Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Floricik!!!Bine ai venit Maria Ema!!!Sa fii sanatoasa si fericita zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Miany - e un serial de anul asta... "Lie to me" cu Tim Roth care e doctor specializat pe 'citirea limbajului trupului' si e solicitat in diverse cazuri ca sa afle cine minte si cine spune adevarul. Tag line-ul serialului e The Truth is Written All Over Our Faces . Ma uit si eu la ce mi-as fi dorit sa fiu , de aia am pierdut vremea cu "24", "Criminal Minds" etc...

Ah, vroiam sa mai zic ca eu nu-mi mai notez din ce san ii dau sa pape si cat timp cam din a doua sapt acasa. Acuma-i destul sa pipai sanii si stiu de unde a papat ultima oara. Iar daca tot ii dau la cerere... de ce sa ma mai obosesc sa notez ora... mama denaturata... stiu

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

sa inteleg ca ti-ar fi placut sa faci pe "pisihologu'"..
tu? denaturata? no way...mai degraba eu ,stii tu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari Mariaandreai!!!Recuperare rapida!!!!Bine ai venit pe lume bb Miruna!!

ANdre - ce bine ca vine tati inapoi de revelion.Sper sa gasesti actul. Multumim ,noi suntem bine destul de linistit bebe Mateo si fara colici ,deci o bomboana de copil

Dymomo- ce rapid ai scapat de lohii, eu am si acum.

lauraG - am vazut poze cu Nicholas,ce de cadouri a primit

Miany - multumesc ,bine fac,cel mare e plin de obraznicii,a invatat sa spuna "nu vreau" si asta e replica la orice rugaminte de-a mea,iar cel mic cuminte si dragalas, nu ma satur sa-l tin in brate.

Ionela-felicitari pentru iesire, cred si eu ca ii place afara si al meu cum da de aer doarme dus.

Felicitari Floricick, sa-ti traiasca minunea!

Monis- e f incantat Iulian de ce aude.Multumim la fel!

Nici eu nu notez, merg pe pipaite, dar uit rau de tot,orele de masa nu le stiu niciodata, asa ca nu sunteti singure.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

M-am gandit sa fac felicitari personalizate aici anul acesta, poate va intereseaza si pe voi .

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

miany75 da da... nu ma plang ca primesc banuti

Simina, multumim pt vestile de la Floricik
Cat despre sot..... asa i-as mai face la gratar cand fac asa. Pasnica sunt... nu????

Floriciko, sa ne traiesti si sa-ti traiasca... sa fiti sanatoase si fericite! refacere usoara mamico!

Monis, in ce priveste cadoul.... chiar l-ai merita. Ca nu notezi inteleg.... am incercat si eu..... dar am incurcat sanii de 2 ori cand nu am notat ( tot de zapacita) si pot sa spun ca am descoperit cum e sa doara sanul de prea plim.... asa ca.... mai njotez o perioada.... cred ca nu ma mai tine mult. Ora o scriu orientativ... pt cazurile in care imi arde sa ies din casa.... si vreau sa ma incadrez intr-un program.... sau pt cazul in care seanunta musafiri... sa-i programez in agenda Ce tare suna... am o agenda incarcata deci!!!

mihamora da da... ii place aerul de afara.... si ii place sa-l legene masina... asa ce mai caraie cand se opreste masina la semafor..... de mama mama spui ca numai in miscare vrea
Ma bucur ca nu va chinuie colicii... cred ca si la noi cedeaza treptat treptat....Multumim pt link!

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Daca tot e dimineata, BUNA DIMINEATA!

Va las cafeluta facuta si merg sa mai fur niste somnic!. Pupici si o duminica frunoasa

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75m-ai lovit...si noi l-am inscris pe david la ea ,la recomandarea unei prietene...zici ce nu e k? cand intri pe mess ? as vrea sa mai povestim pe tema asta ...
Buna dimineata. Nu zic ca nu e k, zic doar ca nu stia ce e Infacolul. Mie personal nu-mi inspira incredere, dar eu si sunt facuta asa, mai aiurea cu medicii. Te sun ca pe mess nu intru deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Completez cafeluta de la Ionela cu una calda calda, dupa ce am dormit 4 plus 4, e chiar ok. Doar ca la Infacol asta mica mi-a scuipat si s-a strambat, dupa care m-am pus pe ras de la fatza pe care o facea si ea s-a enervat ca rad de ea si am continuat sa urlam. In fine, mai incerc Infacol, daca nu, ii mai bag un supozitor din ala cu chimen. Daca nu la altceva, o ajut macar la kk. Ai vostri urla cand fac kk? A mea face un kk verde si urla de ne aude toata strada, cred ca de la laptele praf. Cu alaptatul mai incerc fix 3 zile, se zice ca unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Am sfarcurile negre de la atata pompat pentru cateva picaturi, pline de eczeme, si asta mica asa urat se stramba la laptele meu! In final, si eu am crescut pe lapte praf si probleme majore nu am, decat cu capul. Miany Si eu ma intreb daca ne va reveni vreodata memoria. Actul ala nu il mai gasesc, il refac, desi am achitat 380 de lei. Bine macar ca s-a pierdut un act de-al meu si nu de-a lui tati, ca mi-o luam daca trebuia sa se intoarca pentru o hartie. Ionela Felicitari pentru cumparaturi! Miss you too! Mihamora esti o norocoasa cu bebe necolicios. Si sa nu o uitam pe draga noastra Floricik , felicitari draga mea! Sa iti traiasca minunea sanatoasa, sa creasca mare si sa va lumineze vietile. pupam toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Felicitari Floricik!!!Bine ai venit Maria Ema!!!Sa fii sanatoasa si fericita zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita.

Felicitari Romanitza!!!Bine ai venit Justin Damian!!!Sa fii sanatos si fericit zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita.

Felicitari Mariaandrei!!!Bine ai venit Miruna!!Sa fii sanatoasa si fericita zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita.

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza...la raport noapte linistita....Raresh mi-a dormit pana la 7 jumate de la 11 de aseara! Ura!

come to my !

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput