Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 17

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Ce lungime avea femurul la ultimul eco? |

Asa cum ai zis si tu, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoase ca recupereaza greutatea dupa nastere! (eu, copil nascut cu 2650 g la mai bine de 40 de saptamani, aratam la 7 luni de jurai ca m-a umflat cineva cu pompa

Mami de Luca

I can't fake with dignity so i'll not try!!

dayanara spune:
denisa tie ce masuratori ti.au iesit?
roxana 25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Rebiana27 spune:
Foarte frumoase hainutele, Denisa!! Si pantofiorii sunt draguti.. mi-i si imaginez miniaturali in palmele tale!
Mami de Luca again ~
Eva-Ioana

andra_s spune:
citat din mesajul lui honeybaby Andra - dopller e un mil. morfo 2+3 -2 mil. morfo 2+3 cu fluxuri si doppler 2,5 mil Denisa, ![]() ![]() Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
in primul rand ma bucur ca ai venit cu vesti bune!!! deci nu e cazul sa iti faci probleme pt bebeluna!
iar referitor la preturi, vorbesti de cabinetul lui albu de pe barbu vacarescu? ca eu pe morfo am dat 400 ron, iar o eco normala imi spunea o cunostinta ca este 200 ron.

POZE

Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Lara spune:
Ups, ma scuzati, ori am pierdut eu ceva din vedere, si sigur asta e, ca nu am mai citit la fel de mult in ultima vreme, ori sunteti voi extrem de sensibile. Eu la nebunia cu numele de capitole ma refeream, cand ziceam nimicuri, ca-mi faceam si io timp sa vad ce mai ziceti, una, alta, ca mi-era mai mare dragul si cand colo voi va certati cu ba fluturasi ba nu, ca-i gazulite, nu, sigur mai bun e nu stiu ce, ca sincer mi-a pierit cheful si nici timp de citit din astea nu am, prefer sa ma joc cu fiicamea, vorba cuiva.
De aici pana la a face atatea apropouri cu offtopicul zau ca nu vad de unde. Ma repet, poate am sarit eu peste ceva dar nici nu revin, ca e capitole, nu gluma
Si ca sa inchei, mie mi-era drag cum se chema capitolul, de asta am si inceput sa va citesc in prima faza, si toata nebunia cu copilaria de nume de animale domestice sau gaze, floricele m-a facut sa stau deoparte. Ei, ala offtopic de pagini intregi, nu discutii despre orice altceva, care btw imi fac mare placere, si mai am si de invatat din ale altora si pe cuvant ca-mi prind bine si nu ma refer numai la d-ale burticii sau bebeilor.
Daca v-am dat motiv de stres iarasi, scuze, dar sincer nu inteleg ce v-a deranjat asa rau. Dar nici nu as vrea sa reluati ca e pierdere de timp si e pacat. Am vrut doar sa ma explic.
Va pup. Nu mai puneti atatea nimicuri la suflet.
A.. si mai revin. Nu scapati.
Lara, 25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Lara spune:
Na ca am uitat ce era mai important.
Multumesc frumos pentru urari.
Va pup
Lara, 25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

honeybaby spune:
Andra- de ala dupa Barbu Vacarescu vb. Eu am platit 250 pe morfo de trim 2 + 3 cu fluxuri si doppler.
Pe prima morfo si am dat 400 plus 80 Cd-ul
Oana- la Albu platesti numele,ca peste tot. Una e sa-ti iei MP3 sony si alta unul no name. Asa si cu eco astea... Eu sper doar sa fie intradevar asa bun cum se aude, banii mai facem noi altii nu-i problema.
Lejeriile au fost 25 Ron cea simpla verde. Are cearceaf de pat cu elastec, cearceaf plic si fata de perna. Sunt pt pat de 60x120 cm. Al nostru atata are.
Cea cu pilota a fost 33 sau 35 (a ramas la mama bonul) si are pilota, cearceaf de pat cu elastec si fata de perna.
Din Cora le-am luat pe ambele.
Rebiana- pantofii sunt nr 15. Cred ca de la un an, nu ?? Voi, care mai aveti copilasi, stiti mai bine.
Sper sa vi cu vesti bune de la Doppler. Cum la Luca a fost totul ok trebuie sa fie si acum
.
Apropo l-am intrebat pe albu de omega 3 si a zis ca rau nu are ce sa-mi faca si ca pot sa iau. Eu am luat o cutie cu 30 de care a spus Irina ca i s-a recomandat de la Fundeni.
Roxana Femurul are 38,2
Diametrul cranian biparietal: 59,3
Abdomen - 192,7
De col ce sa mai zic: acum o luna avea4,2 , acum 2 sapt 3,5 iar acum are 4.
Pantofii nu sunt Gucci sunt o firma no name
Si mie imi plac pantaloni maro: desi aveau si roz, albi, gri
Mama m-a intrebat timid: ''dar nu sunt cam inchisi pt copii mici''?
Denisa, 24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
POZE

oanaiacovita spune:
Denisa, tre sa ajung cumva in Cora, numa sa il pacalesc pe al meu sot, ca nu prea ii place.
E fix in partea opusa de noi, dar il duc eu cumva, cred ca dupa sarbatori ca acum e omor acolo.
Si cand ma gandesc ca la Bucuresti stateam peste drum de Cora si acolo imi faceam veacul mereu.
Apropo, mi-e pofta de o shaorma de la Spring.
Oana 29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

oanaiacovita spune:
Eu merg sa imi iau antibioticul si la somnic. Noapte buna fetele.
Oana 29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui honeybaby Rebiana- pantofii sunt nr 15. Cred ca de la un an, nu ?? Voi, care mai aveti copilasi, stiti mai bine. Sper sa vi cu vesti bune de la Doppler ![]() ![]() Apropo l-am intrebat pe albu de omega 3 si a zis ca rau nu are ce sa-mi faca si ca pot sa iau. Eu am luat o cutie cu 30 de care a spus Irina ca i s-a recomandat de la Fundeni. |
Din ala de la Doppelherz iau si eu; clar nu are ce sa faca rau si in cazul nostru e indicat sa luam.

Da, pantofiorii ii vei da cand va fi mai maricica.
Mami de Luca