Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

briza e mica cutia.
Am masurat-o, are 82cm pe 26 latime.
Da, era oferta in Cora Pantelimon

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mersi Honey, chiar ca e micuta. Eu sunt la 2 statii de Cora din Militari. Cred ca e si aici aceeasi oferta, sper sa fie si pe verde sau albastru. Numai sa il pot urni pe lenesul de husaband afara, ca cica nu vrea ca e urat, si eu singurica nu il pot cara

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

22+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Are 14 kg. Daca te duci cu masina merge, pe jos nu prea ai cum sa-l cari pe distanta mare

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am montat patutul
http://picasaweb.google.ro/deni757/BebelunaMayaSophie#5414339203349240370
Oana de obicei raceala se ia inca din perioada de incubatie. Eu cand a racit sotul, cand deja au aparut simtomele nu mai m-am ferit, eram prea tarziu .
odata am racit, odata nu. E la noroc.
Poti sa iei prevewntiv ocilo sau paragripe si vit c.

POZE

Honeybaby chiar e frumos patutul...sa-l foloseasca Maya cu bucurie pana creste mare

Miruna79 La multi ani si de la mine...sa fii iubita si respectata toata viata!

Oana sa stii ca in general reactia tusei la ceaiuri e putin mai lenta...eu de obicei imi faceam ceai de coji de ceapa amestecate cu potbal...Cojile de nuca dau un gust amar .
Dar cum zicea briza marii incearca si cu sirop de ridiche neagra..este si de cumparat , in combinatie cu potbal.Chiar e bun, si cu efect mai rapid decat ceaiurile. Sanatate sotului si pupici tie

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

pai oricum ma duceam cu masina, am zis de cele 2 statii de masina, doar asa ca sa precizez distanta. Nu vreaaaaa sa mearga si nici sa luam patut, ca cica asta vrea sa ne cumpere "cineva" (nu imi spune cine). Hmm, dar eu nu vreau sa imi ia "cineva", daca nu ia ce vreau eu??!. Eu stiu ca, "calu' de dar nu se cauta la dinti" si nu vreau sa supar pe nimeni, dar e bebeul meu, si vreau sa aleg eu patut, carucior. Voi cum ati procedat la ceilalti copilasi? Ca sunt convinsa ca si voi ati primit pt bebei si lucruri de astea mai mari, nu numai hainute si jucarele.

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

22+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Briza - patutul a fost si la noi cadou de la bunici (parintii mei). Noi l-am ales, adica decat eu, ca sotul era la munca, si ei l-au platit.
Asa mi se pare normal, ca parintii sa aleaga.

Anca ce e potbal??

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Carmen multumesc mult pt cuvintele de incurajare, ca am mare nevoie.... Trebuie sa recunosc ca inca sunt speriata.
Andra s pliul nucal la bebe a fost acum la 23 sapt 2.2 mm, dar ceea ce m-a ingrijoat pe mine a fost cel de la 13 sapt de 1.9 mm, cand Herghelegiu a spus ca nu e in afara limitelor, dar e usor crescut! De atunci nu prea am mai avut liniste. Si stiam ca cei cu S down nu au osul nazal vizibil la varsta aceea, dar el mi-a infirmat treaba asta, a spus ca la unii se vede....
Anca - asa este, insa nu mai stiu daca se vedea cu ochiul liber sau nu, iar de la Herghelegiu e foaaaarte greu de scos 2 vorbe. Atat a spus ca e in val normale dar usor crescut! Ce sa intelegi? El nici nu tine neaparat ca tu sa pleci lamurit de acolo, doar cu valorile clare trecute pe o hartie.
Sanatate multa!!!! Sa te faci bine!

Marina 22 + CRISTIAN? si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-rmkristine.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, e mai frumos ca in poza, asa montat cu toate accesoriile

despre cadouri asa mari si eu zic ca trebuie alese de parinti, si cine vrea sa le plateasca, aici asa e obiceiul si chiar de n.ar fi, asa mi se pare normal

rmkristine cel putin la pliu nucal limitele sunt la fel in toata lumea, adica 3mm maxima, asta nu inseamna ca nu.s copii perfecti care la masuratori au iesit cu translucenta peste limita asta, sunt si inca multi

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

oanka, eu nu am platit nimic la urina si urocultura. m-am dus la dr fe familie, i-am zis ca am probleme si vreau sa fac analiza, si atat. nu mi-a cerut nici un ban. sanatate multa. mai bine faci, daca crezi ca e ceva.

nu am avut timp sa mai citesc, sau sa scriu am fost de ieri pe drumuri, si azi cu o gramada de treaba, dar revin si recuperez. va pupic!!!

vio asteptand pe bebe 20+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

dayanara asa este. Imi spun ca totul va fi ok.
Rebiana foarte multi copii sunt mai mari la inceput, apoi raman in urma cu cresterea. Al meu era la prima eco mai mare cu 5 zile decat varsta si aveam rezistenta crescuta pe una din artere, iar acum, la a doua eco este doar cu o zi mai mare, desi arterele sunt ok. Iar Bianca mea a fost intotdeauna mai mica cu 3-4 zile decat varsta, arterele erau ok, nici macar greturi n-am avut! Fiecare copil cu ritmul lui.

Marina 22 + CRISTIAN? si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-rmkristine.html

Mergi la inceput