Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monisule, ce-mi place ca te am aici... raspunsuri pe RU este raspunsuri pe tema paranoia bebe... este. Mai mami.... tu esti nepretuita... cred ca ar trebui sa facem o cheta sa-ti trimitem ceva de Mos Craciun si pt tine si pt Iuli. 1000 de pupici

MariaandreaiBun venit Miruna!!!! sa te refaci repede mami si sa veniti sanatoase acasa curand!

Andre, la siecs am inceput si noi sa ne gandim... si atat...tati spune ca nu riscam.... eu nu risc oricum dar ma bucur ca spune el cu voce tare... asteptam sa ne aduca mosul ... poate ... dezlegare ( atunci fac 42 zile) . Cat despre acte pe care le pierzi sau nu le gasesti.... cred si eu ca e de la hormoni... dar poate si de la neodihna... Eu ma simt odihnita fizic... reusesc sa dorm bine in general.... adica adunat... ies numarul orelor.... dar cum e somnul intrerupt, creierul meu e varza... si mereu uit. Spre exemplu notez la ce ora a papat bebe si din ce san... ca uit... mai ales ca mesele sunt la cerere... si nu am ore fixe

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Noi am fost azi la cumparaturi... cu tot cu bebe mic. Am mai luat hainute ( noi nu am primit... lumea ne-a adus banuti pana acum ca mami e zuza si se tem de ea glumesc) Am scos deci fulgusorul meu la intalnire cu fulgusorii de afara... si a fost tare cumintel. Incep sa cred ca tare ii place afara

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ionela si eu ca tine..notez cand si cat mananca piciul ,desi nu ii dau numai san...uit de la mana pana la gura...oare ne mai revenim ?! eu aveam o memorie de elefant si acu zici ca cineva sterge cu buretele tot...ca la scoala
Cat despre faza cu banii primiti e tare bine ca poti sa cumperi tu ce vrei ,nu te trezesti cu enspe salopete albastre ,sute de scutece (nu ca nu ar fi de folos) ,enspe pachete de servetele umede ,sampoane ,uleiuri si alte cele...si noi am mai primit ceva bani,plus ca pe 22 "incasam" alocatia de nou-nascut si trusoul si ma gandesc ce sa-i cumpar frumos de craciun...

apropo de cadouri ,am primit si eu ,de fapt david , cadou de la sindicat dupa 15 ani in care am cotizat sarguincios...peste vreo 2 ani va putea savura si el cate ceva din "minunatul' cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

mesaj de la Floricik:
la ora 21.15 s-a nascut minunea mea de 3.430 kg.O mamica super fericita si obosita..Va multumesc pentru sustinere!

Bine ai venit pe lume MARIA EMA

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

FELICITARI FLORICIK!!!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Heloooooouuuuuuuu ma aude carevaaaaaaaa???????

este ecou de atata pustietate

Fimea nu vrea sa inchida ochisorii,si ma enerveaza tacsu ca deja viseaza langa noi

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

[
FELICITARI FLORICIK!! SA-TI TRAIASCA PRINTESA!!
BINE AI VENIT MARIA EMA ! SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Heloooooouuuuuuuu ma aude carevaaaaaaaa???????

este ecou de atata pustietate

Fimea nu vrea sa inchida ochisorii,si ma enerveaza tacsu ca deja viseaza langa noi

cunosc sentimentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sa fie sanatoase si sa vina repede acasa FLORICIK SI MARIA EMA

gata somn

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Miany - e un serial de anul asta... "Lie to me" cu Tim Roth care e doctor specializat pe 'citirea limbajului trupului' si e solicitat in diverse cazuri ca sa afle cine minte si cine spune adevarul. Tag line-ul serialului e The Truth is Written All Over Our Faces . Ma uit si eu la ce mi-as fi dorit sa fiu , de aia am pierdut vremea cu "24", "Criminal Minds" etc...

Ionela - ma faci sa rosesc dar daca e vorba de 1000 de pupici, sa stii ca-i primesc cu maaaare drag.

Ah, vroiam sa mai zic ca eu nu-mi mai notez din ce san ii dau sa pape si cat timp cam din a doua sapt acasa. Acuma-i destul sa pipai sanii si stiu de unde a papat ultima oara. Iar daca tot ii dau la cerere... de ce sa ma mai obosesc sa notez ora... mama denaturata... stiu

Andre, Shtephy - nu fiti suparate pe tati care uitati ce face . Astept poze de la voi, altfel bataita

Fetili, va tare de tot. Noapte lunga cu somn si fara colici !

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput