Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 19

Lara spune:
Eu am talentul sa ma intind pe doua trei mesaje sa termin ce am de zis, zici ca vreau sa adun puncte, nu alta
Si eu mai spionez pe la "vecine" si ma cam ia cu fiori ce se intampla pe-acolo, semn ca nu mai e prea mult, mai ales ca avem fete chiar aproape rau de tot Pe de alta parte, din proprie experienta, stiu ca ultima luna trece cel mai greu.. Cel putin asa mi s-a parut mie cu Ioana, zici ca nu se mai termina odata sa-mi vad copilasul si sa scap de burtica aia mare.
Iar de kile-n plus.. auch.. ce sa zic.. am inceput de la 50 de kile (nu 52 cat zisei odata, sotul m-a atentionat, ca el stia mai bine ca mine) si azi dimineata am ramas ceva momente si ma chioram si eu la cantar. Am pus deja 12!! oau, cam mult, da nu-i bai, dam jos dupa (sper:D) Si cel mai mult in luna a 8 a si a9a o sa capatam. Zic si eu ca e mai safe niste brocoli cu alte cateva alte surate si mai multa miscare, ca nu strica.
Honey, nu te supara ca au unii alte idei pe care si le expun, orcum nu a incercat nimeni sa cenzureze nimic, a stat deoparte si a relatat la un moment dat si punctul sau de vedere, asa cum nici mie nu-mi place sa acaparez un subiect cu felicitari primite, ma simt aiurea, de asta nici nu va arat poze cu mine sau cu fiimea (desi am o pasiune sa le trimit la rubedenii saptamanal link nou cu ea :D) ca stiu ca de dragute ce sunteti o sa va rupeti din timp sa-mi spuneti una alta si nu ca mi-ar displace dar m-as simti stanjenita de atata atentie. Dar asta doar pentru ca asa sunt eu, nu ca ar fi ceva in neregula cu asta. Eu abia astept sa va vad pozele, mai ales ca nu v-am vazut pe toate si-mi place sa asociez si o imagine la nickname dar rar am nominalizat, din acelasi motiv.
Hai ca va las, am un talent sa vorbesc de una singura la ore din astea..:D Aveti grija de voi fetelor. Noapte buna.
Lara, 25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

nibi_niki spune:
Neata.Haideti la o cafeluta cu laptic.Ies si eu azi la raport cu una bucata sot racit....Si cand te gandesti ca ne mai pregatim si de drum zilele astea si are de condus sute de km...
26+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

mami25_7 spune:
Neata!Ce ma enerveaza aceasta reclama din susul paginii pt ca nu imi pot umbla in cont,nu pot schimba semnatura,avem 29 saptamani.Ieri am fost la eco,bb e bine,mai mare cu o saptamana,are in jur de 1.400gr,misca de zor si mi se pune taman in coaste,voiam sa va intreb,daca a intrat cineva in prenatal,io as cam intra pt ca la firma se cam bajbaie,si cu banii si cu munca dar nu stiu,daca as putea sa imi bag de saptamana asta,ar trebui sa anunt cu ceva timp inainte??avand in vedere ca la noi sunt multi angajati in aceiasi functie si ei fac mereu angajari.A si inca ceva,nu voi mai naste la sf lui februarie ci chiar la inceput pt ca dr a spus ca nu ma asteapta pana la final fiind vorba de uter cicatricial.Va pup si va doresc o zi buna.
mami de David Andrei 02.10.07 si 25 sapt

mami25_7 spune:
Ma duc sa bag si eu un 3in1 cu lapte si revin in forta.
mami de David Andrei 02.10.07 si 25 sapt

andra_s spune:
neata burtici!!!
eu m-am trezit superhappy cand am vazut ca ninge, e un peisaj de basm, totul e alb, e superb, imediat ies sa fac niste poze pana nu se face mocirleala ca la ella
vladi avem acelasi slogan: "grasa si frumoasa! aaa si sanatoasa " si eu cand vad ca incep pufuletii de 2010 sa apara mai repede si din ce in ce mai des, brrrrr ...
fug afara sa fac poze
POZE 28+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

honeybaby spune:
Ella, Lara nu am zis ca ma cenzureaza cineva. Ma refeream la faptul ca Vladi vorbea de un pic de autocenzura cand vine vb de urari. Iar eu prefer sa se exprime fiecare cum vrea. sa ureze ce vrea cand vrea, cine nu vrea sa nu o faca.
The END
Inchei aici subiectul ca nu are rost sa continuam la nesfarsit.
Partea buna e ca uite asa ati mai scris si voi.
Ellafoarte amuzanta faza cu soacra si vaza ( citisem varza la inceput, si ma gandeam uitate la ea nici macar o varza nu-i da bietii femei)
Mami- fericitari pe eco. M-am uitat la semnatura si am vazut 25 dupa care 1400 !!!!! Facusem ochii mari Dupa aia am vazut ca defapt ai 29 de sapt. Mai e speranta si pt noi , astea cu fotomodele.
Azi clar citesc totul aiurea. M-am culcat cum m-am culcat dar m-am trezit praf. MA doare maseua de minte care iese de 2 ani si mi-a umflat iar gingia si obrazul pe interior cat sa ma musc de fiecare data. Mi s-au umflat ganglioni tot de la ea , cel putin asa sustine dentista. MA doare capul ca sotul la 8 ma intreba unde e lichidul de parbriz si racleta. Sunt pachet de nervi.
Aaaa si ca sa fie treaba treaba afara ninge, eu am drumuri de facut si masina e la service
Denisa, 24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
POZE

Rebiana27 spune:
'Neata!
Vladi fetele care-au nascut, la odiseea vecina, aveau DPN in decembrie; stai sa vezi cand le-o veni sorocul alor noastre care au prin februarie program.. sa vezi ce fiori ne trec pe toate!
Despre kilograme.. priveste partea pozitiva a lucrurilor: parte din ele are bebe dragalas din burtica! Sa vezi ce grasunel iti face din manuta la eco data viitoare.
Mami25_7 ce grasun ascunzi!! 1400 g... Sa fie sanatos/sanatoasa!!
Nibi sanatate maxima sotului!
La noi ninge ca-n povesti!! Ma duc sa ma minunez cu Lucu' mic, la fereastra! Pupacesc fetele!
Mami de Luca again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!

dayanara spune:
ella, de obicei cand faci pipi, ca sa te asiguri ca nu e lichid, incearca sa opresti apoi faci din nou, daca te poti tine inseamna ca nu e lichid, si in al doilea rand e un exercitiu bun pt muschi, ceva gen exercitiile alea post parto , care nu.mi vine in minte cum se numesc
vladi eu in afara de odiseele vecine mai citesc si pe la clubul scutecelor, la fetele care abia au nascut si in afara de odisee s.au mutat si acolo si ma ia un somn cand vad ce nopti albe fac :))))
la kg ...am 64 dimineata pe cantar
roxana 25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

dayanara spune:
despre exercitiile kegel vorbeam mai sus...
andira sanatate fetitei, dar cred ca deja e ok, doar ca tre sa terminati tratamentul
eu am de gand sa scriu tot ce.mi vine in minte, nu de alta dar dupa ce nasc nu cred ca ma mai prindeti pe aici :))
in al doilea rand nu am de gand sa spun nimic ce ar deranja o alta gravida , pt simplu motiv ca e gravida
in prima sarcina am fost cu hormonii la pamant si cu nervii tot acolo , m.am certat cu toata lumea , si nimeni nu m.a inteles
eram rau de tot, inchipuiti.va ca mi.am cautat un act de identitate si pt ca nu l.am gasit, am scos toate actele pe jos si am sarit cu picioarele pe ele :))) asa ca vreau sa inteleg starile astea mai ales ca acum n.am probleme , dimpotriva noroc cu sarcina asta ca sunt mai calma, de 100 de ori mai calma decat in general :)
roxana 25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

dayanara spune:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1707
http://en.wikipedia.org/wiki/Kegel_exercise
roxana 25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE