aleg exact obiectele si nici nu am chef sa se imbulzeasca lumea prin casa mea cat sunt eu la maternitate....

26+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

E o mare prostie!
Eu ti-as sugera daca vor sa-ti cumpere, sa-ti i-a cand hotaresti tu si ce anume vrei (banuiesc ca se bucura si ei cand cumperi un lucru, sa-ti placa..asa ca ei nu au de unde sa stiu ce-ti place tie)..cum ai zis si tu , nu maine..dar cu 1-2 luni inainte de a naste.
Parerea mea!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Valabil si pt tine, Oana..tb discutat cu socrii, ca vrei sa le cumperi dinainte ..sper sa inteleaga pana la urma.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 21+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

fetelor eu cred ca ei se gandesc ca va fac o mare bucurie , dar nu se gandesc la partea cu placutul, pt ei un pat e pat si gata, eventual le puteti sugera ca bucuria ar fi si mai mare daca le puteti alege voi si ca v.ar placea mult sa le puteti avea aranjate inainte sa plecati la spital

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Oanka mea draga vad ca ai acelasi stres pe care il aveam eu acum vreo saptamana. Te rog sa te linistesti, nu ai nici un motiv sa crezi ca Maria va veni mai repede pe lume. Sunt convinsa ca toate trecem la barierea dintre trim.II si III printre aceste stari de frica, pentru ca mai este putin pana la marea intalnire, dar nu atat de putin cat te gandesti tu. Adu-ti aminte de incurajaile facute mie si te rog sa le aplici acum la tine. Tocmai am citi pe net ca incepand cu trim III bebe nu mai are atat de mult loc si nu mai poate sa faca asa ample miscari ca pana acum. Te rog eu ai incredere ca cineva acolo sus ne vegheaza si sigur vom ajunge cu bine la termen sau cat mai aproape de el.
Bucura-te de sarbatorile ce vin si ai sa vezi ca totul va fi bine

Cori pana acum regretam ca nu are cine sa ma ajute si pe mine la cumparaturi, dar nu mai regret. Am luat noi incet tot ce aveam nevoie si doar pentru patut ne-au dat nasii o parte de bani, dar nu au avut nici o pretentie.Eu zic,fetelor, sa va impuneti si sa le dati ca argument, faptul ca ecografele de acum ne arata ce bebelusi sanatosi avem si nu mai e ca pe timpul bunicii cand pana nu nasteai nu se stia nimic ce se intampla in burtica mamei.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

oana, asa ma gandeam si eu , ca n.are cine sa ma ajute, dar ce ma bucur ! :)))
nu de alta , dar daca.i prind pe nasi pe aici, le rup patutul pe spate :)))))))
asta ca tot ii dateam cu vorba buna, mai sus

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Uite Oanka un articol .

Pupici multi si maine sa te trezesti mai optimista.

Eu ma bag in pat ca Denisa are dreptate. Cred ca l-am izolat pe sot cam tarziu ca ma cam doar ein piept. Sper totusi sa nu se agraveze. Ma duc maine in piata iar sa iau si sfecla ca aia imi place si mie.

Noapte buna la toate fetele.

Oana 29+ Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput