Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!
Raspunsuri - Pagina 9
monis5 spune:
Am revenit la alaptatul de 9 (asta suna asa, a... acceleratul de 9
)..
Laurairina - ai tot timpul sa depui la inceputul lui ian dosarul.
Dragelor
, ieri am bagat 2 episoade ce e drept, ca de cand cu copilul nu am mai reusit sa vad nimic coerent, si chiar si putin joc, dar azi am fost de dimineata / pranz la cumparaturi, apoi am gatit, am papat si de la 6 avem niste prieteni in vizita.... so... 

Si tre sa spal copilu, sa-l hranesc si sa-l culc si in timpul asta sa mai si exist si eu... asa ca ne auzim maine / poimaine.
Pup mamicile speciale si mamicile-to-be 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
laurairina13 spune:
noapte buna si de la mine!
ma pregatesc sa preiau una bucata rechinasa care azi a stat mai mult cu tasu'![]()
, eu doar reprize de alaptat am avut
..dar la noapte fac eu planton..asa ca..
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici
shtephy spune:
Monis si Laura.Sa aveti o noapte linistita.

Hai Floricik!!!

Hai Monica!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
monica_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Monica, sa imi zici daca ti-ai notat nr meu, ca sa sterg mesajul cu el de pe DC, ok? rechinas in pozici |
multumesc laura, am notat nr tau. va tin la curent fetelor prin laura. va
pe toate si multumesc mult de incurajari!!!
40+
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj [La una Cristina Olasutean, care e medicul meu de familie si e si pediatru, da' .... |
m-ai lovit...
si noi l-am inscris pe david la ea ,la recomandarea unei prietene...zici ce nu e k? cand intri pe mess ? as vrea sa mai povestim pe tema asta ...
miany75 spune:

FELICITARI MARIANDREAI!! O REFACERE CAT MAI RAPIDA !!
BINE AI VENIT MIRUNA! SA FII SANATOASA SI IUBITA!!

BoboMom spune:
Merci, Shtephy!
Si mie mi-e dor de voi, dar si de mine mi-e dor.
Nu stiu cum fac mamicile cu copilasi colicosi, care nu dorm si plang mereu, ca al meu e cumintel (chiar daca si el mai vrea sa doarma in brate etc.) si eu tot n-apuc sa ma odihnesc suficient sau sa mai fac cate ceva extra-bebe. :) E adevarat ca am inceput sa merg la chiropractor sa incerc sa-mi repar spatele, ca ma doare de cateodata nu pot sa-l tin in brate. Dar macar sedintele sunt f scurte, asa ca nu sunt plecata mult de acasa. Nicholas e f bine, slava Domnului. E cuminte, papa f bine laptic de la mami lui, ii place la baita (in mare parte), descopera jucariile din camera, rade, e super!
Felicitari, Maria! Sa-ti traiasca puiutul si tu sa te refaci rapid! 
Nasteri usoare si bebei sanatosi tuturor fetelor care sunt pe cale sa-si intalneasca comorile!
Andre, apropo de pierdut acte. Sa-ti zic ce-am facut noi
Am fost la un restaurant la mall (in Buc) cu un dosar cu toate actele necesare pt a aplica pt viza mea (inclusiv certificatul de casatorie) - asta in 2003, imediat dupa ce ne-am casatorit. Mi se pare ca mergeam la un translator autorizat, de-aia le aveam la noi. In fine, am plecat de la restaurant fara dosar! Noroc ca l-au gasit si ni l-au pastrat si l-am recuperat in seara respectiva, ca altfel ar fi fost cam grav.
Asa ca se mai intampla ![]()
Va pup acum. Fug la datorie. 
Laura
de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
miany75 spune:
MONIS nu ne spui si noua ce serial captivant te-a rapit de prin zona?! ![]()
Laurairina cum mai sunteti cu ochisorii?!
somn usor sa ai!!
Shtephy pe cand ne oferi bucuria de a ne delecta cu niste poze reusite de familie ..sau macar cu "the newest member"?!
monica sa ai o noapte linistita si multa bafta maine!!

simonette vine Nick?!
pe unde esti?!
Andre deja va dau tarcoale colicii,vad...
sa treaca repede!!
Mihamora ce iti mai fac strengarii?!
ionelamaria spune:
Hai Floricik
asteptam vesti repejor
Hai monica_80
sa ai nastere fara probleme si bebe sanatos. De sunat poti suna pe cine vrei tu.... Vad ca deja ai un nr de telefon. Poti sa obtii si altele daca vrei
. Pupam ieseanca. Sa ai multa bafta si sa vii cu o poveste presarata cu multa fericire si veselie
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE